Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Nina

Nina Knappe
Over Nina

Mijn naam is Nina Knappe. Ik kom oorspronkelijk uit Duitsland en woon nu met mijn dochter en poes op een woonark in Groningen. Ik houd van prachtige, unieke dingen ontwerpen. Vanuit mijn grafische opleiding begon het met huisstijl, kaartjes en webdesign. Na een excursie in de event-branche en full-time (UI/UX) Designer en Marketeer voor een bedrijf ben ik nu, 20 jaar later, weer met veel plezier zelfstandig bezig voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Mijn opdrachtgevers waarderen vooral de Full-Service gedachte: Mijn diverse achtergrond maakt, dat ik eigenlijk overal iets vanaf weet. Voor hen ben ik vooral bezig gebied van User Experience/Interface Design, Social Media Strategie, Strategisch Email Marketing en Huisstijl. Dus heb je een bedrijf of eigen zaak en ben je op zoek naar iemand die jou breed kan adviseren en ondersteunen, neem dan vooral contact op!

Mijn passie voor mooie dingen leef ik ook privé uit: Met het...

 

Portfolio

Logo en Huisstijl
Loading.

Kaarten
Loading.

Interior Design
Loading.

 

Vraag Nina direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens: