Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Presentaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Grafisch Marketeer voor maken van Professionele Offertes

Opdracht ID: 48705

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 30-08-2021
Reacties: 5
Locatie: USA
Laatst gewijzigd: 01-09-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een investeringsmaatschappij en voor de opmaak van professionele offerte zijn wij op zoek naar een langere termijn relatie met een grafische marketeer. Het gaat dus om het professioneel presenteren van voorstellen aan klanten en investeerders.

Een voorbeeld van de werkzaamheden is dat wij werken aan een voorstel voor een zonnepark bij de gemeente Waynesboro in Virginia USA op het nieuwe industriepark. Een dergelijk voorstel wordt door ons team inhoudelijk voorbereid en wij willen dan met iemand samenwerken die het er professioneel uit laat zien. Veelal zal het eindresultaat een PDF van 5 tot 10 pagina's zijn.

Voor ieder voorstel zal een apart budget zijn, maar de eerste zal de blauwdruk zijn voor alle volgende voorstellen zodat er uniformiteit en herkenbaarheid is. Op dit moment zijn er 7 projecten in ontwikkeling waarvoor een voorstel gemaakt wordt. Ik verwacht een budget tussen rond de 500 euro voor initiële blauwdruk, en dan een bedrag van tussen de 100 en 200 euro voor vervolgvoorstellen.

Heb jij hiermee ervaring en kan jij onze voorstellen een professioneel en zakelijk uiterlijk geven, dan zien wij je reactie graag tegemoet.

Freelance presentatie experts die hebben gereageerd (5)

Hans
Hans
30-08-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Anke
Anke
30-08-2021
8 referenties
Gemiddelde score
9.9
Mathijn
Mathijn
30-08-2021
27 referenties
Gemiddelde score
9.8
Rik
Rik
30-08-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Nanne
Nanne
30-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance presentatie opdrachten

Spoed opzoek naar een tekstschrijver, aankoop huis

Geplaatst: 13 apr
Beste freelancers, Met spoed opzoek naar een tekstschrijver die voor maandag een motivatiebrief kan schrijven waar de verkoper niet omheen kan! Goede beloning voor de juiste persoon!

Cosmetica product foto’s/sfeertoto’s

Geplaatst: 28 mrt
Beste freelancers, Cosmetica bedrijf zoek professionele sfeerfoto's met haar producten. Per goedgekeurde foto wil het een vast bedrag betalen. 

Communicatie en powerpoint skills gezocht

Geplaatst: 21 mrt
I am looking for someone who can take (communication) work off my hands: Making PowerPoint presentations look nice; Translating from Dutch to English and Editing texts; Writing blogs about Finance. It will be for about 4 hours per week on average. Can you help? ------------------------ Ik op zoek naar iemand die me (communicatie) werk uit handen kan nemen: Mooi maken van powerpoints; Vertalen van…

Product wereldwijd neerzetten

Geplaatst: 20-10-2023
Goedemiddag. Wij hebben een geweldige product die verkopen wij op dit moment in een Europa. Wij zijn bezig met uitbreiding wereldwijd. Daar heb ik nodig hulp om een voorstel mailen naar nieuwe klanten met onze product informatie. Dus idee is een soort van reclame email. Die kunnen wij versturen wereldwijd. 

Korte opdracht: presentatie bouwen

Geplaatst: 06-10-2023
Hi! Ik ben op zoek naar iemand die op korte termijn een toffe presentatie (poweirpoint) t in elkaar kan zetten. Het onderwerp brengt gamification, guest service & storytelling samen en is bedoelt voor een talk. Dus ik denk dat het een kort project is voor iemand die zich er op kan toeleggen. Vandaar dat ik op zoek ben naar een creatief brein met goede ideeën. De deadline is 8 oktober. Na…

Design van Powerpoint presentatie

Geplaatst: 26-04-2023
We zijn op zoek naar een goede designer die een of meerdere bedrijfspresentaties in PowerPoint kan maken. We leveren zelf de bouwstenen en materialen aan en vragen jou vervolgens er een gelikte presentatie van te maken. E.e.a. rekening houdend met onze huisstijl. Wij zijn een onderneming die installaties bouwt en verkoopt voor het afvangen van CO2.

Hulp bij Power Point presentatie

Geplaatst: 18-04-2023
Beste freelancers, Ik wil hulp bij het (af)maken van een PowerPoint presentatie. Hoeft niet super flashy, wel modern ogend. Budget 40-60 p/u
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht