Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Nina

Nina Knappe
Over Nina

Hoi, ik ben Nina! Ik houd van prachtige, unieke dingen ontwerpen. Vanuit mijn grafische opleiding begon het met huisstijl, kaartjes en webdesign. Na een excursie in de event-branche en full-time (UI/UX) Designer en Marketeer voor een bedrijf ben ik nu, 20 jaar later, weer met veel plezier zelfstandig bezig voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Mijn opdrachtgevers waarderen vooral de Full-Service gedachte: Mijn diverse achtergrond maakt, dat ik eigenlijk overal iets vanaf weet. Voor hen ben ik vooral bezig gebied van User Experience/Interface Design, Social Media Strategie, Strategisch Email Marketing en Huisstijl. Omdat ik van oorsprong Duitser ben, ondersteun ik ook op het gebied van Duitstalige marketing en content.

Dus heb je een bedrijf of eigen zaak en ben je op zoek naar iemand die jou breed kan adviseren en ondersteunen, neem dan vooral contact op! 

Mijn passie voor mooie dingen leef ik ook privé uit: Met het...

Uitstekend
2 beoordelingen

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Logo en Huisstijl
Loading.

Kaarten
Loading.

Interior Design
Loading.

 

Vraag Nina direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

2
Alle beoordelingen (2 van 2)

 

Stuur een bericht