Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Social Media
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelancer Gezocht die Social Media Pagina kan Beheren

Opdracht ID: 47922

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 03-06-2021
Reacties: 5
Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 10-06-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een klein vertaalbureau in Rotterdam en willen via social media ons klantenbestand proberen uit te breiden. Om dit te realiseren zijn wij op zoek naar een freelancer die samen met een interne collega van ons een aantal social media pagina's kan beheren.

Je kan denken aan de social media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Wij richten ons voornamelijk op business-to-business, onze klanten bestaan dus voor het grootste gedeelte uit bedrijven en overheden.

Onze perfecte kandidaat is een freelancer met (junior) ervaring, die net begonnen is en open staat om te leren, maar ook weet hoe de betreffende social media platforms te voorzien van informatie en het bijhouden ervan en iets (lees: veel) meer ervaren is dan dat wij zijn. Wij zijn niet op zoek naar: een marketingbureau of iemand die nog moet leren hoe social media adds en conversies uit te voeren of een expert met een hoog uurtarief.

Bij een goede samenwerking is er uitzicht op langere termijn en uitbreiding van takenpakket in overleg mogelijk. Het uur- of vaste tarief is ook in overleg en op basis van aantoonbare ervaring en kennis. Je kan per direct starten.

Wij kijken uit naar je reactie.

Social media managers die hebben gereageerd (5)

Marc
Marc
03-06-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.5
Yvonne
Yvonne
03-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Nikesh
Nikesh
03-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Ingrid
Ingrid
03-06-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Nanne
Nanne
03-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance social media opdrachten

Medewerker Marketing & Communicatie

Geplaatst: 12 feb
Beste freelancers, Wij zijn een landelijk opleidingsinstituut. Wij hebben dringend ondersteuning nodig voor onze marketing en communicatie. Het gaat bijvoorbeeld om nieuwsbrieven, posts op social media, artikelen, brochures, teksten voor de nieuwe website, etc. Liefst iemand die ook gevoel voor vormgeving heeft. Beschikbaarheid van 1 dag per week zou ons erg helpen.

Social media / Ads

Geplaatst: 6 feb
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die ADS kan plaatsen voor social media, vooral FB en misschien Instagram. Het gaat om max 4 uur werk per maand en misschien in de toekomst wat meer uren. Ik lever zelf teksten aan en beeldmateriaal.

Creatieve Social Media VA gezocht voor 6-10 uur per week

Geplaatst: 30 jan
Beste freelancers, Ben jij gepassioneerd over social media en wil je jouw creatieve skills inzetten om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige Social Media VA! In beginsel zoeken we iemand voor 6-10 uur per week verdeeld over 4 of 5 dagen waarbij de werktijden flexibel zijn in te delen. JOUW FUNCTIE Als Social Media…

Verhogen aantal volgers en Meta adverteren

Geplaatst: 18 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een online social media marketeer, die het aantal volgers van onze accounts kan verhogen (met echte unieke volgers). Daarnaast starten van een social media advertentie campagne

Social Media Campagne expert

Geplaatst: 17 jan
Beste freelancers, Wij maken vegetarische en veganistische bitterballen. Wij zijn opzoek naar iemand die de meta campagne kan optimaliseren.

Content/e-mail marketeer copywriter designer

Geplaatst: 23 jan
Goedendag, Voor een nieuw opkomend merk ben ik opzoek naar een content/e-mail marketeer die ook designs kan maken. We zijn nog opbouwend dus we hebben beperkt budget beschikbaar. Graag in overleg. Liefst een vast bedrag per opkomend event (project) met een maximum van 500,- Met vriendelijke groet, Selena  

Social Media Content Creator

Geplaatst: 14-12-2023
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een een Content Creator die de verantwoordelijkheid draagt voor het creëren en beheren van diverse soorten content, zowel in tekst als visueel. Het is de doelstelling om de online aanwezigheid van Vital Products te versterken en te laten groeien. De werkzaamheden zullen bestaan uit: - Beheer en zorgen voor groei van onze sociale media-kanalen, inclusief…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht