Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Logo & Huisstijl Design
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Huisstijl en Logo voor Orthomoleculaire Praktijk

Opdracht ID: 49004

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 28-09-2021
Reacties: 8
Locatie: Zuid Holland, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 28-09-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben een orthomoleculair therapeut (orthos = juist en moleculair= de moleculen betreffende) en ik ben een darmtherapeut en werk in de complementaire zorg. Mijn praktijk is sinds 2 jaar behoorlijk ontwikkeld en het door mijzelf bedachte logo voelt niet meer passend. Daarom ben ik op zoek naar een nieuw logo en ook een huisstijl identiteit. Naast dat ik in het Nederlands werk, werk ik ook in het Engels.

Ik wil graag dat de naam van mijn praktijk in het logo verwerkt is. Daarnaast zou het mooi zijn als mijn slogan verwerkt is in het logo. Je mag ook kiezen voor mijn titel: orthomoleculair & darmtherapeut.

Mijn praktijk zit aan de kust, alwaar ik wandeltherapie geef langs zee/op het strand. Ik help in mijn praktijk mensen naar een betere vitaliteit door het maagdarmstelsel te optimaliseren met voedingsupplementen en voedingsadviezen. Alles wat ik doe is wetenschappelijk onderzocht.

Wat vind ik belangrijk in mijn logo:
  • betrouwbare uitstraling/wetenschappelijke feeling
  • een vertrouwd gevoel
  • holistische uitstraling (een mens is meer dan de som der delen) maar niet zweverig
  • duidelijkheid in wat ik doe (waarvoor men bij mij terecht kan) zoals gezegd ben ik orthomoleculair en darmtherapeut (mag verwerkt worden in het logo)
  • het logo past in de kleurenschema's van mijn website
  • een verwijzing naar de natuur (met name aan de kust, duinen, zee)

De huisstijl zou ik graag willen laten aansluiten bij mijn website en logo.
Kies voor een betrouwbaar lettertype dat niet saai is, maar wel duidelijk is te lezen.

Help mij naar een hoger niveau waardoor mijn praktijk groeit en toekomstige opdrachten komen jouw kant op. Ik zie jullie reacties met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.

Logo ontwerpers die hebben gereageerd (8)

Philip
Philip
28-09-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
tanno
tanno
28-09-2021
1 referenties
Gemiddelde score
8
Rik
Rik
28-09-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Nina
Nina
28-09-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Natascha
Natascha
28-09-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.7
Melissa
Melissa
28-09-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.6
Cynthia
Cynthia
28-09-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Dennis
Dennis
28-09-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance logo en huisstijl opdrachten

Watermerk logo ontwerpen

Geplaatst: 21 mrt
Beste freelancers  Wij zijn in Zeist een nieuw bedrijf aan het opzetten voor het maken van fruitwijnen. Onze missie is om lokale wijnen te maken op basis van fruit geteeld in Nederland. Door lokaal fruit te gebruiken kunnen we de milieu-impact van het importeren van buitenlandse wijnen verminderen. Door verschillende fruitsoorten te gebruiken die inheems zijn in Nederland (dus geen druiven) stimuleren…

Logo van Motorclub Verbeteren

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Ik heb een logo van onze motorclub en zou deze graag verbeteren, zodat onze drukker hiervan t-shirts kan drukken. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.

Banner met Logo en Verfspatten

Geplaatst: 21 feb
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die een banner met logo en verfspatten kan ontwerpen. Bij interesse hoor ik graag van je.

Grafisch Ontwerper Gezocht voor Huisstijl

Geplaatst: 21 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance grafisch ontwerper die een huisstijl voor mij kan maken. Medio maart moet het klaar zijn.  Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Logo van Schildersbedrijf Bewerken

Geplaatst: 13 feb
Beste freelancers, Ik heb een logo van mijn schildersbedrijf die ik graag wat zou willen bewerken. Ik zou graag met iemand contact willen aan wie ik de foto van het logo kan toesturen en die hem bewerkt naar mijn wensen. Of, als de mogelijkheid er is, dat ik langs kom voor een kort gesprek. Bij interesse hoor ik graag van jullie.

Logo van 2 Bedrijven Samenvoegen

Geplaatst: 25 jan
Beste freelancers, Ik wil graag 2 logo's samenvoegen om een nieuwe samenwerking te bekrachtigen. Logo's alleen (dus namen moeten wegblijven) moeten alleen samengevoegd worden zodat deze op een rvs plaat gelaserd kan worden. Geen complexe casus maken, is niet definitief voor extern gebruik. Ik zie jullie reacties graag zo snel mogelijk tegemoet.

Freelance Logo Ontwerper Gezocht

Geplaatst: 2 feb
Beste freelancers, Ik ben van plan een webshop te openen met Shopify (POD met o.a. printful). Ik heb mijn logo die nog verder ontworpen moet worden en zou daar graag hulp bij willen hebben. Wie o wie kan mij hierbij helpen?
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht