Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Grafisch Vormgever voor Omslag van Boek

Geplaatst op:
31 mei 2017 09:25
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Grafisch Ontwerp
Opdracht ID:
29602
Status:
Match!
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Amersfoort, Utrecht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een grafisch vormgever die mij kan helpen met het maken van een omslag voor een psychologische roman.
Het verhaal speelt zich af in de muziekwereld.

Wie o wie kan mij helpen?
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (9)

Edwin Edwin 31-05-2017
referentiesterren
8 referenties
Gerritjan Gerritjan 31-05-2017
referentiesterren
2 referenties
Naomi Naomi 31-05-2017
Mariëlle Mariëlle 31-05-2017
Yvonne Yvonne 31-05-2017
referentiesterren
3 referenties
Ilse Ilse 31-05-2017
Robert Robert 31-05-2017
referentiesterren
16 referenties
Martijn Martijn 31-05-2017
referentiesterren
6 referenties
Linn Linn 31-05-2017

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Design Flyer voor NGO
Beste freelancers,    Wij zijn opzoek naar een grafisch designer voor een (eenvoudige) flyer.  Het is voor een NGO in Den Haag. Werk vanuit huis is eventueel mogelijk.    We zien graag een reactie tegemoet.
26 apr
Poster Opmaken via InDesign
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand met goede kennis van InDesign. Dit omdat ik graag een poster wil maken voor mijn organisatie. Men start van een bestaande poster die ik al eerder heb gemaakt en wil daarvan een nieuwe maken (het mag volledig veranderd worden maar de tekst blijft hetzelfde).    Alvast bedankt!
18 apr
3D Initiaal Maken voor Social Media
Beste freelancers,    Samen met mijn zakenpartner zijn wij voor ons recordlabel opzoek naar een 3D initiaal voor op onze socials maar ook dagelijks gebruik.    Als jij binnen de 50 euro kunt blijven voor deze opdracht ''hit me up'' ;-).    Graag een reactie bij interesse.
18 apr
Vormgeven en Uitbrengen Basisschool Vakantieboek
Beste freelancers,    Wij willen een zomervakantieboek voor leerlingen van groep 7 & 8 uitgeven.     Wat is de bedoeling?  Het gaat om een Full colour boek van 60 pagina's, 30 pagina's dubbelzijdig als dat mogelijk is. We willen dit uitgeven in een ringband, A5 formaat. Het dient mooi vormgegeven te zijn; uitdagend…
17 apr
Ontwerpen van Desktop Wallpaper
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een professionele "desktop (PC) wallpaper / achtergrond" kan maken waar ons logo en andere elementen in terug komen. Op te leveren product is een PNG bestand.    Graag een reactie bij interesse.
17 apr
2D/3D Stand Tekenaar Gezocht (Meerdere Opdrachten)
Beste freelancers,    Gezocht: 2D/3D stand tekenaar (met ervaring) voor meerdere opdrachten    Ik ben op zoek naar een tekenaar die ervaring heeft met beurs stands tekenen. Ik heb op korte termijn 2D en 3D aanzichten nodig voor meerdere klanten. De realisaties moeten waarheidsgetrouw zijn, omdat deze naar aanleiding van de tekening…
9 apr
Ontwerper voor Visualisatie Beursconcept
Beste freelancers,    Wij zoeken een tekenaar die op interieur en architectonisch vlak kan helpen een beursconcept te visualiseren d.m.v. tekeningen.  Wij hebben een aantal ideeën doorgevoerd in twee afbeeldingen/foto's, in deze foto's moeten extra tekeningen gemaakt worden om het idee te verduidelijken.    Heb…
5 apr