Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Website Bouwer voor Startende Onderneming

Opdracht ID: 48468

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 28-07-2021
Reacties: 10
Locatie: Den Haag, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 30-07-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Als starter eenmanszaak ben ik op zoek naar een websitebouwer voor een zakelijk website dat niet al te duur is maar over de nodige functionaliteit beschikt. In deze gaat het om een Importbedrijf dat opereert op basis van B2B. Een impressie hoe deze eruit zou moeten komen te zien heb ik reeds op A4 formaat.

Opdrachtomschrijving:
  • Logo heb ik zelf ontwikkeld en huisstijl moet voornamelijk de kleuren groen en geel in terugbrengen (uiteraard waar nodig andere kleuren toepassen). Huisstijl zal zeker biodiversiteit en het milieuaspect moeten uitstralen.
  • De tekst lever ik eveneens zelf aan vanwege het specifiek karakter van het onderwerp. Tips zijn uiteraard altijd welkom.
  • Betreffende de productfoto’s komen deze deels van mijn leverancier. Illustraties en afbeeldingen met betrekking tot mijn aangeboden tekst zijn ook reeds voorradig. Ik zal in aanloop naar de operationele fase de mogelijkheid willen hebben om het een en andere aan te vullen of aanpassen.
  • Omdat ik mij richt op B2B (Biologisch) vind ik het belangrijk dat er een overzichtelijk koppeling is tussen mijn producten en het verhaal daarachter. Mijn klanten moeten dus makkelijk en feilloos via sub pagina’s de achtergrond kunnen achterhalen van de getoonde producten. Uiteraard is dat tevens deels onderhevig aan de info die ik aanlever. Ook wil ik met deze website makkelijk te vinden zijn voor klanten in het segment B2B.
  • Mijn website moet zichtbaar zijn voor het bovengenoemde segment en mijn merk (naamsbekendheid). Daarmee de specifieke kenmerken (Biodiversiteit, volledig biologisch, Vitaliteit en gezondheidsaspect) en het belang daarvan kunnen weergeven.
  • Mogelijkheden of functionaliteit: Offertes via de website kunnen aanvragen, video’s kunnen afspelen. Wellicht heb jij suggesties aan de hand van de geboden informatie?
  • Een voorbeeld van een website die mij aanspreekt is biomedingredients.com

Ik hoor graag wie zich in het bovenstaande kunt vinden en zie ik een reactie via Hoofdkraan.nl graag tegemoet.

Website bouwers die hebben gereageerd (10)

Victor
Victor
28-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Adem
Adem
28-07-2021
6 referenties
Gemiddelde score
10
nicola
nicola
28-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Nico
Nico
28-07-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.4
Bjorn
Bjorn
28-07-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Karina
Karina
28-07-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Manolito
Manolito
28-07-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.8
Ilja
Ilja
28-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Marc
Marc
28-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Sander
Sander
28-07-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance website opdrachten

Urenregistratie Database Omzetten (Amsterdam)

Geplaatst: 17 jan
Beste freelancers, Ik heb een urenregistratie database in access. Ik wil dit om laten zetten in een software met extra opties. Het gaat om urenregistratie van een uitzendbureau. Bij interesse hoor ik graag van je.

Partner voor Nieuwe Koop en Verkoop Website

Geplaatst: 7 feb
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een zakelijk partner om samen een nieuwe koop/verkoop website op te zetten. Deze website is gericht op een bepaalde doelgroep, waarbij zowel tweedehands producten als nieuwe producten worden aangeboden. Maar ook diensten en informatie. De partner die ik zoek neemt het hele website gebeuren voor zijn rekening: ontwikkeling van de website, design, SEO enz. Ik regel…

KNAP API Mutaties Inlezen en Opslaan in Tabel

Geplaatst: 2 feb
Beste freelancers, We zijn op zoek naar iemand die voor ons een basis kan ontwikkelen met de KNAP API. Doel van de applicatie is dat we binnenkomende betalingen kunnen matchen met bestellingen in onze webshop zodat we dit zoveel mogelijk kunnen automatiseren. De applicatie moet dus te verbinden zijn met onze KNAB omgeving en data er uit halen en plaatsen in een database (mutaties tabel). De rest zullen…

Eenvoudige Website met Quote of the Day

Geplaatst: 16 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het ontwikkelen van een eenvoudige website. Hieronder de opdracht in het Engels: Aim is to realise a ‘Quote of the Day’ website, where one quote is prominently shown on the homepage every day. Part of the homepage should accommodate a standard size advertising banner. It should be possible to add quotes many weeks in advance (to…

Invulling Strato Website

Geplaatst: 21 jan
Beste freelancers, Ik heb een website bij Strato en deze wil ik graag invulling laten geven zodat het er allemaal even wat netter en professioneler uitziet. Budget komen we wel over uit. Interesse? Reageer direct!

Interactief Wijnplatform Ontwikkelen

Geplaatst: 15-12-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor de realisatie van een interactief wijnplatform. Automatische backend en front end simpel; géén betalingen; keuze wijnland, keuze uit gezochte wijngebied. Filters: als druivenrassen, prijzen, hoeveelheid. Elk wijnbedrijf staat vermeld met hun website, telefoonnummer en e-mail voor rechtstreeks contact en handel. Ik hoor graag…

Freelance Website Bouwer Gezocht

Geplaatst: 2 jan
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die voor ons de website kan bouwen. Het moet een website worden waar een partij zich moet kunnen registreren. Er moet binnen de website een apart portaal komen voor werkzoekenden, en een apart portaal voor werkgevers. Ook moeten wij in staat zijn om met iedere individuele partij te communiceren. Het door de partijen opgegeven e-mail adres moeten we aan kunnen klikken.…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht