Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Monique

Monique Custers

creatief communicatie & designspecialist

Locatie: Varik
|
Actief sinds: 11-01-2012
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 1301 keer
|
KvK-nummer: 30234708 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Monique Custers STRATEGY |CONCEP

Adresgegevens

Grotestraat 11
4064EC Varik

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Echt sterk werk kenmerkt zich door oorspronkelijkheid, eerlijkheid en zeggingskracht
Iets waar moeilijk de vinger op te leggen valt maar dat wel degelijk het verschil maakt. Het verschil tussen een constant hoog niveau en een lucky shot. Echt verloochent zich niet. Het ontstaat uit gedrevenheid en toewijding voor mijn werk en mijn opdrachtgevers. Echt is mijn bestaansrecht.

'Come As You Are & Create’ luidt mijn zelfopgelegde missie waarmee ik de markt en mijn opdrachtgevers benader. En met succes. Ik word herkend en erkend. Dankzij eerlijk werk, gemaakt met passie en bevlogenheid.

Sterke, helder, positionering, functionele creativiteit die werkt. Daarop zet ik mijn kennis, en brede ervaring en talent in strategie, concept & design op in. Creatie is één ding, implementatie een vanzelfsprekend vervolg daarop. Zorgen dat het er met alle bepaalde doelstellingen ook daadwerkelijk komt.

Mijn activiteiten sparren met de tijdsgeest, ik ben in vele markten thuis. Hierin ontmoet ik opdrachtgevers die werken volgens principes van deze tijd; leergierig en -net als ik- voortdurend in beweging. Opdrachtgevers die hun bureau zien als een waardevolle partner en niet louter als leverancier. Die open staan voor een uitwisseling van ideeën, op elk gebied. Pas dan kom je samen tot grootse prestaties. Op alle media kanalen.

Ik werk hierin samen met een bevlogen club mensen die heilig gelooft in 'éducation permanente'. Wij leren van onze klanten, zij van ons. Maar de basis is talent. Het talent om dingen te doen die anderen nalaten, en verder te kijken dan de communicatie middelen. Om die reden ga ik allianties aan met toonaangevende creatie- en communicatiegerichte zelfstandige en bureaus. Professionals die zich met mij meten als het gaat om talent, intelligentie en creativiteit. Gecombineerd levert dat het aller-belangrijkste op: kwaliteit

In mijn free-lance opdrachten, creëer ik on- en offline middelen voor nieuwe en traditionele media. Ik werk aan langlopende merkstrategieën naast eendaagse acties . Zet merken op de kaart, ontwerp websites, apps, huisstijlmiddelen, met af en toe een uitstapje naar producten.
Als digital media specialist ligt mijn focus op online STRATEGY | CONCEPT | DESIGN. Mijn talenten, competenties en ervaringen komen tot uiting bij de optimalisatie en doorontwikkeling van online communicatie strategies en middelen. Project breed zet ik me in voor aanbevelingen van het gehele platvorm op het gebied van user experience, interaction design, content & copy, design, search engine optimalisatie en inzet van social media, e-maillings, actiemarketing en website service level. Ik zal op een adviserende, inspirerende en operationele rol met het interne team van klanten samenwerken en het project mede-managen.

Het maakt eigenlijk niet uit. Eerlijk duurt het langst en dat blijft niet onopgemerkt.


Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking en voor een blik op recent werk.

Portfolio

Uitgevoerde opdrachten

Grafische Vormgever voor Aanpassing Hoofdmenu
Beste freelancer,    Wij zijn op korte termijn op zoek naar iemand die de layout van het hoofdmenu van een mediaspeler die wij verkopen grafisch kan aanpassen.    Het gaat om de icoontjes en de "header" en wat er na de activatie gebeurd als je op de icoon klikt.    Graag zouden wij eerst een ruwe schets willen…
Almere 28-09-2016

Vraag Monique direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden