Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Design & Multimedia >
 3. Web Design
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Webdesigner Gezocht met Gevoel voor Graphic Design

Opdracht ID: 48025

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 14-06-2021
Reacties: 9
Locatie: Leiden, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 02-07-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Op dit moment ontvangen wij erg veel aanvragen vanuit het MKB voor het ontwikkelen van website en webshops. Om deze reden zijn wij op zoek naar een jonge, talentvolle designer die het leuk vindt om ons team op projectbasis te versterken. Wij zoeken iemand met aantoonbare ervaring op het gebied van webdesign en die ons kan overtuigen met zijn of haar grafische skills.

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die als ZZP’er kan werken. Je vindt het geen probleem om zowel op projectbasis als onder "whitelabel" te werken.
Wij zoeken echt een zelfstandig werkend persoon, dus geen web of reclamebureaus.
Wij hanteren vaste fees voor onze medewerkers, dus geen prijs per uur.

Gewenste Skills:
 • WordPress
  WooCommerce
  Photoshop/InDesign
  Elementor builder
  Divi builder

Wij zoeken iemand die woonachtig is in de buurt van de regio Leiden/Den Haag. Let op: Dit is voor ons echt van belang. Het heeft geen zin om te reageren buiten een strook van 40km vanaf Leiden!

Het is voor ons belangrijk om iemand te vinden die zich langere tijd aan ons kan verbinden.

Bij interesse ontvangen wij graag een bericht via Hoofdkraan.nl

Freelance webdesigners die hebben gereageerd (9)

Marek
Marek
02-07-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Ilja
Ilja
14-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Adem
Adem
14-06-2021
7 referenties
Gemiddelde score
10
Marc
Marc
14-06-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.5
Melissa
Melissa
14-06-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.6
Ahmed
Ahmed
14-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Larissa
Larissa
16-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Yozef
Yozef
16-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Ingeborg
Ingeborg
17-06-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Webdesign opdrachten voor freelancers

Nature’s Touch: Pain Relief Supplement Landing Page Design

Geplaatst: 1 jul
We are looking to create an engaging and visually appealing landing page for our new product, the Pain Relief supplement by Nature’s Touch. The goal is to highlight the natural ingredients, unique benefits, and overall effectiveness of the product to drive conversions and encourage purchases. The landing page should reflect our brand’s commitment to natural and holistic health solutions.

(Web) Designer gezocht

Geplaatst: 28 jun
Ik ben op zoek naar (freelance) webdesigners voor een langdurige samenwerking. Momenteel heb ik het druk met projecten en ik zoek mensen die kunnen bijspringen. Ik heb momenteel een (kleine) opdracht liggen maar in de toekomst wil ik meer uitbesteden. Ik zoek iemand die: - Kwalitatief werk levert - Duidelijk communiceert - Afspraken na komt Expertises: Voor de huidige opdracht ben ik op zoek naar…

Webdesigner gezocht

Geplaatst: 7 mrt
Beste freelancers, Ik zoek een webdesigner die voor ons het ontwerp van onze bestaande website kan vernieuwen. Daarna zal een andere partij dit vertalen naar een thema. Er moeten 6 pagina's ontworpen worden o.b.v. onze wensen en eisen. Technische mogelijkheden van webdesign en sterk grafisch talent zijn belangrijk voor ons.

Frontend designer gezocht (Figma) voor nieuwe pagina’s

Geplaatst: 16-11-2023
Frontend designer gezocht (Figma) voor nieuwe pagina’s Voor een bestaand project zoeken wij een freelance front-end designer die ervaring heeft met Figma. Het gaat om een bestaande website waarvoor nieuwe pagina’s nodig zijn. Je werkt binnen het bestaande framework, het gaat om een pagina of 15 en wat losse elementen in bestaande pagina’s. Het gaat om ongeveer een halve tot…

Designer gezocht voor Ecwid Lightspeed

Geplaatst: 16 feb
Gezocht Nederlandse Ecwid Lightspeed designer. Gewoon vanuit Ecwid een template via instant-share gebruiken en de winkel verder verfraaien en een goed design neerzetten. ithandel.shop is de webshop waar het omgaat, was hiervoor zonder akkoord gekoppeld aan Tilda-CC maar is nu daar dus los van. Budget indicatie is moeilijk gezien het standaard menu verbetering betreft die allemaal aanwezig zijn in…

Kleine Joomla CMS website, yootheme

Geplaatst: 6 jan
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die ons Joomla CMS website klein bedrijf af en toe aan kan passen. Bijvoegen producten en minimale aanpassingen. Yootheme template. Frequentie 2 a 3x per jaar.

Website designer

Geplaatst: 01-12-2023
Beste freelancers, We zoeken iemand die ons kan helpen met website maken van ons restaurant, en hoe aankleden met de sociale media. Onze budget is krap, maar in overleg zijn we bereid meer te betalen.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht