Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Gezocht DTP-er

Geplaatst op:
13 mei 2019 13:25
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
DTP
Opdracht ID:
39145
Status:
Match!
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 45 p.u.
Locatie:
Ouddorp, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een DTP-er voor de opmaak van onder andere boeken en point of sale materiaal.

Wij zien graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (8)

Robert Robert 13-05-2019
referentiesterren
22 referenties
Angela Angela 13-05-2019
referentiesterren
2 referenties
Ilse Ilse 13-05-2019
Louis Louis 13-05-2019
referentiesterren
5 referenties
Merijn Merijn 13-05-2019
Jedidjah Jedidjah 13-05-2019
referentiesterren
2 referenties
Laura Laura 13-05-2019
referentiesterren
2 referenties
Jamie Jamie 13-05-2019
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

DTP-er voor Opmaak Studieboek
Beste freelancers,    Ik zoek een DTP-er die een studieboek goed, duidelijk en strak kan opmaken én het eindproduct aanlevert in een formaat dat ingelezen kan worden in Affinity.    We leven al jaren met het 'in-Word-op-zolderkamer-opgemaakte' binnenwerk, maar ons rijbewijstheorieboek heeft dringend een professioneel…
29 mei
DTP-er voor Maandelijkse Infographic Export Onderzoek
Beste freelancers,    Maandelijks (van maart tot september dit jaar) hebben wij een onderzoek lopen met de impact van het coronavirus op de export. Samen met evofenedex organiseren wij ieder jaar Trends in Export, dit is een jaarlijks rapport met de ontwikkelingen en trends in de export.    Nu hebben wij aanvullend op dit rapport…
19 mei
DTP Werk voor Boekomslag en Binnenwerk
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance DTP-er voor werkzaamheden aan een boek. Het gaat om een ontwerp van de omslag van het boek inclusief het binnenwerk.    Ben jij een ervaren DTP-er, dan kom ik graag met jou in contact.
28 apr
Ontwerpen van Folders voor Maatschappelijke Instelling
Beste freelancers,    Voor een maatschappelijke instelling zijn wij op zoek naar een freelancer die folders ontwerpen die de doelgroep (jongvolwassenen met een verstandelijke beperking) goed aanspreekt. Meer informatie volgt bij interesse.    Wij horen graag van je.
28 apr
Opmaken van een Kinderboekje
Beste freelancers,    Ik zoek een creatief iemand die de teksten van een kinderboekje in een mooie lay out giet. Daarnaast moeten ook de tekeningen en teksten worden verbeterd.    Ik kom graag in contact om de verdere details door te nemen.    Prijs te bespreken.
9 apr
Drukbestanden en Bijbehorende Renders Realiseren (DTP)
Beste freelancers,    DTP-er gezocht voor onderstaande werkzaamheden:    40 X drukklare PDF met cutcontour e.d.  40 X bijbehorende render van product in gebruik.    Desgewenst kan ik een voorbeelden aanleveren,    Graag verneem ik van u.
5 apr
Twee Universele Geefmoment Voorstellen voor Nationale Bon
Beste freelancers,    Ons bedrijf is specialiseert in ecologische kerst en relatiegeschenken. Voor een van onze bonnen zijn wij op zoek naar een creatieve en originele verpakking om de uitnodiging voor de webshop te overhandigen. Medewerkers van onze klanten ontvangen deze uitnodiging in december van hun werkgever, waarna ze in onze…
3 apr