Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Gezocht DTP-er

Geplaatst op:
13 mei 2019 13:25
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
DTP
Opdracht ID:
39145
Status:
Match!
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 45 p.u.
Locatie:
Ouddorp, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een DTP-er voor de opmaak van onder andere boeken en point of sale materiaal.

Wij zien graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Robert Robert 13-05-2019
referentiesterren
19 referenties
Hans Hans 13-05-2019
Angela Angela 13-05-2019
referentiesterren
2 referenties
Ilse Ilse 13-05-2019
Amir Amir 13-05-2019
referentiesterren
1 referentie
Louis Louis 13-05-2019
referentiesterren
4 referenties
Merijn Merijn 13-05-2019
Jedidjah Jedidjah 13-05-2019
Laura Laura 13-05-2019
referentiesterren
1 referentie
Jamie Jamie 13-05-2019
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

DTP voor Rebranding Campagne
Beste freelancers,    Voor een rebranding / herpositioneringstraject / campagne ben ik op zoek naar iemand die kan DTP'en voor zowel print als voor digitaal. Denk hierbij aan stationery, brochures, maar ook bijvoorbeeld beelden voor Google Display en Social media campagnes. Werkzaamheden starten met een eerste campagne vanaf volgende…
18 sep
Spoed: DTP- er op Locatie (Haarlem)
Beste freelancers,    Wij zijn producent van Feest- en decoratie artikelen, voor onze organisatie zoeken wij, voor een periode van ongeveer 3 weken, een DTP/ Vormgever bij ons op locatie in Haarlem.    Wij hebben ondersteuning nodig in vormgeven/opmaken van verpakkingen, producten en diverse andere uitingen.    Het is…
12 sep
Word Bestanden Omzetten naar Invulbare PDF's
Beste freelancers,     Graag van twee Word-bestanden omzetten naar een invulbare PDF's zodat deze ingevuld kunnen worden via de smartphone.    - 1e formulier betreft een behandelovereenkomst met 2 pagina's met een aantal variabelen  - 2e formulier betreft een vragenlijst met 7 pagina's met variabelen. …
11 sep
Freelancer Gezocht voor Opmaken van CV
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor mij mijn cv perfect kan vormgeven en gelikt kan aanleveren.  Er is een uurtarief van 25 tot 40 euro per uur beschikbaar en thuiswerken is mogelijk. Aanvullende informatie kan ik u toesturen.    Graag hoor ik van jullie terug.
2 sep
Drukwerk Bestand Magazine Maken
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mijn InDesign bestand in het profiel: magazinesAds 1v4 kan opslaan.    Ik heb eventueel het zip bestand met dit profiel, maar heb zelf het InstandPDF bestand niet om dit te kunnen gebruiken.    Liefst vandaag anders morgen vanwege een deadline. Wie kan mij helpen?
8 aug
Eenvoudige Bedrijfsflyer Maken
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die flyers kan maken voor mijn bedrijf. Het gaat alleen om het ontwerp (voor-en achterkant. Logo heb ik al moet alleen nog op de flyer incl tekst. Ik heb een beperkt budget beschikbaar.    Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
6 aug
Hulp bij Maken van Glossy voor Bruiloft
Beste freelancers,    Ik ben een glossy aan het maken online voor mijn dochter, heb alle info paraat maar zoek iemand die het geheel mooi kan afmaken. Wie zou mij hierbij kunnen helpen en wat zijn de kosten?    Ik zie bij interesse graag een reactie tegemoet.
18 jul