Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Linn

Linn Hartman

Freelance fashion & graphic designer

Locatie: Rotterdam
|
Actief sinds: 23-05-2017
|
Uurtarief: € 60
|
Profiel bekeken: 655 keer
|
KvK-nummer: 65517474 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Linn Hartman

Adresgegevens

Schepenstraat 81B
3039NC Rotterdam

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Ervaren allround freelance fashion & graphic designer. Mijn handschrift als ontwerper is te omschrijven als divers, eclectisch, kleurrijk en vernieuwend met sterke graphics en allover prints. Andere pluspunten zijn een hoog ontwikkeld gevoel voor esthetiek, goede research, oog voor detail en feilloze kleurcombinaties.
In mijn ontwerpen streef ik naar een balans in creativiteit, functionaliteit en commercialiteit. Door out of the box te denken en unieke designs te creëren die toch commercieel zijn. Binnen de identiteit en filosofie van een merk zoek ik de grenzen om vernieuwing aan te brengen indien gewenst.
Verder ben ik zeer bekwaam met programma's als Adobe Illustrator& Photoshop, het maken van specsheets/tech packs en de communicatie met fabrikanten.

Portfolio

Menswear & womenswear

Selectie van menswear & womenswear

Menswear & womenswear

Selectie van menswear & womenswear

Newborn & Baby

Selectie van newborn & baby

Dreamscape

In mijn project 'Dreamscape' fotografeer ik alledaagse voorwerpen uit mijn omgeving die ik vertaal naar nieuwe, onverwachte kleurcombinaties. Zo creëer ik mijn eigen wereld die is opgebouwd uit kleurrijke vormen die tot de verbeelding spreken.

Uitgevoerde opdrachten

Freelance Modeontwerpster Gezocht
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een modeontwerpster die voor ons eigen mode merk aan de slag kan, denk hierbij aan verschillende collecties ontwerpen per seizoen zoals:    - T-shirts (prints)  - Jurkjes  - Horloges    Belangrijk is dat je onze ideeën en voorstellen omzet voor ons, zodat wij dit…
Drachten 12 feb

Vraag Linn direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden