Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Logo & Huisstijl Design
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Huisstijl en Logo voor Orthomoleculaire Praktijk

Opdracht ID: 49004

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 28-09-2021
Reacties: 8
Locatie: Zuid Holland, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 28-09-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben een orthomoleculair therapeut (orthos = juist en moleculair= de moleculen betreffende) en ik ben een darmtherapeut en werk in de complementaire zorg. Mijn praktijk is sinds 2 jaar behoorlijk ontwikkeld en het door mijzelf bedachte logo voelt niet meer passend. Daarom ben ik op zoek naar een nieuw logo en ook een huisstijl identiteit. Naast dat ik in het Nederlands werk, werk ik ook in het Engels.

Ik wil graag dat de naam van mijn praktijk in het logo verwerkt is. Daarnaast zou het mooi zijn als mijn slogan verwerkt is in het logo. Je mag ook kiezen voor mijn titel: orthomoleculair & darmtherapeut.

Mijn praktijk zit aan de kust, alwaar ik wandeltherapie geef langs zee/op het strand. Ik help in mijn praktijk mensen naar een betere vitaliteit door het maagdarmstelsel te optimaliseren met voedingsupplementen en voedingsadviezen. Alles wat ik doe is wetenschappelijk onderzocht.

Wat vind ik belangrijk in mijn logo:
  • betrouwbare uitstraling/wetenschappelijke feeling
  • een vertrouwd gevoel
  • holistische uitstraling (een mens is meer dan de som der delen) maar niet zweverig
  • duidelijkheid in wat ik doe (waarvoor men bij mij terecht kan) zoals gezegd ben ik orthomoleculair en darmtherapeut (mag verwerkt worden in het logo)
  • het logo past in de kleurenschema's van mijn website
  • een verwijzing naar de natuur (met name aan de kust, duinen, zee)

De huisstijl zou ik graag willen laten aansluiten bij mijn website en logo.
Kies voor een betrouwbaar lettertype dat niet saai is, maar wel duidelijk is te lezen.

Help mij naar een hoger niveau waardoor mijn praktijk groeit en toekomstige opdrachten komen jouw kant op. Ik zie jullie reacties met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.

Logo ontwerpers die hebben gereageerd (8)

Philip
Philip
28-09-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
tanno
tanno
28-09-2021
1 referenties
Gemiddelde score
8
Rik
Rik
28-09-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Nina
Nina
28-09-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Natascha
Natascha
28-09-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.7
Melissa
Melissa
28-09-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.6
Cynthia
Cynthia
28-09-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Dennis
Dennis
28-09-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance logo en huisstijl opdrachten

Logo voor Recruitment Coöperatie

Geplaatst: 23 apr
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor een Logo ontwerp voor gebruik in website, op social media en jobsites.  Meer informatie over ons en wat we willen: *** (+ pay off/slogan als iets van Stronger Together), (Label van **** en Powered by Arbeidsmakelaars)  Werving & Selectie van MBO+/HBO/WO Professionals in meeste branches zoals techniek, industrie, finance, business support, IT,…

Logo verbeteren

Geplaatst: 22 apr
Beste, Ik heb een laag resolutie logo en dat wil ik graag laten verbeteren zodat het ook groot afgedrukt kan worden , op mijn bedrijfsauto. Graag prijsopgave.

Logo vernieuwen

Geplaatst: 18 apr
Beste freelancers, Voor mijn bedrijf wil ik graag het logo vernieuwen. Ik heb hier redelijk concrete ideeën over hoe het moet worden en twee 'schetsen'. Het lukt me niet om daar een geheel van te maken. Het is me duidelijk dat ik hierbij hulp van een professional nodig heb. Wie o wie kan mij helpen?

Logo aanpassen

Geplaatst: 28 mrt
Beste freelancers, Onze bestaande logo moet iets aangepast worden. Er moeten wat streepjes erbij gezet worden.  

Logo voor zanger

Geplaatst: 8 apr
Beste freelancer, Ik ben sinds een aantal jaar zanger. Er komen steeds meer optredens bij en heb me daarom ingeschreven bij KVK. Omdat ik nu verder ga met facturen en fotokaarten etc. wil ik eigenlijk een logo van mijn naam en achternaam. Ook wil ik er een aantal huisstijl dingen van zoals bijvoorbeeld: - Handtekening e-mail - Instagram hoekkader - Instagram lijst voor story's - Animatiefilmpje…

Logo en bijbehorende tekeningen

Geplaatst: 23 feb
Beste freelancers, Wij ontwikkelen materialen voor leerlingen op het VO, die visueel zijn ingesteld. Ons materiaal is gebaseerd op het materiaal van ** en onze huisstijl sluit (met toestemming) bij hen aan. Wij willen graag een ontwerp voor een logo en wat plaatjes voor de verschillende onderdelen van ons materiaal (grammatica, werkwoordspelling, klokkijken, tellen etc.), die bij de genoemde huisstijl…

Thumbnail en/of logo Youtube (kinderfilmpjes)

Geplaatst: 21 feb
Beste freelancers, YouTube thumbnails maken op regelmatige basis, 4 per maand. Daarnaast zouden wij ook een nieuwe huisstijl willen laten aanmeten (logo, banner) Sector: educatieve Nederlandstalige kinderfilmpjes Ik zoek een prijs/aanbod voor 4 thumbnails per maand en daarnaast een prijs/aanbod voor het ontwerpen van een logo/banner. Graag een reactie bij interesse.  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht