Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Yvonne

Yvonne Glaser
Over Yvonne

Ik persoonlijk maak elke dag nog graag groei door. Dus sta ik altijd open voor een nieuwe uitdaging. Een korte of eenmalige samenwerking tot een langer verbond of op projectmatige basis.

Na jarenlang in het onderwijs werkzaam te zijn geweest en mijn creatieve bloed maar bleef stromen, ben ik voor mijn jeugdliefde gegaan, en begonnen als fotograaf.

Mijn passie voor mooie dingen creëren en de wil tot doorontwikkelen liet mij afgelopen jaar een studie grafische vormgeving starten.

Binnen mijn eigen bedrijf heb ik mij eerst vooral gericht op documentaire fotografie. Verhalen vertellen, verbeelden, betekenisvol zijn en verbindingen leggen.

Onder anderen mijn jaar opleiding grafisch vormgeving, heeft mij de afgelopen jaren ook meer richting de zakelijke klant, online content en (sociale) media gestuurd, waar ik ook super enthousiast van word. Het stukje kennisoverdracht en inleven in een andere belevingswereld, jarenlang mijn tweede natuur in het onderwijs, komt hier uitermate van...

 

Portfolio

familie reportages
Loading.

zakelijk portret, bedrijf in beeld
Loading.

bruiloft , trouwen
Loading.

nieuw leven
Loading.

product fotografie
Loading.

 

Vraag Yvonne direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Yvonne Glaser Fotografie
0619624689