Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Logo & Huisstijl Design

Huisstijl en Logo voor Orthomoleculaire Praktijk

Opdracht ID: 49004

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 28-09-2021
Reacties: 10
Zuid Holland, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 28-09-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers,

Ik ben een orthomoleculair therapeut (orthos = juist en moleculair= de moleculen betreffende) en ik ben een darmtherapeut en werk in de complementaire zorg. Mijn praktijk is sinds 2 jaar behoorlijk ontwikkeld en het door mijzelf bedachte logo voelt niet meer passend. Daarom ben ik op zoek naar een nieuw logo en ook een huisstijl identiteit. Naast dat ik in het Nederlands werk, werk ik ook in het Engels.

Ik wil graag dat de naam van mijn praktijk in het logo verwerkt is. Daarnaast zou het mooi zijn als mijn slogan verwerkt is in het logo. Je mag ook kiezen voor mijn titel: orthomoleculair & darmtherapeut.

Mijn praktijk zit aan de kust, alwaar ik wandeltherapie geef langs zee/op het strand. Ik help in mijn praktijk mensen naar een betere vitaliteit door het maagdarmstelsel te optimaliseren met voedingsupplementen en voedingsadviezen. Alles wat ik doe is wetenschappelijk onderzocht.

Wat vind ik belangrijk in mijn logo:
  • betrouwbare uitstraling/wetenschappelijke feeling
  • een vertrouwd gevoel
  • holistische uitstraling (een mens is meer dan de som der delen) maar niet zweverig
  • duidelijkheid in wat ik doe (waarvoor men bij mij terecht kan) zoals gezegd ben ik orthomoleculair en darmtherapeut (mag verwerkt worden in het logo)
  • het logo past in de kleurenschema's van mijn website
  • een verwijzing naar de natuur (met name aan de kust, duinen, zee)

De huisstijl zou ik graag willen laten aansluiten bij mijn website en logo.
Kies voor een betrouwbaar lettertype dat niet saai is, maar wel duidelijk is te lezen.

Help mij naar een hoger niveau waardoor mijn praktijk groeit en toekomstige opdrachten komen jouw kant op. Ik zie jullie reacties met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.

Logo ontwerpers die hebben gereageerd (10)

Philip
Philip
28-09-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
tanno
tanno
28-09-2021
1 referenties
Gemiddelde score
8
Rik
Rik
28-09-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Ton
Ton
28-09-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Nina
Nina
28-09-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Tomas
Tomas
28-09-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Natascha
Natascha
28-09-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.7
Melissa
Melissa
28-09-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.6
Cynthia
Cynthia
28-09-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Dennis
Dennis
28-09-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Toon meer reacties

Freelance logo en huisstijl opdrachten

Uitwerken van Logo Ontwerp voor Adviesbureau
Geplaatst: 25 jan
Beste freelancers, Uitwerken van een logo voor een adviesbureau op het gebied van planning op basis van voorbeeld (ter inspiratie). Logo dient gebruikt worden voor LinkedIn, email signature en webpagina. Graag oplevering binnen 5 werkdagen. Interesse? Dan graag een reactie via Hoofdkraan.nl.

Logo Gezocht voor Investeringsfonds
Geplaatst: 18 jan
Beste freelancers, Wij zoeken een nieuw logo voor ons investeringsfonds. Het fonds zoekt investeerders voor de financiering van landbouwgrond die wordt ingezet om de landbouw te verduurzamen en jonge boeren een kans te geven hun bedrijf verder te ontwikkelen. Kernwoorden die het logo moet uitstralen: betrouwbaarheid, transparant en eerlijk. Reacties graag via Hoofdkraan.nl met portfolio met eerder…

Logo voor Website en Offertes van IT Bedrijf
Geplaatst: 3 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Logo voor website en offertes. Het is voor een bedrijf in de IT gespecialiseerd in Wifi oplossingen en beveiligingscamera's. Bij interesse zie ik graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Logo Ontwerpen voor Bedrijf (Sportpaarden)
Geplaatst: 29-12-2021
Beste freelancers, Een logo voor het bedrijf van mijn vriend. Het logo moet zijn initialen AG bevatten en in de G moet een springpaard verwerkt worden. Qua kleuren denken we aan donkerblauw, azuur blauw en zilver.   - Logo moet geschikt zijn voor drukwerk. - Graag voorbeelden van voorgaand werk meesturen met offerte. Bij interesse graag een reactie via Hoofdkraan.nl.  

Zelfstandig Trouwambtenaar Zoekt Logo
Geplaatst: 20-12-2021
Beste freelancers, Ik werk als zelfstandig trouwambtenaar en voor mijn bedrijf ben ik ben op zoek naar een bedrijfslogo. Het logo wil ik gaan gebruiken voor visitekaartjes, briefpapier en een website. Graag zou ik de letter "X" op een ludieke wijze uitgelicht zien, eventueel met een kleur, hooguit 2 kleuren in het totale plaatje. In het logo mag mijn bedrijfsnaam gebruikt worden (bestaande…

Bestaand Logo Aanpassen en 3 Afgeleide Logo's Ontwerpen
Geplaatst: 11-11-2021
Beste freelancers, Wij hebben 3 bedrijven die in dezelfde branche opereren elk onder hun eigen naam, maar die wel dezelfde pay-off gebruiken: alles voor kantoor. De bedoeling is dat voor 1 van deze bedrijven (continu kantoor) een aangepast logo krijgt in de lijn van de twee andere logo's (bij interesse kan ik de logo's toesturen). Daarnaast willen we dat er drie nieuwe afgeleide…

Logo Ontwerper Gezocht voor E-Bike, Doelgroep Jeugd
Geplaatst: 03-11-2021
Beste freelancers, Onze organisatie verkoopt e-bikes en e-scooters, binnenkort brengen wij een compleet nieuw model e-bike op de markt gericht op de jeugd. Voor dit nieuwe model willen wij graag een logo laten maken van het nieuwe merk. De merknaam is al aanwezig, het logo moet dan ook uitgewerkt worden op basis van de naam (naam logo). Onze voorkeur gaat uit naar een strak en hip logo passend bij…

Toon meer