Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven

Ghostwriter Gezocht voor Boek met Heftig Levensverhaal

Opdracht ID: 48943

Budget: > € 2000
Geplaatst: 23-09-2021
Reacties: 8
Beek-Ubbergen, Gelderland
Laatst gewijzigd: 29-09-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers,

Ik loop al geruime tijd met het idee een boek te schrijven over mijn ongebruikelijke leven en hoop door het schrijven van mijn levensverhaal dingen recht te kunnen zetten, en de lezers inzicht te geven over beslissingen die ik heb gemaakt in het leven. Daarnaast wil ik een ander gezichtpunt over bepaalde onderwerpen te kunnen geven.

De onderwerpen zijn vrij heftig, van mijn vrijwillige sexuele relatie met een volwassen en getrouwde man toen ik 11 jaar was, tot het verlies van mijn echtgenoot in de economische crises, hij heeft zichzelf van het leven heeft beroofd waardoor ik volledig aansprakelijk was voor een van de grootste faillissementen in de Nederlandse geschiedenis.
Omdat mijn faillissement binnenkort afloopt heb ik besloten dat het nu of nooit is om mijn ervaringen, verdriet, en geluks momenten te delen met de lezer.

Het boek zal veel liefde en sex bevatten, mijn leven is door mijn hedonistische levens stijl doordrenkt daarmee. Ik heb besloten geen enkel blad voor mijn mond te nemen, en wil een zeer realistisch beeld geven van mijn ervaringen, waardoor het verhaal niet geschikt is voor iedereen.
Ik ben op zoek naar een ghostwriter die open minded is, en niet snel rode oortjes krijgt, ik zoek hulp omdat ik een begin moet maken, en een ghostwriter met enige marketing kennis zou welkom zijn.

Ik wil het boek in Nederland uitgeven omdat er daar nog steeds nieuwsgierigheid bestaat over wat er nu allemaal echt gebeurd is (ik woon in Spanje)

Ik hoop dat een van de ghostwriters interesse heeft en contact opneemt.

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (8)

Bastiaan
Bastiaan
23-09-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Yuki
Yuki
23-09-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Gosse
Gosse
23-09-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Janneke
Janneke
23-09-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Phil
Phil
23-09-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Brigitte
Brigitte
24-09-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Marja
Marja
24-09-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Danny
Danny
28-09-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Toon meer reacties

Freelance creatief schrijven opdrachten

Freelance Schrijver Gezocht over Werk en Gezondheid
Geplaatst: 27 jan
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het schrijven van teksten op het gebied van gezondheid, leefstijl en werk. Dit kan online zijn maar ook in magazines. Voor een projectgroep, gespecialiseerd op het gebied van gezondheid, leefstijl en werk zoeken wij iemand die onze verschillende pijlers goed kan verwoorden. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die zelf ook affiniteit heeft…

Schrijver voor Boek over Architectuur, Landschap en Natuur
Geplaatst: 27 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekstschrijver voor mijn nieuwe boek. Mijn boek gaat over architectuur, tuin, landschap en natuur. Over bijzondere projecten en relaties met mensen als opdrachtgever, vakman, bedrijf etc. Allerlei sociale interacties steeds weer naar de fascinatie van kunst, natuur, etc in de meest brede vorm. Kennis en vooral boeiend, verrassend. Geen hoogdravend technisch…

Professionele Redacteur Gezocht voor Manuscript
Geplaatst: 26 jan
Beste freelancers, Ik heb het manuscript af voor een autobiografische roman. In totaal 144 getikte A4'tjes. Ik zoek een goede, professionele redacteur om door dit manuscript te gaan en wellicht verbeteringen aan te brengen, hier en daar teksten aan te passen of spannender of leuker te maken. Mijn bedoeling is om het boek uit te geven. Wie kan mij verder helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Hulp bij Schrijven Biografie als Cadeau voor Ouders
Geplaatst: 26 jan
Beste freelancers, Ik zou graag een biografie van en voor mijn ouders laten schrijven als een (her-) levend cadeau wat ook nog in een boekje verschijnt. Het hoeft zeker geen 100 blz te zijn aangezien mijn budget klein is. Ik ben erg benieuwd naar de mogelijkheden. Misschien kunnen we op een creatieve manier toch iets moois maken. Laat me weten of ik hiervoor voor de dag kan komen of helemaal niet!…

Hulp bij Schrijven van Historisch Non-fictie Boek
Geplaatst: 26 jan
Beste freelancers, 'Ghostwriter' of samenwerking met journalist i.o. (bij voorkeur) gevraagd voor het schrijven van een onthullend historisch non-fictie boek. Alle research reeds gedaan in o.a. nationale en internationale archieven. Nu moet het nog op schrift komen... Interesse? Dan zie ik graag een reactie tegemoet.

Schrijven van Managementboek over Duurzame Inzetbaarheid
Geplaatst: 26 jan
Beste freelancers, Ik wil een boek schrijven en zoek daarom een schrijver die affiniteit heeft met het schrijven van een praktisch managementboek. Het boek zal bestaan uit circa 20.000 woorden, de inhoud heeft te maken met het willen raken en inspireren van ondernemers en medewerkers over een thema dat te maken heeft met duurzame inzetbaarheid / vitaliteit. Ik zoek een creatieve schrijver die direct…

Ghostwriter Gezocht voor Aangrijpend Boek/Verhaal
Geplaatst: 3 jan
Beste freelancers, Ik ben geen slechte schrijver maar ik heb zelf geen tijd, en daarom op zoek naar iemand die naar mijn levensverhaal wil luisteren en dit simpelweg op papier kan zetten, om zo een manuscript te schrijven. Het verhaal gaat over mijn leven en alle heftige gebeurtenissen die ik heb meegemaakt (o.a. mishandeling, misbruik, ontvoering en uit huis plaatsing). Ik ben al op tv geweest en…

Toon meer