Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Webshops & Ecommerce
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Hulp bij Afronden van WooCommerce Webshop

Opdracht ID: 51207

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 24-06-2022
Reacties: 7
Locatie: Apeldoorn, Gelderland
Laatst gewijzigd: 21-07-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Onze eerdere opdracht is jammer genoeg nog niet af.

We zijn bezig met het afronden van onze webshop in WordPress. Voor het laden van de producten ontvang ik een xml in een zip bestand. Deze wordt via een FTP link aangeboden. We maakten gebruik van WP All Import plugin om deze producten uit de XML in WooCommerce te laden. Maar deze bleek niet de beste oplossing te zijn.

We zouden graag jullie hulp willen vragen voor de laatste openstaande puntjes. Het liefste in een plugin te verwerken:

• Op in te stellen momenten (bijvoorbeeld dagelijks in de nacht) inladen van productlijst via ftp.
• Juiste productinformatie filteren en invoeren in WooCommerce (indien reeds bestaat, updaten). Inclusief productvariaties.
• Producten prijzen waar nodig op basis van Staffel prijs tonen en niet de bulk prijs die vanuit de leverancier meegegeven wordt.
• Categorieën aanmaken/updaten (incl. afbeeldingen).
• Indien niet bestaat in product lijst, oude product verwijderen uit WooCommerce.
• Voorraad en prijsinformatie updaten.
• Email naar de leverancier bij bestelling plaatsing met de bestelling informatie.

We zijn op zoek naar een freelancer om dit te realiseren. Wie kan ons helpen en wat zijn de kosten (per onderdeel) ongeveer?

Ik zie graag jullie reacties tegemoet via Hoofdkraan.nl.

Webshop developers die hebben gereageerd (7)

Erik
Erik
24-06-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Jonathan
Jonathan
24-06-2022
13 referenties
Gemiddelde score
9.9
Manolito
Manolito
24-06-2022
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Johannes
Johannes
24-06-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Rik
Rik
24-06-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10
Jeroen
Jeroen
06-07-2022
4 referenties
Gemiddelde score
10
Puk
Puk
11-07-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance webshop en E-commerce opdrachten

Webshop Uitbouwen naar een Marktplaats

Geplaatst: 27 feb
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die een bestaande WooCommerce webshop kan uitbouwen naar een marktplaats d.m.v. een plug in. Verder moet er eventueel een nieuw pagina worden toegevoegd aan de website en de plug in verder customizen. Budget: maximaal 500 euro. Bij interesse hoor ik graag van je.

WooCommerce Shop up to Date Houden

Geplaatst: 6 mrt
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een WooCommerce website verder kan inrichten en eventueel wekelijks alles up to date kan houden en aanpassingen kan doen. Soms op locatie (vooral in het begin). Budget: max. 50 euro per uur. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Dropshipping Website WordPress of Shopify

Geplaatst: 16 feb
Beste freelancers, Dropshipping website, Shopify of WordPress. Er moet een koppeling worden gemaakt met de leverancier om de orders direct door te plaatsen. Ik zoek dus iemand met ook technische kennis om dit te realiseren. Het gaat in dit geval om Nederlandse leveranciers. Interesse? Reageer direct!

Website met Reserveringssysteem Ontwikkelen

Geplaatst: 21 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het maken van een website met reserveringssysteem voor werkzaamheden. Voor een eenmanszaak welke voornamelijk werkzaamheden verricht in nieuwbouwwoningen (kabels trekken) ben ik op zoek naar iemand die een website voor mij kan maken. Er moeten producten kunnen worden geselecteerd door de gebruiker en vervolgens moet een afspraak kunnen worden…

Webshop Designer Gezocht voor Ecommerce

Geplaatst: 9 feb
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer of partij die ervaren is in het bouwen van een goede professionele shopify webshops en die ook (bewezen) verstand heeft van UX design. Onze bestaande webshop, gespecialiseerd in bureaustoelen is gericht op ons totale assortiment. We gaan van koers wijzigen en ons alleen nog maar specialiseren in de bureaustoelen. We hebben een brandbook beschikbaar.…

Upgraden Webshop Woocommerce

Geplaatst: 27-12-2022
Beste freelancers, Ik heb een webshop en die wil ik finetunen maar heb net niet genoeg kennis hoe dit te doen. Ik zoek iemand die daarmee wil helpen. De webshop is gemaakt in WooCommerce. Ik wil zelf het beheer houden uiteindelijk en wil geen compleet nieuwe webshop. Daarvoor heb ik al teveel tijd geïnvesteerd en wil eigenlijk gewoon finetunen.  Budget moeten we even bespreken afhankelijk…

Headless Shopify Expert Gezocht

Geplaatst: 17 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een headless Shopify expert die ons kan helpen bij het onderhouden en de development van onze Shopify webshop. Belangrijk is dat jij verstand hebt van headless, want zo is de shop nu grotendeels opgebouwd. We ontvangen graag wat referenties. Ik hoor graag van jullie.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht