Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Freelance Medior Frontend Developer Gezocht

Geplaatst op:
18 mei 2020 15:45
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
Front End Development
Opdracht ID:
43532
Status:
Gepauzeerd
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 40 tot 60 p.u.
Locatie:
Doetinchem, Gelderland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Mooie ideeën omzetten in successen voor onze klanten, dat is wat we graag doen. Met efficiënte software, zonder onnodige opsmuk. No-nonsense, zeggen we graag. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Wij zoeken een freelancer die ons kan helpen met opdrachten voor klanten én aan onze eigen uitdagende projecten.

Wie zoeken wij?
  • Je denkt verder dan alleen development. Je begrijpt de context van een applicatie en weet als geen andere dat je software altijd bouwt voor mensen, nooit voor machines.
  • Je bent iemand die het leuk vindt om zich vast te bijten in uitdagingen en pas loslaat als het is gefixt.
  • Je frontend code is gebaseerd op moderne best-practices en is goed te onderhouden.
  • Je werkt samen met UI/UX’ers en onze backend-developers om de beste no-nonsense software te ontwikkelen.

Dit ga je doen
Je gaat de frontends van diverse eigen projecten en projecten voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. De werkwijze en de frameworks wisselen per project.
Voor sommige projecten werk je in frontend-only codebases. Bijvoorbeeld aan een webapp in VueJS. Voor andere projecten ben je bezig met het bouwen en onderhouden van Sass in een WordPress-omgeving.

Zo werken wij
We hebben een naam hoog te houden als het gaat om de kwaliteit van onze software. Daarom nemen we codekwaliteit bijzonder serieus. Alle veranderingen beoordelen we eerst in een codereview voordat ze live gaan. Alle code die we schrijven komt in GitLab, waar we ook onze workflows hebben ingericht. Zo dwingen we codestandaarden automatisch af. Standaarden zijn goed, maar nooit heilig. Want als het nodig is, moeten we kunnen afwijken van de standaard. Dat beoordelen we van project tot project. Misschien zie jij juist wel kansen voor verbeteringen?

Onze wensen
  • Je heb een hbo-werk- en denkniveau.
  • Je kunt goed communiceren en samenwerken en je houdt betrokken partijen op de hoogte.
  • Je hebt meer dan 2 jaar ervaring als frontend developer.
  • Je hebt ruime kennis van en ervaring met CSS, SCSS/Sass, JavaScript (ES5/ES6) en VueJS.
  • Je bent een kei in probleem-oplossing. Je hebt gevoel voor de context en kennis van de netwerkstack, de achterliggende backend enzovoorts.
  • Je hebt ook enige ervaring met backend frameworks, zoals Laravel en WordPress. Daar staat tenslotte een deel van de frontend.

Voldoe jij aan bovenstaande wensen en kan je ons helpen, dan zien wij je reactie voorzien van ervaringen graag tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (9)

Richard Richard 18-05-2020
Jeroen Jeroen 18-05-2020
referentiesterren
3 referenties
Bas Bas 18-05-2020
Bjorn Bjorn 18-05-2020
referentiesterren
2 referenties
Minaxi Minaxi 18-05-2020
referentiesterren
3 referenties
Marielle Marielle 19-05-2020
referentiesterren
1 referentie
Herre Herre 21-05-2020
Marina Marina 18-05-2020
referentiesterren
2 referenties
danny danny 18-05-2020
referentiesterren
8 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Software Developer voor Platform
Beste freelancers,    Ik ben dringend op zoek naar een software developer die een platform kan bouwen zoals Treatwell, Temper of Youngones. Reacties van sales personen wordt niet op prijs gesteld.     Ben je geïnteresseerd? Ik zie je offerte graag zo snel mogelijk tegemoet.
14 apr
Online Platform Bouwen voor Start Up
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een CTO / partner voor een start-up.    Voor een vernieuwende "world changing" start-up ben ik op zoek naar een CTO. Iemand die een online platform kan bouwen van begin tot eind, denk aan de complexiteit van een treatwell/airbnb/temper concept.    Dit idee zal de…
18 mrt
Programmeur met Kennis van MVC.Net en Angular
Beste freelancers,    Ons bedrijf ontwikkelt mobiele apps en webapplicaties. We hebben een programmeur nodig met diepgaande kennis van MVC.Net, Angular en Typescript om een systematische documentatie op te stellen voor bestaande code en deze aan te passen of aan te vullen.    De programmeur werkt op onze locatie (in Den Haag). Het…
12 mrt
Angular Developer Gezocht
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor de ontwikkeling van een transcript editor waarbij metadata zo goed mogelijk behouden blijft. Positie van woord in tekst, eventueel samenvoegen van meerdere woorden tot 1 of deze opsplitsen. Transcript bestaat uit eigen JSON formaat waarin het ook weer opgeslagen dient te worden.…
10 mrt
Front End Developer (Webapplicatie)
Beste freelancers,    Wij zoeken een front end developer om ons development team te completeren.    Ons development team is bezig met het redesignen van onze applicatie naar webbased. Het development team bestaat uit 3 backend designers, een software architect en een part-time UX consultant.    We hebben nu behoefte aan…
27 feb
Front End Developer Magento
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een frontend developer voor onze Magento website. Het is de bedoeling dat je mij kan helpen met de ondersteuning van basis aanpassingen in Magento. De laatste tijd zijn we zeer hard gegroeid waardoor ik hier niet te weinig tijd voor heb.    Je moet hierbij denken aan de volgende aanpassingen:…
3 feb