Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Webshops & Ecommerce
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Hulp bij Afronden van WooCommerce Webshop

Opdracht ID: 51207

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 24 jun
Reacties: 7
Locatie: Apeldoorn, Gelderland
Laatst gewijzigd: 21 jul
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Onze eerdere opdracht is jammer genoeg nog niet af.

We zijn bezig met het afronden van onze webshop in WordPress. Voor het laden van de producten ontvang ik een xml in een zip bestand. Deze wordt via een FTP link aangeboden. We maakten gebruik van WP All Import plugin om deze producten uit de XML in WooCommerce te laden. Maar deze bleek niet de beste oplossing te zijn.

We zouden graag jullie hulp willen vragen voor de laatste openstaande puntjes. Het liefste in een plugin te verwerken:

• Op in te stellen momenten (bijvoorbeeld dagelijks in de nacht) inladen van productlijst via ftp.
• Juiste productinformatie filteren en invoeren in WooCommerce (indien reeds bestaat, updaten). Inclusief productvariaties.
• Producten prijzen waar nodig op basis van Staffel prijs tonen en niet de bulk prijs die vanuit de leverancier meegegeven wordt.
• Categorieën aanmaken/updaten (incl. afbeeldingen).
• Indien niet bestaat in product lijst, oude product verwijderen uit WooCommerce.
• Voorraad en prijsinformatie updaten.
• Email naar de leverancier bij bestelling plaatsing met de bestelling informatie.

We zijn op zoek naar een freelancer om dit te realiseren. Wie kan ons helpen en wat zijn de kosten (per onderdeel) ongeveer?

Ik zie graag jullie reacties tegemoet via Hoofdkraan.nl.

Webshop developers die hebben gereageerd (7)

Erik
Erik
24-06-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Jonathan
Jonathan
24-06-2022
12 referenties
Gemiddelde score
10
Manolito
Manolito
24-06-2022
4 referenties
Gemiddelde score
9.8
Johannes
Johannes
24-06-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Rik
Rik
24-06-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Jeroen
Jeroen
06-07-2022
4 referenties
Gemiddelde score
10
Puk
Puk
11-07-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance webshop en E-commerce opdrachten

Shopify Theme Customizen

Geplaatst: 29 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het aanpassen van een gekochte theme naar een website die ik heb gezien die hetzelfde thema gebruikt. Graag een professional die bekend is met Shopify thema's en het aanpassen en customizen ervan. Thema koop ik zelf. Interesse? Reageer direct!

WooCommerce Expert voor Maatwerk Webshop

Geplaatst: 17 nov
Beste freelancers, Op dit moment heb ik een webshop in WooCommerce en ik wil dat mijn shop meer gaat lijken op een andere webshop. We leveren digitale licenties voor Windows, Office en virus scanners. En ook refurbished laptops. De shop draait ok, maar met name op snelheid en uitstraling valt nog wat te winnen. Ook heb ik het idee dat veel mensen problemen ervaren met het uitchecken. Add to cart…

Lightspeed Ecom Expert Gezocht

Geplaatst: 20 okt
Beste freelancers, Wij zijn een professioneel haarmerk met een eigen webshop die wij graag willen optimaliseren. Wij zoeken een freelancer die voor onze Lightspeed Ecom webshop het volgende kan doen: 1. "Bring a friend" functie implementeren 2. Een haarquiz op de website mogelijk maken 3. Het proces van invoeren van een kortingscode gebruiksvriendelijker maken 4. Mogelijkheid om euroteken…

Webshop Maken in het Engels en Arabisch

Geplaatst: 20 okt
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die een webshop kan bouwen in het Engels, en ook een vertaling kan maken in het Arabisch (Dubai). Wij hebben zelf al onze huisstijl en het gaat om weinig producten. Graag horen we wie dit kan.

WooCommerce Overzetten naar Shopify

Geplaatst: 18 okt
Beste freelancers, We hebben onze hairextension webshop in WooCommerce staan en willen dit overzetten naar Shopify. Graag zou ik willen weten of dit voor veel problemen gaat zorgen in rankings (seo) en hoe het gaat met variabele producten? Wat zou ongeveer prijs zijn? We hebben 300 producten en 300 pagina's. Ik hoor graag van jullie.

Maatwerk voor Nieuw te Realiseren Website

Geplaatst: 4 okt
Beste freelancers, Ben jij een freelance developer die onze huidige WordPress website en React App kan vervangen door maatwerk die optimaal in de zoekmachines gaat werken en nog beter als mobiele versie werkt? Wij zijn opzoek naar iemand die zelfstandig een complete frontend kan bouwen, gevoel voor ontwerp en ervaring heeft met aanroepen van externe API’s. Onze API en backend is gemaakt…

Shopify Developer voor Nieuwe Webshop

Geplaatst: 15 sep
Beste freelancers, Ik heb voor mijn nieuwe webshop een landings- en bestelpagina laten ontwerpen. Ben nu op zoek naar een Shopify developer die het design in een werkende webshop kan omzetten. Zoek een persoon die ook meedenkt met zijn Shopify expertise welke toevoegingen er gedaan kunnen worden (eventueel met apps) om de best mogelijk converterende webshop te realiseren.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht