Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Bram

Bram Taks
Over Bram

Hallo, ik ben Bram.

Ik heb jarenlange ervaring op het gebied van branding en het opzetten van de online en offline communicatiemiddelen die hier bij horen, zoals: huisstijlen, brand guidelines, websites, infographics, iconen, advertenties, templates, brochures, verpakkingen, web content en POS-materiaal. Tevens heb ook veel ervaring met fotografie en retouching.

Tijdens mijn carrière heb ik voor grote merken gewerkt zoals onder andere: Philips, Asics, Nike, Pepsico en Scotch & Soda. Hierdoor weet ik hoe belangrijk het is om het niveau van dit type klanten hoog te houden, de branding van individuele merken te respecteren en op een juiste wijze naar buiten te brengen.

Als sterke en creatieve Grafisch Vormgever, Desktop Publisher en Project Manager, zorg ik ervoor dat er vanaf de start van een project rekening wordt gehouden met het opzetten van structuren om verder in het proces profijt uit te halen....

 

Portfolio

Portfolio
Loading.

Mepal B2B catalogus
Loading.

Løvinne huisstijl
Loading.

Belakos huisstijl
Loading.

Zolemba huisstijl voorstellen
Loading.

Full Finance Consultants huisstijl
Loading.

 

Vraag Bram direct om offerte


Stuur een bericht