Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Databases
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance SQL Database Developer Gezocht

Opdracht ID: 48840

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 10-09-2021
Reacties: 8
Locatie: Made, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 24-09-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Binnen de automotive branche wordt er gewerkt met verschillende (standaard) software / database pakketten waarin alle voertuigen en specificaties opgeslagen worden. Als één van de marktpartijen in een specifieke niche, lopen wij tegen hindernissen aan bij het gebruik van deze standaard software.

We willen dan ook in eigen beheer een database (+API layer) ontwikkelen om zuivere data, specifiek voor onze branche, op te slaan. Hierbij willen we gebruik maken van de huidige databron - maar deze in gezuiverde en verrijkte vorm opslaan gericht op onze niche. De databron moet data leveren voor het verrijken, maar ook vanuit andere bronnen (voornamelijk Excel) zal data geïmporteerd moeten kunnen worden. Zo willen we de verschillende auto-modellen kunnen koppelen aan de componenten die we hiervoor leveren teneinde deze database te gebruiken als 'bron' voor alle software binnen ons bedrijf.

We zijn dan ook opzoek naar een (op zeer korte termijn beschikbare) enthousiaste en proactieve freelance developer die deze (SQL)database voor ons zal ontwerpen, realiseren en koppelen (in- en export) met de bron d.m.v. een koppeling met DAT files en andere imports realiseert (Excel voornamelijk). Ook behoort hier een PHP invoerapplicatie bij. Kennis van Bitbucket (/Git/Deploy) en OTAP is een pré. Het hierna beheren van deze database en applicatie zou bij voorkeur ook bij de opdracht horen.

Lijkt het je een uitdaging om mee te helpen aan deze ontwikkeling en zou je graag meer informatie ontvangen? Graag zie ik je reactie en een stukje code waar je trots op bent tegemoet!

Database programmeurs die hebben gereageerd (8)

Bjorn
Bjorn
10-09-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Wiebe
Wiebe
10-09-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Jeroen
Jeroen
10-09-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Jorrit
Jorrit
10-09-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Sjoerd
Sjoerd
10-09-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Onno
Onno
10-09-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Danny
Danny
11-09-2021
10 referenties
Gemiddelde score
7.8
Maurice
Maurice
11-09-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.4
Toon meer reacties

Freelance database opdrachten

Autochiptuning website functie

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een website functie kan coderen. De website heeft mijndomein als webhost (Niet de Wordpress versie maar normale webbouwer). Het moet een search database voor chiptuning zijn.  De opdracht bestaat uit het bouwen van deze webfunctie en moet op kort termijn worden gerealiseerd. Budget is afhankelijk van het verwachte aantal uur dat het duurt om dit te bouwen.…

Access Urenregistratie (Amsterdam)

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, Ik heb een urenregistratie database in Access. Ik krijg niet de juiste weken bij registratie van de uren. Ik ben zoek naar iemand die mij hierbij kan helpen.

Firebase Firestore en Database Design Expert

Geplaatst: 14 feb
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een zeer ervaren en deskundige Firebase Firestore en database design expert. We hebben een Node/Next/React-applicatie waarbij realtime samenwerking tussen gebruikers centraal staat. **Vereisten** Je bent een ervaren database engineer en kent de ins en outs van het opzetten en ontwerpen van een Cloud Firestore database voor een webapplicatie die gebruik maakt…

van Microsoft Access CRM naar een Webapplicatie

Geplaatst: 27-12-2022
Beste freelancers, We werken op dit moment met een access front-end en losse database, maar vanwege de groei van ons bedrijf zoeken we een een meer toekomstbestendig softwaresysteem. We zijn een handelsbedrijf en verkopen producten in de bouw. In het huidige systeem werken we met 15 tot 20 schermen en evenzo veel tabellen. Het aantal gebruikers is 2 en gaat in januari 2023 groeien naar 4. Het access…

Hulp met Koppeling Nicelabel Database

Geplaatst: 06-10-2022
Beste freelancers, Wij zijn bezig met het ontwerp van een label met het programma Nicelabel. Dit is grotendeels klaar, het enige wat nog ontbreekt is de koppeling met de database met de variabele afbeeldingen. Budget 100-150 euro. Wie kan ons hiermee helpen? Wij denken dat dit binnen 1 a 2 uur geregeld kan zijn.  

Database voor Journalistieke Website

Geplaatst: 15-09-2022
Beste freelancers, Ik ben een student aan de opleiding journalistiek in Tilburg. Voor mijn project moet ik een nieuw innovatief product op de markt brengen. Het idee wat ik hiervoor had is om een journalistieke website te maken, voorzien van een handige databank met veel feitelijke informatie erin. Het idee is dan dat de lezer thuis zelf makkelijk research en onderzoek kan doen of het nieuws bijvoorbeeld…

(Oudere) Filemaker Bestanden Compileren

Geplaatst: 22-08-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het aanpassen/compileren van verschillende (oudere) Filemaker bestanden (adressen, contactpersonen, projecten, artikelen, offertes en facturen) in één file zodat deze o.a. te gebruiken is met een webapp via Filemaker Server hosting omgeving. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht