Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Website Bouwer voor Startende Onderneming

Opdracht ID: 48468

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 28-07-2021
Reacties: 10
Locatie: Den Haag, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 30-07-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Als starter eenmanszaak ben ik op zoek naar een websitebouwer voor een zakelijk website dat niet al te duur is maar over de nodige functionaliteit beschikt. In deze gaat het om een Importbedrijf dat opereert op basis van B2B. Een impressie hoe deze eruit zou moeten komen te zien heb ik reeds op A4 formaat.

Opdrachtomschrijving:
  • Logo heb ik zelf ontwikkeld en huisstijl moet voornamelijk de kleuren groen en geel in terugbrengen (uiteraard waar nodig andere kleuren toepassen). Huisstijl zal zeker biodiversiteit en het milieuaspect moeten uitstralen.
  • De tekst lever ik eveneens zelf aan vanwege het specifiek karakter van het onderwerp. Tips zijn uiteraard altijd welkom.
  • Betreffende de productfoto’s komen deze deels van mijn leverancier. Illustraties en afbeeldingen met betrekking tot mijn aangeboden tekst zijn ook reeds voorradig. Ik zal in aanloop naar de operationele fase de mogelijkheid willen hebben om het een en andere aan te vullen of aanpassen.
  • Omdat ik mij richt op B2B (Biologisch) vind ik het belangrijk dat er een overzichtelijk koppeling is tussen mijn producten en het verhaal daarachter. Mijn klanten moeten dus makkelijk en feilloos via sub pagina’s de achtergrond kunnen achterhalen van de getoonde producten. Uiteraard is dat tevens deels onderhevig aan de info die ik aanlever. Ook wil ik met deze website makkelijk te vinden zijn voor klanten in het segment B2B.
  • Mijn website moet zichtbaar zijn voor het bovengenoemde segment en mijn merk (naamsbekendheid). Daarmee de specifieke kenmerken (Biodiversiteit, volledig biologisch, Vitaliteit en gezondheidsaspect) en het belang daarvan kunnen weergeven.
  • Mogelijkheden of functionaliteit: Offertes via de website kunnen aanvragen, video’s kunnen afspelen. Wellicht heb jij suggesties aan de hand van de geboden informatie?
  • Een voorbeeld van een website die mij aanspreekt is biomedingredients.com

Ik hoor graag wie zich in het bovenstaande kunt vinden en zie ik een reactie via Hoofdkraan.nl graag tegemoet.

Website bouwers die hebben gereageerd (10)

Victor
Victor
28-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Adem
Adem
28-07-2021
6 referenties
Gemiddelde score
10
nicola
nicola
28-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Nico
Nico
28-07-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.4
Bjorn
Bjorn
28-07-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Karina
Karina
28-07-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Manolito
Manolito
28-07-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Ilja
Ilja
28-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Marc
Marc
28-07-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Sander
Sander
28-07-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance website opdrachten

Nieuw website bouwen

Geplaatst: 25 mei
Beste website bouwer, Ik ben met een project bezig en ik vraag me af of u me kunt helpen. Ik zal even een beeld schetsen van waarmee ik bezig ben. Het project is een leefstijlprogramma om mensen naar een gezondere leefstijl te bewegen. Het moet een interactief programma zijn en het streven is dit aan o.a. Sportcentra, revalidatiecentra en/of gemeente-instellingen te verkopen. Zodat ze dit in kunnen…

Website voor een Kerk

Geplaatst: 3 jun
Beste freelancers, We zijn opzoek naar een iemand die een nieuwe website voor onze kerk kan maken. Het gaat om een kerk in protestantse Gemeente Boskoop.

UX Designer met ervaring in Conversieoptimalisatie

Geplaatst: 31 mei
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een ervaren UX Designer met expertise in conversieoptimalisatie en A/B-testen. Ervaring met vergelijkingswebsites is een pluspunt. Jij gaat ons helpen bij het verbeteren van onze vergelijkingspagina's om: - Informatie makkelijker vindbaar te maken voor gebruikers - Onze autoriteit en betrouwbaarheid te verhogen tbv gebruikers en adverteerders - en het verhogen…

Hulp bij inrichten klantenportal in Freshdesk

Geplaatst: 16 mei
Beste freelancer, Voor onze implementatie van een Freshdesk systeem zoeken wij iemand die ons verder kan helpen met het inrichten van de klantenportal op basis van een standaard thema.

Overzetten WP site andere hostingpartij

Geplaatst: 1 mei
Beste freelancers,  Een bestaande WP website moet worden verhuisd van de ene hostingpartij naar een andere partij. Kunnen jullie hierin ondersteuning bieden qua overzetten van alle bestanden/applicaties incl. maken van backup etc. Ik verneem graag of dit mogelijk is en aan welk bedrag ik moet denken om dit te begeleiden.

DUDA Website Designer

Geplaatst: 5 mei
Beste freelancers,  Wij zijn op zoek naar iemand die NL-talige websites kan designen, startend vanuit een van de vele templates uit het platform DUDA (https://www.duda.co/), en die ook kan bijstaan in support, zijnde aanpassingen aan de websites doorvoeren (content bijvoegen, enz). Momenteel een 70-tal Duda websites in portfolio. Opdracht voor de lange termijn.

Site optimaliseren binnen Duda

Geplaatst: 20 apr
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor het optimaliseren van een site binnen Duda Site builder; - straktrekken UX/ look and feel opmaak - SEO - Technisch (ALT text, comprimeren afbeeldingen en mobiele optimalisatie Volledige werkzaamheden op basis van SEM rapportage
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht