Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Illustraties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelancer Gezocht voor Album Art Rock-Metalband

Opdracht ID: 48569

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 10-08-2021
Reacties: 6
Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 22-08-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor ons nieuwe album zijn wij op zoek naar iemand die de album art kan maken.

We zijn op zoek naar een wat drukkere album art, met verschillende elementen, die er haast uitziet als een zoekplaat (hoewel misschien iets minder intens). Wij willen ons logo midden bovenin op het album.

Daarnaast willen wij een gecrashte hot-rod, een dansende vrouw, een man met geld, een persoon die in de spiegel kijkt, en nog andere dingen. Nadere details zullen nog besproken worden. We zijn op zoek naar een stijl die semi-cartoon is, maar niet helemaal op stripfiguren gaat lijken. We willen wat lichtere kleuren gebruiken en aanvullend ook wat felle kleuren, zodat er een flink contrast ontstaat en bepaalde dingen er uitspringen.

Wat betreft het proces vinden wij het prettig om tussentijds op de hoogte gehouden te worden, zodat in overleg de beste albumcover wordt gemaakt.

Voorbeelden:
- Kleur: Iron Maiden - Number of the Beast, Martyr - You are Next
- Realisme: Anthrax - Spreading the Disease, Iron Maiden - Somewhere in Time, Martyr - You Are Next
- Lay-out: Iron Maiden - Somewhere in Time (zie vooral de totale artwork, niet alleen de voorkant van de hoes), Batmobile - Bambooland


Graag voorbeelden van voorgaand werk meesturen met offerte op Hoofdkraan.nl.

Freelance illustratoren die hebben gereageerd (6)

Daniël
Daniël
10-08-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.5
Ingeborg
Ingeborg
10-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Josien
Josien
10-08-2021
16 referenties
Gemiddelde score
9.8
Esther
Esther
10-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Richard
Richard
10-08-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Carlijn
Carlijn
10-08-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance illustrator opdrachten

Tekeningen van Meisje met Fietskar

Geplaatst: 1 aug
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die tekeningen wilt maken voor een kinderboek. Het thema is een schattig meisje die avonturen beleefd met haar fietskar. Budget is 500 euro. Liefst per direct beschikbaar. Ik kijk uit naar een fijne samenwerking.

Cartoonist Gezocht voor Comic Book

Geplaatst: 5 aug
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance cartoonist. Hieronder de opdrachtomschrijving in het Engels: Small company producing comic books. Looking for an artist who can draw cartoons from existing black and white sketches and then colour them. Using Photoshop. While company is based in Den Haag, work is mostly from home, 2 or 3 days per week with occasional meetings in Den Haag. Looking…

Dynamische Actietekening voor Tattoo

Geplaatst: 25 jul
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekenaar die een dynamische actietekening wil maken als voorbereiding voor een tattoo. De tekening zou voornamelijk bestaan uit drie fantasy figuren (muizen uit een bordspel) en drie rotsachtige dobbelstenen. Bij interesse hoor ik graag van je.

Unieke Afbeelding voor Dameswaaier

Geplaatst: 25 jul
Beste freelancers, Ik zoek een tekenaar of cartoonist voor een unieke afbeelding op een dameswaaier, met als onderwerp ballonvaren. Budget n.o.t.k. Interesse? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Illustraties voor Kaartspel met Vragen

Geplaatst: 28 jul
Beste freelancers, Wij zoeken een illustrator voor 120 kleine illustraties bij een vragen spel. Een kaartspel met 120 vragen met elk een kleine illustratie in het thema van de vraag. Bij interesse zie ik je reactie met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.

Orthographic Schetsen van Anime Personage

Geplaatst: 4 jul
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die 1 op 1 voor/zijaanzicht (orthographic) tekeningen/schetsen kan maken van een anime personage. Bedrag in overleg. Ben jij de persoon die ik zoek, dan kom ik heel graag in contact met jou.  

Cartoon van Hondjes Maken

Geplaatst: 28 jun
Beste freelancers, Wij zoeken een illustrator die de cartoons van onze paardjes kan vertalen in cartoons voor hondjes. We zijn namelijk aan het uitwerken hoe we onze methode ook met honden kunnen gaan inzetten. We zetten paarden in om kinderen te helpen met onderwijsondersteuning zodat we ze weer een gevoel van competentie kunnen geven. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht