Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
15 april 2021 10:25

Budget
€ 50 tot 350
Locatie
Amsterdam, Noord-Holland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
47375

Freelancer voor Beeldmateriaal van Startup (Samenwerking)

50 tot 350 Amsterdam, Noord-Holland (7) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
15 april 2021 10:25
Categorie
Design & Multimedia
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancer,

Het betreft in eerste instantie een kleine design klus die bij wederzijds vertrouwen een samenwerking voor de langere termijn kan worden.

Wij zijn op zoek naar een (startende) freelancer die voor ons eerst wat flyer/folder werk op verzoek wil maken. Ook zullen we in de toekomst meer bewerkt beeldwerk nodig hebben. Eigenlijk zoeken we iemand (het liefst Amsterdam e.o.) die zich kan vinden in ons verhaal en die het leuk vind om daar de komende jaren een bijdrage aan te leveren. Wie zijn wij en wat doen wij dan?

Een vanuit passie ontstaan startupje gericht op het bekender maken van de Marokkaanse keuken in Amsterdam en later daarbuiten, met een focus op Tajineboxen en catering (als straks de coronadeuren weer open gaan). We gaan ons voornamelijk richten op online en community building.

Momenteel zitten we in de afrondende fase van de website / straks lancering, waarna we aan de communicatiefase kunnen gaan beginnen. We merken dat we daar beeldmateriaal bij nodig hebben en zoeken eigenlijk een vast iemand in de omgeving van Amsterdam die handig is in het opmaken van bijvoorbeeld flyers, het bewerken van foto's en bij voorkeur iemand die zelf ook een passie heeft voor eten en eventueel die fantastische Marokkaanse keuken.

Ik besef mij dat we best veel vragen, terwijl we momenteel nog niet heel veel te bieden hebben qua budget. Vandaar dat we ons voor nu richten op bijvoorbeeld een starter, die dan gelijktijdig met ons mee kan groeien. Uiteraard gaat voor niets de zon op en hebben wij wel een klein budget vrijgemaakt.

Heb je tijd over en lijkt het je leuk om een belangrijke bijdrage te leveren aan het verder in de markt zetten van ons concept, hopen we van je te horen. En uiteraard op het moment dat ons bedrijfje groeit, groeit ook ons budget. Wij zijn eerlijke open mensen, dus je kunt er blind van uit gaan dat we dat graag financieel recht trekken, op het moment dat we groeien en het kan.

Kortom dit is een klus die je in eerste instantie leuk moet vinden en als je er net als ons in gelooft, dan komen de inkomsten / cq marktconforme tarief straks echt wel goed.

We komen graag in contact om de details te bespreken. Is er een klik? Dan kunnen we een langdurige samenwerking aangaan!
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (7)

Marc
15-04-2021
Kristel
15-04-2021
Judith
15-04-2021
Laura
15-04-2021
Bram
15-04-2021
Lucas
15-04-2021
Tomas
15-04-2021
Toon meer reacties

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
15 april 2021 10:25

Budget
€ 50 tot 350
Locatie
Amsterdam, Noord-Holland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
47375

Opdrachten in dezelfde categorie

Freelance Grafisch Ontwerper Gezocht voor Divers Drukwerk
Beste freelancers,    Voor een bedrijf in kinderlifestyle ben ik op zoek naar een grafisch ontwerper voor het ontwerpen van divers drukwerk. Denk hierbij aan: een catalogus, etiket/sticker voor flesjes water en zakjes tbv snoep, digitale uitnodiging en een handtekening.    Lijkt dit je leuk? Dan zie ik je reactie graag tegemoet. …
3 mei
Placemat Ontwerpen voor Project met Kinderen
Beste freelancers,    Ik wil graag een placemat laten ontwerpen voor een project met kinderen.    Kan jij mij hierbij helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
30 apr
Commerciele Folders Ontwerpen (Nieuwegein)
Beste freelancers,    Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar een ontwerper met commercieel inzicht die voor ons in eerste instantie de bedrijfsdocumentatie kan ontwerpen. Het betreft het ontwerpen van een tweetal folders die door onze buitendienst medewerkers gebruikt kan worden. Tevens zijn wij op zoek naar iemand die in de toekomst ons…
30 apr
Ervaren MS Word en Powerpoint Designer Gezocht
Beste freelancers,    Wij zoeken per direct (en met spoed) een professionele designer om 11 MS Word documenten geschikt te maken voor automatisch invullen door derden.  Het betreft cursusmateriaal, daarnaast willen wij de cursus gedeeltelijk vorm geven in een aantal powerpoint presentaties.    Weet jij alles van MS Word en…
23 apr
Mens Underwear Design Digitaliseren
Beste freelancers,    Graag zou ik mijn onderbroek design digitaal willen hebben, we hebben zelf al een schets gemaakt dus deze hoef je alleen nog maar digitaal te maken.    Kan je mij hierbij helpen? Dan zie ik je offerte graag tegemoet op Hoofdkraan.nl
23 apr
Freelance Vormgever Gezocht voor Prentenboek
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mijn prentenboek, sprookje met illustraties voor mij kan digitaliseren (InDesign o.i.d.) en mee kan denken over de vormgeving.    Illustraties zijn compleet, tekst is bekeken door een tekst-vormgever en er ligt een eerste indruk klaar in de vorm van een fotoboek van (geen…
21 apr
Grafische Designs voor Sociale Media Campagnes
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een sociale media designer. Als drukkerij hebben wij maandelijks campagnes en projecten die we afronden, hiervoor willen wij graag designs laten maken die we gaan gebruiken voor social media kanalen. Alle content en foto's worden door ons aangeleverd, het gaat alleen om het design. …
21 apr
Toon meer