Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Hulp bij Nalopen WordPress Settings

Opdracht ID: 50469

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 21-03-2022
Reacties: 8
Locatie: Naarden, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 24-03-2022
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een freelancer voor een kleine opdracht. Ik heb mijn domein en website onlangs verhuisd van one.com naar hostnet. Dit is een in WordPress gemaakte site. Voor de verhuizing heb ik uiteraard een back-up gemaakt, zowel van de bestanden als een export van de database. Om de website bij hostnet weer live te krijgen, heb ik het stappenplan van wp-explorer gebruikt. Ook heb ik WordPress geïnstalleerd op mijn domein.

Helaas draait de site niet, hij is niet zichtbaar. Volgens hostnet staan alle bestanden op de goede plaats. Ook heb ik de database weer kunnen importeren en heb ik de wp-config.php aangepast (database naam, user naam en user password). Waarschijnlijk heb ik toch iets over het hoofd gezien. Ik vermoed dat het een kleinigheidje is voor iemand die hier dagelijks mee te maken heeft.

Vraag: ik zoek iemand die met mij mee wil kijken. Wie wil mij helpen en de settings en dergelijke nalopen?

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (8)

Daniel
Daniel
21-03-2022
5 referenties
Gemiddelde score
10
Hans
Hans
21-03-2022
6 referenties
Gemiddelde score
9.9
Adem
Adem
21-03-2022
7 referenties
Gemiddelde score
10
Ilja
Ilja
21-03-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Jonathan
Jonathan
21-03-2022
13 referenties
Gemiddelde score
9.9
Rudi
Rudi
21-03-2022
2 referenties
Gemiddelde score
8.8
Manolito
Manolito
21-03-2022
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Sander
Sander
21-03-2022
4 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance Wordpress opdrachten

Wordpress tekstschrijver met SEO kennis

Geplaatst: 29 feb
Beste freelancers, Voor het aanvullen van pagina's op onze website zijn we opzoek naar een ervaren tekstschrijver met kennis van SEO. Het betreft pagina's in de wereld van ICT. Wij zijn op zoek naar iemand die hier dan ook affiniteit mee heeft. Voor SEO optimalisaties maken we gebruik van een plug-in.

Mijn website lekker upgraden naar een pittige uitstraling!

Geplaatst: 2 feb
Hi hi webdevelopers, Hierbij plaats ik graag een opdracht, omdat ik mij aan het oriënteren ben naar een juiste partner voor het upgraden van mijn website. Ik heb de website zo'n twee jaar geleden zelf met handen en voeten in elkaar gezet :-) Maar bij groei, hoort ook een verbeterde website met eenheid van uitstraling. Wat ik graag zou willen bereiken met mijn website: - Indien mogelijk mijn…

WordPress cookiewetgeving

Geplaatst: 28 feb
Beste freelancers, Wie kan mij helpen met het voldoen aan de nieuwe cookiewetgeving die start vanaf 1 maart 2024? Ik heb een WordPress website voor mijn fysiopraktijk en zou graag een gratis plugin willen gebruiken die aan de wetgeving voldoet.  

Website bouwer

Geplaatst: 21 feb
Hallo, Ben jij een getalenteerde en creatieve webdesigner met passie? Dan ben ik op zoek naar jou om voor mijn bedrijf een unieke online aanwezigheid te maken die mijn visie en diensten weerspiegelt. Niet enorm uitgebreid, maar wel eentje met een sterke profilering en impact. Een website die ik, na oplevering, zelf op eenvoudige wijze kan onderhouden. De website moet  mijn (coaching)diensten…

Wordpress thema van Layerdrops installeren

Geplaatst: 26 feb
Beste freelancers, Via Themeforest heb ik een Wordpress thema gekocht van Layerdrops. De installatie is niet volledig gelukt en ik heb onvoldoende kennis van Wordpress om de oorzaak te kunnen achterhalen. Daarom zoek ik iemand die het thema kan installeren en de website gebruiksklaar kan maken.  

Webdesigner presentatie pre-productie musical

Geplaatst: 19 feb
Beste freelancers, We zijn een startup die voor de presentatie van de pre-productie van een nieuwe musicalconcept een online portal nodig hebben. Deze online portal zal dus niet regulier ‘live’ gaan, maar alleen online d.m.v. een interne wachtwoord toegankelijk zijn voor de beoogde B2B bezoekers die wij zullen gaan benaderen voor dit project. Wij zijn om zoek naar een webdesigner die met…

Cloudflare voor WordPress/WooCommerce

Geplaatst: 22 feb
Beste freelancers, Voor een WordPress/WooCommerce website moet Cloudflare worden ingeteld op zeer korte termijn. Wie heeft daar tijd voor en ervaring in? Welke gegevens heb je nodig en hoeveel tijd gaat het kosten?  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht