Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Specificaties

Status
Gepauzeerd
Geplaatst op
23 februari 2021 17:05

Budget
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Design & Multimedia
Subcategorie
Modeontwerp
Opdracht ID
46717

Freelance Ontwerper voor Streetwear Kleding

25 tot 40 p.u. (4) reacties
Status
Gepauzeerd
Geplaatst op
23 februari 2021 17:05
Categorie
Design & Multimedia
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor ons nieuwe high-end streetwear kledingmerk dat wij op willen zetten zijn wij op zoek naar een ambitieuze en vooral enthousiaste ontwerper. Als je affiniteit hebt met het ontwerpen van streetwise kleding, dan zien wij graag een reactie met portfolio van jou tegemoet.

We kijken uit naar jullie reacties op Hoofdkraan.nl en zullen dan contact met e opnemen om de details te bespreken.
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (4)

Ruben
24-02-2021
centaine
24-02-2021
Kristel
24-02-2021
Yana
24-02-2021

Specificaties

Status
Gepauzeerd
Geplaatst op
23 februari 2021 17:05

Budget
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Design & Multimedia
Subcategorie
Modeontwerp
Opdracht ID
46717

Opdrachten in dezelfde categorie

Ontwerptekenaar Gezocht (Baby Textiel)
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die mijn ideeën (baby textielproducten denk aan: slaapzakken,aankleedkussen etc.) kan uitrekenen met de patronen en kleuren die ik in gedachte heb.  Graag voorbeelden van voorgaand werk meesturen met offerte.    Reageer direct via Hoofdkraan.nl.
22 feb
Kleding voor Luxe Streetwearmerk Ontwerpen
Beste freelancers,    Voor ons beginnende kledingmerk zijn wij op zoek naar kleding ontwerpers voor het uitwerken, en deels mee ontwerpen, van de designs. Dit zal gaan om een luxe streetwearmerk. Dus denk aan een oversized fit en een ontwerp op de rug.    Ben je geïnteresseerd? Reageer direct!
15 feb
Startende Ondernemer zoekt Sportswear Designer
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een designer met een passie voor sport, en meer specifiek voetbal. Ik wil een voetbalmerk op de markt brengen gespecialiseerd in team sportswear en zoek iemand die mijn ideeën tot leven kan brengen.    Concreet heb ik iemand nodig die in staat is om een volledig design te tekenen die…
10 feb
Kledingontwerper voor Spijkerbroek Gezocht
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een kledingontwerper die verstand heeft van het ontwerpen van (spijker)broeken. Het liefst met kennis van juiste pasvormen en hoe e.e.a. mooier laten uitkomen. Het gaat vooralsnog maar om 1 of 2 ontwerpen maar de broeken dienen wel iets speciaals te krijgen waar ik nu nog niet te veel over kan zeggen. …
5 feb
Ontwerper voor Baby en Kids Producten
Beste freelancers,    We zijn een nieuwe webwinkel voor baby's en kinderen, bij ons vind je de leukste en veiligste producten voor baby of kind. Naast het grote assortiment top merken die we al verkopen willen wij ook graag een eigen lijn boxpakjes, hydrofiele doekjes, babynesten, slaapzakken, badcapes et…
3 feb
Patroontekeningen Maken van Herenpakken
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een modeontwerp(st)er die voor mij patroontekeningen kan maken van herenpakken.     Kan jij mij hierbij helpen? Stuur een offerte!
1 feb
Toon meer