Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Design & Multimedia >
 3. Film & Video
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Video Content Creator Gezocht

Opdracht ID: 49169

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 14-10-2021
Reacties: 4
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 17-10-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, creatieve en ondernemende Video Content Creator. Als video content creator zorg jij samen met ons team voor het maken van authentieke relevante video’s voor campagnes. Je bent eindverantwoordelijk voor de totstandkoming, kwaliteit en voortgang van verschillende (kleinschalige) video producties. Je maakt ze voornamelijk voor de social kanalen.

Binnen ons team wordt de storyline uitgewerkt door de content specialisten. Vervolgens ga jij er mee aan de slag, zodat het verhaal wordt door vertaald in bewegend beeld. Jij leidt de shoots in goede banen en je verzorgt de montage en eindbewerking. Daarnaast heb je ook een creatieve rol en kun jouw creatieve ideeën tot leven te brengen in aansprekende en authentieke producties vanuit een commercieel oogpunt. Je bent op de hoogte van de laatste trends en bent in staat om jouw rol zelfstandig vorm te geven.

Wat neem jij mee?
 • Je hebt een HBO-opleiding afgerond, bij voorkeur richting media vormgever
 • Je hebt aantoonbare werkervaring
 • Je hebt kennis van en ervaring met video-opname en bewerking
 • Ervaring met Adobe Creative Cloud, met name Premiere Pro en After Effects is een grote pré
 • Je hebt een portfolio die jouw talenten weergeven
 • Je bent woonachtig in Amsterdam of omgeving
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs

Ben jij de freelancer die ons hiermee kan helpen? Reageer dan nu!

Videografen die hebben gereageerd (4)

Chiara
Chiara
14-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Alex
Alex
14-10-2021
7 referenties
Gemiddelde score
10
Yasmin
Yasmin
14-10-2021
1 referenties
Gemiddelde score
9
Marc
Marc
14-10-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance video en filmopdrachten

Korte Instructiefilmpjes Bewerken

Geplaatst: 21 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen om korte instructiefilmpjes te maken en te bewerken. Het gaat om 10 sport filmpjes in twee talen, die ik ook nog als kortere versies wil gebruiken voor Social Media. Voorbeeld: https://www.youtube.com/watch?v=zoqNcDZg568 Interesse? Reageer direct!

Videograaf Gezocht voor Korte Videovacatures

Geplaatst: 22 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een videograaf (partner) op het gebied van korte videovacatures (sfeerimpressies van 30-50 seconden). Wij zijn een recruitmentbureau in het bemiddelen van marketeers & digitals en willen video vacatures toevoegen aan onze dienstverlening. Ik ben op zoek naar een videograaf die:   snel kan schakelen en binnen 2-4 dagen een video kan opleveren bereid is…

Achtergrond van Video's Bewerken

Geplaatst: 15 nov
Beste freelancers, Ik zoek iemand die van een aantal video’s, een stuk of 15 van 10-20 seconde per stuk, de achtergrond zwart kan maken. Ik moet de betreffende clips gebruiken in een hologram fan en dat werkt alleen als het object het enige is en de rest zwart. Ik lever de bestanden aan per wetransfer in mp4 en wil ze ook graag zo terug. Interesse? Reageer direct!  

Videograaf Gezocht in Amstelveen

Geplaatst: 17 nov
Beste freelancers, Onze club lanceert dit jaar haar Female Business Club. We starten met maandelijkse events en trainingen. Deze zouden wij graag gefilmd willen hebben voor onze website en academy door een vrouwelijk videograaf. Ons eerste event zal een ontbijtsessie zijn op 11 januari 9:00-11:00 in Amstelveen. Interesse? Reageer direct!

Videograaf voor Band Opnames in Studio Tilburg

Geplaatst: 31 okt
Beste freelancers, Op zaterdag 5 en zondag 6 november nemen we met onze band 5 nummers op in de studio in Tilburg. We zouden hier graag een leuke 'making of' van willen maken in filmische stijl, waarbij we mogelijk 1 nummer ook volledig opnemen als een soort clipje.  We nemen 2 dagen in secties op tussen 10.00u en 18.00u. Je hoeft niet volledig aanwezig te zijn, dit kan in overleg. Maar…

Instagram Stories Bewerken tot YouTube Video

Geplaatst: 31 okt
Beste freelancers, Kleine opdracht: handheld Instagram story uit 2022 bewerken tot YouTube mashup video's. Ik hoor graag van jullie.

Videograaf voor Bruiloft in Ede

Geplaatst: 17 okt
Beste freelancers, Wij zijn voor onze bruiloft op zoek naar een videograaf. We trouwen 1 juli in Ede. Het liefst ook dronebeelden maken. Nabewerking en montage van beelden is vereist. Interesse? Dan zien we je offerte graag tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht