Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Website Bouwer voor Startende Onderneming

Opdracht ID: 48468

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 28-07-2021
Reacties: 9
Locatie: Den Haag, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 30-07-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Als starter eenmanszaak ben ik op zoek naar een websitebouwer voor een zakelijk website dat niet al te duur is maar over de nodige functionaliteit beschikt. In deze gaat het om een Importbedrijf dat opereert op basis van B2B. Een impressie hoe deze eruit zou moeten komen te zien heb ik reeds op A4 formaat.

Opdrachtomschrijving:
  • Logo heb ik zelf ontwikkeld en huisstijl moet voornamelijk de kleuren groen en geel in terugbrengen (uiteraard waar nodig andere kleuren toepassen). Huisstijl zal zeker biodiversiteit en het milieuaspect moeten uitstralen.
  • De tekst lever ik eveneens zelf aan vanwege het specifiek karakter van het onderwerp. Tips zijn uiteraard altijd welkom.
  • Betreffende de productfoto’s komen deze deels van mijn leverancier. Illustraties en afbeeldingen met betrekking tot mijn aangeboden tekst zijn ook reeds voorradig. Ik zal in aanloop naar de operationele fase de mogelijkheid willen hebben om het een en andere aan te vullen of aanpassen.
  • Omdat ik mij richt op B2B (Biologisch) vind ik het belangrijk dat er een overzichtelijk koppeling is tussen mijn producten en het verhaal daarachter. Mijn klanten moeten dus makkelijk en feilloos via sub pagina’s de achtergrond kunnen achterhalen van de getoonde producten. Uiteraard is dat tevens deels onderhevig aan de info die ik aanlever. Ook wil ik met deze website makkelijk te vinden zijn voor klanten in het segment B2B.
  • Mijn website moet zichtbaar zijn voor het bovengenoemde segment en mijn merk (naamsbekendheid). Daarmee de specifieke kenmerken (Biodiversiteit, volledig biologisch, Vitaliteit en gezondheidsaspect) en het belang daarvan kunnen weergeven.
  • Mogelijkheden of functionaliteit: Offertes via de website kunnen aanvragen, video’s kunnen afspelen. Wellicht heb jij suggesties aan de hand van de geboden informatie?
  • Een voorbeeld van een website die mij aanspreekt is biomedingredients.com

Ik hoor graag wie zich in het bovenstaande kunt vinden en zie ik een reactie via Hoofdkraan.nl graag tegemoet.

Website bouwers die hebben gereageerd (9)

Victor
Victor
28-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Adem
Adem
28-07-2021
7 referenties
Gemiddelde score
10
nicola
nicola
28-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Nico
Nico
28-07-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.4
Karina
Karina
28-07-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Manolito
Manolito
28-07-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Ilja
Ilja
28-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Marc
Marc
28-07-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.5
Sander
Sander
28-07-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance website opdrachten

SEO optimalisatie

Geplaatst: 21 mei
Seo lokaal taxibedrijf budget €500

kampeerartikelen uploaden in verkoopomgeving Mirakl.

Geplaatst: 27 mei
Uploaden van artikelen op een verkoopplatform dat gebruik maakt van Mirakl. Dit kan vanuit de eigen werkplek, wij mailen de bestanden en teksten. Artistieke vrijheid en aanbevelingen zijn is zeker gewenst. Gewenst is een vaste prijs per geplaatst product (euro 25,- tot 35,-) en een variabele fee voor advies.

Verbeteren van Zendesk implementatie en efficientie.

Geplaatst: 21 mei
Beste freelancers, Wij zijn een internationaal opererende marktplaats in de reisindustrie, met HQ in Amsterdam. Wij zoeken iemand met ervaring met inrichting en support van ons Zendesk klantenservice omgeving, voor teams in Argentinie en Bangkok. (Suite professional) We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

EA MT5 onwikkelaar

Geplaatst: 21 mei
Op zoek naar een EA MQL 5 ( metatrader 5 ) ontwikkelaar, prijs is nader overeen te komen.

Specialist in e-learning game

Geplaatst: 21 mei
Beste ZZP-er, Mijn collega en ik willen graag een fysieke jaaropleiding omzetten in een virtuele e-learning beleving/'game' met de volgende elementen erin: - Een e-learning beleving/game met 8x een uur of 16x een half uur spel (even kijken wat handiger is). - Deelnemers kunnen in energie met ons/elkaar verbinden en krijgen verschillende ervaringen/belevingen (dmv opdrachten). - Een energiek/lichte…

MQL5 Metatrader 5 software programmeur

Geplaatst: 17 mei
Beste, Voor mijn handelssysteem zoek ik een software programmeur voor het trading platform Metatrader 5 ( MQL5 ) Het gaat om het programmeren van automatische handel op het bovengenoemde platform. Het ontwikkelen gaat in overleg met mij en het heeft geen haast. Ook de prijs is nog nader overeen te komen. Het werk hoeft niet op locatie uitgevoerd te worden, het overleg kunnen we online doen via Zoom…

Part-time (front-end) WordPress-developer

Geplaatst: 15 mei
Beste freelancers, Per direct zijn wij op zoek naar een part-time (front-end) WordPress-developer. Jij zorgt ervoor dat de website soepel en snel blijft draaien en dat we de volgende stappen kunnen nemen. Daarnaast voeg je waar nodig functionaliteiten toe om de site nog beter te maken. Waar zijn we naar op zoek De ideale kandidaat is een meerderjarige student die ervaring heeft met het onderhouden…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht