Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelancer voor Beeldmateriaal van Startup (Samenwerking)

Opdracht ID: 47375

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 15-04-2021
Reacties: 6
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 19-04-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancer,

Het betreft in eerste instantie een kleine design klus die bij wederzijds vertrouwen een samenwerking voor de langere termijn kan worden.

Wij zijn op zoek naar een (startende) freelancer die voor ons eerst wat flyer/folder werk op verzoek wil maken. Ook zullen we in de toekomst meer bewerkt beeldwerk nodig hebben. Eigenlijk zoeken we iemand (het liefst Amsterdam e.o.) die zich kan vinden in ons verhaal en die het leuk vind om daar de komende jaren een bijdrage aan te leveren. Wie zijn wij en wat doen wij dan?

Een vanuit passie ontstaan startupje gericht op het bekender maken van de Marokkaanse keuken in Amsterdam en later daarbuiten, met een focus op Tajineboxen en catering (als straks de coronadeuren weer open gaan). We gaan ons voornamelijk richten op online en community building.

Momenteel zitten we in de afrondende fase van de website / straks lancering, waarna we aan de communicatiefase kunnen gaan beginnen. We merken dat we daar beeldmateriaal bij nodig hebben en zoeken eigenlijk een vast iemand in de omgeving van Amsterdam die handig is in het opmaken van bijvoorbeeld flyers, het bewerken van foto's en bij voorkeur iemand die zelf ook een passie heeft voor eten en eventueel die fantastische Marokkaanse keuken.

Ik besef mij dat we best veel vragen, terwijl we momenteel nog niet heel veel te bieden hebben qua budget. Vandaar dat we ons voor nu richten op bijvoorbeeld een starter, die dan gelijktijdig met ons mee kan groeien. Uiteraard gaat voor niets de zon op en hebben wij wel een klein budget vrijgemaakt.

Heb je tijd over en lijkt het je leuk om een belangrijke bijdrage te leveren aan het verder in de markt zetten van ons concept, hopen we van je te horen. En uiteraard op het moment dat ons bedrijfje groeit, groeit ook ons budget. Wij zijn eerlijke open mensen, dus je kunt er blind van uit gaan dat we dat graag financieel recht trekken, op het moment dat we groeien en het kan.

Kortom dit is een klus die je in eerste instantie leuk moet vinden en als je er net als ons in gelooft, dan komen de inkomsten / cq marktconforme tarief straks echt wel goed.

We komen graag in contact om de details te bespreken. Is er een klik? Dan kunnen we een langdurige samenwerking aangaan!

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (6)

Marc
Marc
15-04-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.5
Kristel
Kristel
15-04-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Judith
Judith
15-04-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Laura
Laura
15-04-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Bram
Bram
15-04-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Lucas
Lucas
15-04-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Grafisch vormgever

Geplaatst: 16 nov
Hoi Ik heb met spoed, voor 4 uur vanmiddag ( 16-11) iemand nodig die een pdf bestand in de goede formaten kan omzetten. Dank en hartelijke groet, Valerie

Photoshop designer voor stickers

Geplaatst: 8 okt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ontwerper die smaakvolle ontwerpen kan maken in Photoshop voor stickers. Bij een match zal verteld worden waar de stickers voor zullen dienen. Het liefste ga ik voor een langdurige samenwerking en het budget wil ik graag samen bespreken. Heel graag zie ik je portfolio. Hopelijk tot snel!

Op zoek naar een creatieve allround-designer

Geplaatst: 13 okt
Hey daar, allround-designer! Wij zijn op zoek naar een designer met de volgende kwalificaties: - Snelle levering van producten - Ervaring met sign (must) - Mocht je DTP ervaring hebben, dat is dit een enorm pluspunt (niet verplicht) - In je skillset zit onder andere, Adobe Photoshop, Indesign, CorelDRAW - Uitstekende communicatie (het liefst vloeiend Nederlands) - Ruimtelijk inzicht bevatten - Zelf…

Vormgever voor boekje over beatband uit jaren 60 gezocht!

Geplaatst: 24 okt
Hoi lieve vormgever! Ik ben op zoek naar iemand die de vormgeving van een boekje kan maken. Het boekje gaat over een band uit de jaren 60. Mijn vader is hiervan de bassist. De band is invloedrijk geweest in de regio en er zijn veel leuke anecdotes te vertellen. Het boekje zal een formaat van A4 hebben en met name bestaan uit foto's, krantenknipsels en kleine stukjes tekst. Aantal pagina's…

Inspiratie magazine

Geplaatst: 17 okt
Beste freelancers, Wij maken prachtige stalen binnendeuren op maat. Wij willen graag op korte termijn een mooi inspiratie magazine maken (50 pagina's). Wij zoeken iemand die dit magazine voor ons kan indelen/vormgeven. Uiteraard kunnen wij zelf een groot deel van de teksten schrijven maar vinden het fijn als er iemand met ons meedenkt over hoe we het magazine goed in kunnen delen. Wij hebben al…

Grafisch vormgever

Geplaatst: 12 okt
Hello! Wij, een ontwerp studio gericht op international lifestyle merken, zijn opzoek naar een vormgever voor het verfijnen van een identiteit en dit door te vertalen naar een klein collectie boek. De naam en identiteit staan al aardig (intern ontwikkeld) maar door drukte zoeken we een extra talent, ik benoem talent omdat we hoge verwachtingen hebben en een kritische benadering, we willen al onze…

Cartoon tekenaar dieren

Geplaatst: 8 okt
Beste freelancers, Sneltekenaar die zondag 29 oktober cartoons van honden wil maken (13.00 uur tot 14.30 uur) op bierviltje of papier.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht