Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
15 april 2021 10:25

Budget
€ 50 tot 350
Locatie
Amsterdam, Noord-Holland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
47375

Freelancer voor Beeldmateriaal van Startup (Samenwerking)

50 tot 350 Amsterdam, Noord-Holland (7) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
15 april 2021 10:25
Categorie
Design & Multimedia
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelance grafisch ontwerper of ZZP'er gezocht voor deze opdracht:

Beste freelancer,

Het betreft in eerste instantie een kleine design klus die bij wederzijds vertrouwen een samenwerking voor de langere termijn kan worden.

Wij zijn op zoek naar een (startende) freelancer die voor ons eerst wat flyer/folder werk op verzoek wil maken. Ook zullen we in de toekomst meer bewerkt beeldwerk nodig hebben. Eigenlijk zoeken we iemand (het liefst Amsterdam e.o.) die zich kan vinden in ons verhaal en die het leuk vind om daar de komende jaren een bijdrage aan te leveren. Wie zijn wij en wat doen wij dan?

Een vanuit passie ontstaan startupje gericht op het bekender maken van de Marokkaanse keuken in Amsterdam en later daarbuiten, met een focus op Tajineboxen en catering (als straks de coronadeuren weer open gaan). We gaan ons voornamelijk richten op online en community building.

Momenteel zitten we in de afrondende fase van de website / straks lancering, waarna we aan de communicatiefase kunnen gaan beginnen. We merken dat we daar beeldmateriaal bij nodig hebben en zoeken eigenlijk een vast iemand in de omgeving van Amsterdam die handig is in het opmaken van bijvoorbeeld flyers, het bewerken van foto's en bij voorkeur iemand die zelf ook een passie heeft voor eten en eventueel die fantastische Marokkaanse keuken.

Ik besef mij dat we best veel vragen, terwijl we momenteel nog niet heel veel te bieden hebben qua budget. Vandaar dat we ons voor nu richten op bijvoorbeeld een starter, die dan gelijktijdig met ons mee kan groeien. Uiteraard gaat voor niets de zon op en hebben wij wel een klein budget vrijgemaakt.

Heb je tijd over en lijkt het je leuk om een belangrijke bijdrage te leveren aan het verder in de markt zetten van ons concept, hopen we van je te horen. En uiteraard op het moment dat ons bedrijfje groeit, groeit ook ons budget. Wij zijn eerlijke open mensen, dus je kunt er blind van uit gaan dat we dat graag financieel recht trekken, op het moment dat we groeien en het kan.

Kortom dit is een klus die je in eerste instantie leuk moet vinden en als je er net als ons in gelooft, dan komen de inkomsten / cq marktconforme tarief straks echt wel goed.

We komen graag in contact om de details te bespreken. Is er een klik? Dan kunnen we een langdurige samenwerking aangaan!
Stuur deze opdracht door:

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (7)

Marc
15-04-2021
Kristel
15-04-2021
Judith
15-04-2021
Laura
15-04-2021
Bram
15-04-2021
Lucas
15-04-2021
Tomas
15-04-2021
Toon meer reacties
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
15 april 2021 10:25

Budget
€ 50 tot 350
Locatie
Amsterdam, Noord-Holland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
47375

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Visitekaartjes Ontwerpen voor Lasser en Poedercoater
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die 2 visitekaartjes kan ontwerpen, 1 geschikt voor een lasser en 1 geschikt voor een poedercoater.    Kan je mij helpen? Dan hoor ik graag van je op Hoofdkraan.nl.   
25 okt
Grafisch Ontwerper Gezocht voor Ebook
Beste freelancers,    Ik ben bezig met het schrijven van een e-book. Ik zoek een grafisch ontwerper die dit e-book prachtig mooi en aantrekkelijk kan opmaken.    Wie kan dit en heeft eerder een e-book opgemaakt? Als je reageert, dan zou ik graag voorbeelden zien.
25 okt
Freelance Graphic Designer voor Amsterdams Marketing Bureau
Beste freelancers,    We zijn een B2B Marketing Bureau in Amsterdam en op zoek naar een Graphic Designer voor het maken van Visuals & Whitepapers voor onze klanten.    De content wordt gebruikt voor het genereren van Engagement op Linkedin posts voor onze klanten. De Graphic Designer wordt gebriefed door onze Content Marketeers,…
20 okt
Creative Designer Gezocht voor Jobmarketing Campagne
Beste freelancers,    Bij onze organisatie bouwen we gave arbeidsmarktcommunicatie campagnes, websites en jobmarketing campagnes voor diverse werkgevers in verschillende branches. Wij zijn op zoek naar structurele samenwerking met een freelancer op het gebied van creative design die ons kan helpen met onze projecten. Als we de samenwerking…
20 okt
Product Verpakking Ontwerpen van een Kralenset
Beste freelancers,    Online ga ik een kralenset verkopen waarmee je zelf sieraden kan maken. Hiervoor moet nog wel een verpakking worden ontworpen.    Het gaat in dit geval vooral om de goede kleurcombinaties te zoeken die bij ons logo past en die bij het product past. Verder kan het logo ook nog deels worden aangepast, omdat het…
20 okt
HTML Handtekening voor E-mails Gezocht
Beste freelancers,    Wij zijn specialist in het leveren en plaatsen van duurzame hekwerken in Nederland en delen van Duitsland en België.    Voor onze e-mails zijn wij op zoek naar een HTML handtekening. Wij kan deze voor ons ontwerpen en zorgen dat deze op de juiste wijze wordt getoond in ons e-mailverkeer?    We…
18 okt
Presentatie Opmaken in PowerPoint
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een Powerpoint specialist die mijn Powerpoint presentatie mooi en vernieuwend kan opmaken. Het gaat om max. 10 slides met vooral afbeeldingen zonder animaties of video's voor een niet commercieel doel.    Interesse? Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.
15 okt
Toon meer