Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Logo & Huisstijl Design
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
28 september 2021 11:45

Budget
€ 50 tot 350
Locatie
Zuid Holland, Zuid-Holland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
49004

Huisstijl en Logo voor Orthomoleculaire Praktijk

50 tot 350 Zuid Holland, Zuid-Holland (10) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
28 september 2021 11:45
Categorie
Design & Multimedia
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelance logo ontwerper of ZZP'er gezocht voor deze opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben een orthomoleculair therapeut (orthos = juist en moleculair= de moleculen betreffende) en ik ben een darmtherapeut en werk in de complementaire zorg. Mijn praktijk is sinds 2 jaar behoorlijk ontwikkeld en het door mijzelf bedachte logo voelt niet meer passend. Daarom ben ik op zoek naar een nieuw logo en ook een huisstijl identiteit. Naast dat ik in het Nederlands werk, werk ik ook in het Engels.

Ik wil graag dat de naam van mijn praktijk in het logo verwerkt is. Daarnaast zou het mooi zijn als mijn slogan verwerkt is in het logo. Je mag ook kiezen voor mijn titel: orthomoleculair & darmtherapeut.

Mijn praktijk zit aan de kust, alwaar ik wandeltherapie geef langs zee/op het strand. Ik help in mijn praktijk mensen naar een betere vitaliteit door het maagdarmstelsel te optimaliseren met voedingsupplementen en voedingsadviezen. Alles wat ik doe is wetenschappelijk onderzocht.

Wat vind ik belangrijk in mijn logo:
  • betrouwbare uitstraling/wetenschappelijke feeling
  • een vertrouwd gevoel
  • holistische uitstraling (een mens is meer dan de som der delen) maar niet zweverig
  • duidelijkheid in wat ik doe (waarvoor men bij mij terecht kan) zoals gezegd ben ik orthomoleculair en darmtherapeut (mag verwerkt worden in het logo)
  • het logo past in de kleurenschema's van mijn website
  • een verwijzing naar de natuur (met name aan de kust, duinen, zee)

De huisstijl zou ik graag willen laten aansluiten bij mijn website en logo.
Kies voor een betrouwbaar lettertype dat niet saai is, maar wel duidelijk is te lezen.

Help mij naar een hoger niveau waardoor mijn praktijk groeit en toekomstige opdrachten komen jouw kant op. Ik zie jullie reacties met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.
Stuur deze opdracht door:

Logo ontwerpers die hebben gereageerd (10)

Philip
28-09-2021
tanno
28-09-2021
Rik
Rik
28-09-2021
Ton
Ton
28-09-2021
Nina
28-09-2021
Tomas
28-09-2021
Natascha
28-09-2021
Melissa
28-09-2021
Cynthia
28-09-2021
Dennis
28-09-2021
Toon meer reacties
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
28 september 2021 11:45

Budget
€ 50 tot 350
Locatie
Zuid Holland, Zuid-Holland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
49004

Freelance logo en huisstijl opdrachten

Logo en Huisstijl Ontwikkelen voor Bedrijf in Zorg Sector
Beste freelancers,    Ik ben voor mijn bedrijf in de zorg sector op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met een nieuw logo inclusief huisstijl.    Het betreft een nieuw logo voor een nieuw bedrijf. Als onderdeel van het logo en huisstijl zou ik graag een anemoon of meerdere anemonen willen laten toevoegen, een anemoon staat…
18 okt
Grafisch Designer voor Logo van Kleding Brand
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een getalenteerde designer voor mijn kleding brand. "Pastos", het is een woord met bijna geen betekenis. Vertaald vanuit het Latijns betekent het ‘gras’. Niet echt iets sentimenteels. Maar wat het merk daadwerkelijk is. Is het feit dat iets met geen betekenis kan veranderen naar…
18 okt
Logo voor Luxe Chalet in Oostenrijk
Beste freelancers,    Voor ons nieuwe luxe chalet in Oostenrijk willen we graag een leuk logo hebben dat geschikt is voor drukwerk. Het hoofdbestanddeel moet het Murmeltier/Alpenmarmot zijn en het mag redelijk modern.     Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.
8 okt
Mantelzorg Makelaar zoekt Nieuw Logo en Huisstijl Design
Beste freelancers,    Binnenkort start ik als ZZP'r met mijn onderneming als mantelzorgmakelaar. Hiervoor heb ik een logo en huisstijl nodig. Ik heb hier al een idee voor, dit heb ik als voorbeeld meegestuurd. Graag wil ik dit idee verder uitwerken en daar heb ik iemand voor nodig.     Wie kan mij helpen?
7 okt
Aanpassing Logo en Huisstijl in Industriële Sector
Beste freelancers,    Sinds vorig jaar hebben wij een vennootschap overgenomen in de industriële sector, waarbij een best logo aanwezig is. Helaas is van dit logo allen een .jpg of .pdf te vinden.  Wij zijn nu dus op zoek naar iemand die ons kan helpen met aanpassingen aan het bestaande logo alsook het ontwerp van onze visitekaartjes.…
6 okt
Concept Huisstijl Uitwerken voor SOA Diagnostiek Lab
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een perfecte concept bedenker, wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in laboratorium diagnostiek. Wij willen onze soa-testen online gaan verkopen als zijnde zelfafname tests. Voor in deze fase zoeken wij dus enkel een vormgever die meedenkt in de gehele huisstijl en naam. Het moet de doelgroep van…
27 sep
Toon meer