Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Web Design
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance UX en UI Designer

Opdracht ID: 49456

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 17-11-2021
Reacties: 6
Locatie: Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 29-11-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een full-service digital agency gelegen in Nieuwerkerk a/d IJssel. Wij zijn een strategische partner gespecialiseerd in concept ontwikkeling, branding en design. Onze oplossingen variëren van complexe websites tot impactvolle campagnes, creatieve designs, slimme SEO plannen en fanatieke groei strategieën. Wij werken met grote opdrachtgevers uit verscheidene sectoren, van de zorg- en welzijn sector t/m de kunst- en cultuur sector.

Als freelance UX Designer werk je bij deze agency aan verschillende projecten. De focus van je werkzaamheden zal liggen op UX/UI design. Er kunnen allerlei projecten voorbijkomen, maar je zult met name werken aan responsieve webomgevingen. Je krijgt bij deze agency veel vrijheid en verantwoordelijkheid bij het ontwikkelen van digitale oplossingen.

Je definieert, samen met onze marketingstrateeg en Visual Designer, de UX-strategie voor grote projecten en begeleidt daarna de uitvoer ervan. Daarnaast houd je je zo nu en dan zelf hands-on bezig met bijvoorbeeld user-testing, design validatie of A/B-testing.

Verder heb je regelmatig overleg om vroegtijdig strategisch met klanten te kunnen meedenken.

- Zowel ervaring als UX/UI Designer als Visual Designer is een pré;
- Je bent onderlegd in het UX-onderzoek;
- Je bent op de hoogte van de laatste designtrends en weet deze toe te passen;
- Samen met het team maak je wireframes en designs voor nieuwe modules;
- Je doet reviews van bestaande modules om te zien hoe we ze kunnen verbeteren;
- Je doet aan user testing om te analyseren waar er nog behoefte is tot verbetering;
- Je bespreekt je designs met het team om samen naar een kwaliteitsvol eindproduct te streven.

Interesse? Reageer direct!

Freelance webdesigners die hebben gereageerd (6)

Marc
Marc
17-11-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Danny
Danny
17-11-2021
10 referenties
Gemiddelde score
7.8
Daan
Daan
17-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Minaxi
Minaxi
18-11-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.7
Ire
Ire
18-11-2021
8 referenties
Gemiddelde score
10
Bryan
Bryan
20-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Webdesign opdrachten voor freelancers

Simpele website

Geplaatst: 28 apr
Beste freelancers, Ik zou graag een website willen laten maken , maar wel alleen een contact formulier Ik heb al een geregistreerd domein site naam. Gaat om schilderbedrijf waarvan website gemaakt moet worden gericht op contactformulieren en vragen . Graag info voor prijzen en uitleg

Webdesigner met Woocommerce ervaring gezocht

Geplaatst: 25 apr
Beste freelancers, Voor een bedrijf in de kozijnenbranche zijn wij opzoek naar een webdesigner die een woocommerce design kan customizen.

Bewegende afbeelding voor op website

Geplaatst: 14 apr
Beste freelancers,  Ik ben op zoek naar een freelancer die voor ons een animatie afbeelding kan maken voor op onze 404-pagina. We hebben daar nu een afbeelding staan van een auto die aan komt rijden, zie suncamp.nl/hfhg Ik zou deze afbeelding graag vervangen door een caravan met pech (zoiets zoals in de bijlage) of een caravan met lekke band. Het leukst is wel als er iets beweegt op de afbeelding.…

Website wordpress bouwen

Geplaatst: 8 apr
Beste freelancers, Voor een uit te brengen boek heb ik een website nodig. Een landingspage waar ook een webshop mogelijkheid is om het boek te bestellen.

Webdesigner Gezocht voor Langere Termijn

Geplaatst: 23 feb
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een talentvolle, meedenkende junior zzp webdesigner die voor ons fashion gerelateerde start-up project een WordPress site (simpel, maar stijlvol) kan creëren. Huisstijl: wit/zwart/goud. We willen starten met 3 pagina's, en later uitbreiden. Content wordt aangeleverd. Design in overleg. Graag zien we jullie portfolio's tegemoet!

Webdesigner Gezocht voor Telecom Website

Geplaatst: 1 feb
Beste freelancers, Wij zijn een aanbieder van telefonie voor zowel zakelijke klanten als consumenten, gevestigd in Rijswijk. Ik ben op zoek naar een website ontwerper die de website van de onderneming een frisse uitstraling kan geven. Ik wil dat een klant een wauw beeld krijgt zodra de klant onze website bezoekt.  Ik wil ook een goed bestelformulier waarbij wij als collega's ook de aanvraag…

Logo en Website voor Machine Leverancier

Geplaatst: 3 feb
Beste freelancers, Voor een internationaal opererende machine leverancier willen we een nieuw logo en nieuwe website laten maken. Het logo moet modern en strak worden. De website moet van deze tijd zijn en met een CMS door ons zelf te beheren zijn. Graag offertes met prijs indicatie of met uurtarief en portfolio.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht