Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Illustraties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Illustratie Maken voor Speelgoedhuisje

Opdracht ID: 35512

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 31-07-2018
Reacties: 7
Locatie: Thuis, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 08-08-2018
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Momenteel ben ik bezig met de ontwikkeling van kartonnen speelgoedhuisjes. De afmetingen van de huisjes bedraagt 90x75x102. De doelgroep is kinderen van 1-6 jaar.

Deze business is voor mij nieuw, maar het contact met verschillende kartonnage bedrijven is gelegd en de eerste proefdruk is gemaakt.

Om de huisjes aantrekkelijk te maken wil ik deze voorzien van een leuke afbeelding. De print wordt gedrukt op 210 grams GD2 met fullcolor dispersielak. Voor de afbeelding denk ik aan de standaard zaken voor een huisje, zoals bijvoorbeeld een deurtje, een kozijn, wat stenen. Daarnaast moet de boel wat opgevrolijkt worden door bijvoorbeeld een fiets die tegen de muur staat, en vogeltje op de vensterbank, een kat, een plant die tegen de muur groeit etc. De kleurstelling moet licht zijn zodat ouders niet gek worden van de gekozen kleuren. De tekeningen dienen in hoge resolutie op werkelijk formaat te worden aangeleverd. Uiteraard dienen de details uitvoerig besproken te worden.

Ik ben benieuwd naar offertes en mogelijkheden. Indien meer informatie nodig is dan hoor ik dat graag!

Freelance illustratoren die hebben gereageerd (7)

Tessa
Tessa
31-07-2018
4 referenties
Gemiddelde score
10
Eileen
Eileen
31-07-2018
0 referenties
Gemiddelde score
Maria
Maria
31-07-2018
14 referenties
Gemiddelde score
9.7
Diana
Diana
31-07-2018
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Joëlle
Joëlle
31-07-2018
4 referenties
Gemiddelde score
9.6
Rene
Rene
31-07-2018
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Josien
Josien
01-08-2018
16 referenties
Gemiddelde score
9.8
Toon meer reacties

Freelance illustrator opdrachten

Arbeidsovereenkomst in stripvorm

Geplaatst: 11:25
Beste, ik ben op zoek naar een illustrator die ons op korte termijn kan helpen met het uitwerken van een arbeidsovereenkomst in stripvorm van 1 of (max) 2 pagina's. Deze strip is bedoeld voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt ofwel een licht verstandelijke handicap en die te vaak een arbeidsovereenkomst ontvangen (waar honden geen brood van lusten). Op deze manier willen we ze…

Illustraties voor mijn boek

Geplaatst: 22 mrt
Beste freelancers, Ik ben bezig met het schrijven van een boek. Op dit moment loop ik vast. Want hoe moet ik verder. Ik heb een 10 tal verhaaltjes geschreven. bij elk verhaaltje wil ik graag een tekening. Dit zou gaan om een tekening, op een A5 of half A5 formaat. Het boek gaat over een meisje dat een moeder met MS heeft. Ze beleefd leuke, minder leuke dingen. Sommige verhalen zijn zo geschreven dat…

Mijn mama is advocaat

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, Ik zoek een illustrator voor mijn kinderboek, mijn mama is advocaat, een kort informatief boek voor kinderen tussen de 6 en 8 denk ik, budget in overleg.  

Twee praatplaten

Geplaatst: 12 apr
Beste freelancers. Ik zoek een illustrator die twee praatplaten wil tekenen voor mensen met een licht verstandelijke beperking. De handleiding/ input voor deze praatplaten zijn af.   

Bordspel ontwerper

Geplaatst: 25 mrt
Beste freelancers, Ontwerper gezocht voor een bordspel voor kinderen met als thema emoties. Budget 250 euro.

Illustratie voor blog

Geplaatst: 2 apr
Hallo! Ik ben een verpleegkundige die op zoek is naar iemand die mijn blog(s) van een (simpele) illustratie kan voorzien. De blogs gaan voornamelijk over hoogsensitiviteit en burn-out. Ik heb als missie om meer kennis over deze onderwerpen binnen de zorg te verspreiden en daarmee hopelijk meer begrip.

Fine line illustratie voor geboortekaartje

Geplaatst: 11 apr
We willen graag een illustratie laten maken om op het geboortekaartje van ons eerste kindje te laten zetten. We hebben een idee in ons hoofd en we zoeken iemand die dat goed op papier kan zetten. Het gaat om een eenvoudige en abstracte fineline / single line tekening van onze hond die naast een wiegje of een kleine baby zit/ligt. Budget is in overleg, ik heb ook geen idee wat gebruikelijk is voor…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht