Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Logo & Huisstijl Design
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Huisstijl en Logo voor Orthomoleculaire Praktijk

Opdracht ID: 49004

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 28-09-2021
Reacties: 8
Locatie: Zuid Holland, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 28-09-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben een orthomoleculair therapeut (orthos = juist en moleculair= de moleculen betreffende) en ik ben een darmtherapeut en werk in de complementaire zorg. Mijn praktijk is sinds 2 jaar behoorlijk ontwikkeld en het door mijzelf bedachte logo voelt niet meer passend. Daarom ben ik op zoek naar een nieuw logo en ook een huisstijl identiteit. Naast dat ik in het Nederlands werk, werk ik ook in het Engels.

Ik wil graag dat de naam van mijn praktijk in het logo verwerkt is. Daarnaast zou het mooi zijn als mijn slogan verwerkt is in het logo. Je mag ook kiezen voor mijn titel: orthomoleculair & darmtherapeut.

Mijn praktijk zit aan de kust, alwaar ik wandeltherapie geef langs zee/op het strand. Ik help in mijn praktijk mensen naar een betere vitaliteit door het maagdarmstelsel te optimaliseren met voedingsupplementen en voedingsadviezen. Alles wat ik doe is wetenschappelijk onderzocht.

Wat vind ik belangrijk in mijn logo:
  • betrouwbare uitstraling/wetenschappelijke feeling
  • een vertrouwd gevoel
  • holistische uitstraling (een mens is meer dan de som der delen) maar niet zweverig
  • duidelijkheid in wat ik doe (waarvoor men bij mij terecht kan) zoals gezegd ben ik orthomoleculair en darmtherapeut (mag verwerkt worden in het logo)
  • het logo past in de kleurenschema's van mijn website
  • een verwijzing naar de natuur (met name aan de kust, duinen, zee)

De huisstijl zou ik graag willen laten aansluiten bij mijn website en logo.
Kies voor een betrouwbaar lettertype dat niet saai is, maar wel duidelijk is te lezen.

Help mij naar een hoger niveau waardoor mijn praktijk groeit en toekomstige opdrachten komen jouw kant op. Ik zie jullie reacties met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.

Logo ontwerpers die hebben gereageerd (8)

Philip
Philip
28-09-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
tanno
tanno
28-09-2021
1 referenties
Gemiddelde score
8
Rik
Rik
28-09-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Nina
Nina
28-09-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Natascha
Natascha
28-09-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.7
Melissa
Melissa
28-09-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.6
Cynthia
Cynthia
28-09-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Dennis
Dennis
28-09-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance logo en huisstijl opdrachten

Logo Ontwerpen voor Art Event

Geplaatst: 31 okt
Beste freelancers, Ik zoek een grafisch ontwerper die voor mij een logo kan maken. Wij zijn een nieuw project waarbij we calligraphy en Shibari combineren in een show die wordt gehouden tijdens kunst en club events. Het logo moet sexy aan voelen en passen bij het concept 'a fetish for art'. Laat je eigen creativiteit er op los. Ik ben benieuwd naar jullie schetsen!

3D Logo Ontwerper Gezocht

Geplaatst: 7 nov
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een logo in 3D stijl kan maken. Het logo mag niet direct weergeven wat mijn diensten zijn en ik heb zelf ook wel wat ideeën. Wie durft het aan? Ik kom graag in contact om te brainstormen 

Huisstijl voor Keukenartikelen Merk

Geplaatst: 3 nov
Beste freelancers, Voor ons merk in de keukenniche zijn we op zoek naar een huisstijl / brand identity. We hebben een logo welke een klein beetje bijgeschaafd moet worden. Verder hebben we advies nodig over lettertypen gebruik, primaire en secundaire kleuren, en eventuele elementen welke in diverse uitingen gebruikt kunnen worden. We gaan dit voornamelijk gebruiken voor het ontwerpen van verpakkingen,…

Design Prijslijst Ontwerpen in Excel

Geplaatst: 8 nov
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een Excel / design expert. Ik wil een prijslijst voor een klant aanpassen met look & feel van het bedrijf. Dit alles in Excel zodat het door meerdere partijen kan worden aangepast. Dus wat zoek ik: een pro op gebied van ontwerpen en een pro op het gebied van Excel en dit dan gecombineerd! Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Logo Ontwerp voor Speciaalbier Merk

Geplaatst: 7 nov
Beste freelancers, Voor mijn nieuw op te zetten speciaalbier merk ben ik op zoek naar een designer die een logo kan ontwerpen. Als die samenwerking bevalt wil ik ook het etiket en huisstijl door jou laten ontwerpen. Voorbeelden van eerder werk wordt gewaardeerd. Geen idee wat zoiets moet kosten, dus zie jullie voorstel graag tegemoet.

Logo Ontwerper Gezocht voor Kennel

Geplaatst: 13 okt
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het ontwerpen van een logo voor onze kennel. We komen er zelf niet uit. Wie kan ons hierbij helpen? We horen graag van jullie.

Logo voor Luxe Stroopwafel Merk Dubai

Geplaatst: 17 okt
Beste freelancers, Eerder hebben we een bericht geplaatst via Hoofdkraan voor het ontwerpen van een logo + huisstijl, echter zijn we nu een stapje verder en hebben concreet voor ogen wat we nodig hebben! 31 oktober zal ik samen met mijn vriendin en dochter verhuizen naar Dubai. Wij hebben daar de mogelijkheid gekregen om stroopwafels te verkopen op een mooie plek, echter willen we een mooie en luxe…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht