Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Databases
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance SQL Database Developer Gezocht

Opdracht ID: 48840

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 10-09-2021
Reacties: 8
Locatie: Made, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 24-09-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Binnen de automotive branche wordt er gewerkt met verschillende (standaard) software / database pakketten waarin alle voertuigen en specificaties opgeslagen worden. Als één van de marktpartijen in een specifieke niche, lopen wij tegen hindernissen aan bij het gebruik van deze standaard software.

We willen dan ook in eigen beheer een database (+API layer) ontwikkelen om zuivere data, specifiek voor onze branche, op te slaan. Hierbij willen we gebruik maken van de huidige databron - maar deze in gezuiverde en verrijkte vorm opslaan gericht op onze niche. De databron moet data leveren voor het verrijken, maar ook vanuit andere bronnen (voornamelijk Excel) zal data geïmporteerd moeten kunnen worden. Zo willen we de verschillende auto-modellen kunnen koppelen aan de componenten die we hiervoor leveren teneinde deze database te gebruiken als 'bron' voor alle software binnen ons bedrijf.

We zijn dan ook opzoek naar een (op zeer korte termijn beschikbare) enthousiaste en proactieve freelance developer die deze (SQL)database voor ons zal ontwerpen, realiseren en koppelen (in- en export) met de bron d.m.v. een koppeling met DAT files en andere imports realiseert (Excel voornamelijk). Ook behoort hier een PHP invoerapplicatie bij. Kennis van Bitbucket (/Git/Deploy) en OTAP is een pré. Het hierna beheren van deze database en applicatie zou bij voorkeur ook bij de opdracht horen.

Lijkt het je een uitdaging om mee te helpen aan deze ontwikkeling en zou je graag meer informatie ontvangen? Graag zie ik je reactie en een stukje code waar je trots op bent tegemoet!

Database programmeurs die hebben gereageerd (8)

Bjorn
Bjorn
10-09-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Wiebe
Wiebe
10-09-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Jeroen
Jeroen
10-09-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Jorrit
Jorrit
10-09-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Sjoerd
Sjoerd
10-09-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Onno
Onno
10-09-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Danny
Danny
11-09-2021
10 referenties
Gemiddelde score
7.8
Maurice
Maurice
11-09-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.4
Toon meer reacties

Freelance database opdrachten

Hulp met Koppeling Nicelabel Database

Geplaatst: 6 okt
Beste freelancers, Wij zijn bezig met het ontwerp van een label met het programma Nicelabel. Dit is grotendeels klaar, het enige wat nog ontbreekt is de koppeling met de database met de variabele afbeeldingen. Budget 100-150 euro. Wie kan ons hiermee helpen? Wij denken dat dit binnen 1 a 2 uur geregeld kan zijn.  

Database voor Journalistieke Website

Geplaatst: 15 sep
Beste freelancers, Ik ben een student aan de opleiding journalistiek in Tilburg. Voor mijn project moet ik een nieuw innovatief product op de markt brengen. Het idee wat ik hiervoor had is om een journalistieke website te maken, voorzien van een handige databank met veel feitelijke informatie erin. Het idee is dan dat de lezer thuis zelf makkelijk research en onderzoek kan doen of het nieuws bijvoorbeeld…

(Oudere) Filemaker Bestanden Compileren

Geplaatst: 22 aug
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het aanpassen/compileren van verschillende (oudere) Filemaker bestanden (adressen, contactpersonen, projecten, artikelen, offertes en facturen) in één file zodat deze o.a. te gebruiken is met een webapp via Filemaker Server hosting omgeving. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

SQL Server Audittrail

Geplaatst: 29 jul
Beste freelancers, Binnen een "MS SQL Server Standaard"-edition database is het de bedoeling dat we voor een 3-tal tabellen een audittrail gaan bijhouden. We willen hierbij weten welke gegevens zijn TOEGEVOEGD/GEWIJZIGD/VERWIJDERD en door wie en wanneer. Deze opgeslagen historische data moet vervolgens beschikbaar komen via queries in een aanwezige applicatie in de vorm van een wijzigingen…

Koppeling met Data uit Microsoft Business 365

Geplaatst: 25 jul
Beste freelancers, Wij zoeken een developer met specifieke kennis over de database van Microsoft business 365. De bedoeling is dat we jouw kennis kunnen inzetten voor de ontwikkeling van een koppeling voor onze software op ons eigen platform. De financiële data die wij hiervoor nodig hebben betreffen periodecijfers per grootboekrekening, openstaande posten debiteuren en crediteuren, openstaande…

Filemaker Developer Gezocht

Geplaatst: 21 jun
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer voor het inbouwen van API in Filemaker database; kleine wijzigingen in database. Als je mij hierbij kan helpen hoor ik graag van je.

PHP Programmeur voor Uitbouwen Logistiek Systeem (MySQL)

Geplaatst: 25 jan
Beste freelancers, Wij zijn een producent van stralen beschermende materialen (schorten, loodbrillen, schildklierbeschermers etc.). We zijn op zoek naar een PHP Programmeur die voor ons een logistiek systeem op basis van MySQL uitbouwt. Wie kan ons hierbij verder helpen? We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht