Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Webshops & Ecommerce
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Magento2 Ontwikkelaar Gezocht

Opdracht ID: 47832

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 25-05-2021
Reacties: 4
Locatie: Waalwijk
Laatst gewijzigd: 27-05-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Op kort termijn zijn wij op zoek naar een ervaren magento2 web ontwikkelaar voor het afronden van een webwinkel dat op dit platform is samengesteld. Deze webwinkel was aanvankelijk samengesteld door een freelancer, maar deze kon door persoonlijke omstandigheden deze niet afronden. Om effectieve stappen te kunnen zetten in het afronden van de webwinkel is het meer dan wenselijk dat jij als magento2 ontwikkelaar één dag bij ons op locatie in Waalwijk kan komen werken. Zo kunnen wij snel en effectief schakelen en ervoor zorgen dat aan het eind van de dag de webwinkel klaar is.

Taken die behoren tot het afronden van de webwinkel betreffen onder anderen:
  • Verbeteren van klantregistratie & inlogmethode (mag via plugin)
  • Paypal koppeling toevoegen in het betaalplatform PAY
  • Gratis verzending boven de € 30,00 integreren
  • Esthetische aanpassingen in de front-end

Bij interesse ontvang ik graag een reactie op Hoofdkraan.nl met diverse referentieprojecten. Het is een voorwaarde dat jij één dag in de komende 2 weken beschikbaar hebt om op ons kantoor in Waalwijk te werken. Wij zorgen ervoor dat jij volledig gefaciliteerd wordt in alles wat jij nodig hebt om de webwinkel af te ronden.

Een link naar de webwinkel zal naar de geïnteresseerden worden gezonden in een persoonlijk bericht.

Webshop developers die hebben gereageerd (4)

Marcel
Marcel
25-05-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Jeroen
Jeroen
25-05-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Roelf
Roelf
25-05-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Akif
Akif
25-05-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.8

Freelance webshop en E-commerce opdrachten

Kinderkleding Shopify webshop gemaakt...

Geplaatst: 6 feb
Heb je even voor mij....... Of zelfs iets meer tijd geachte Freelancer. Kinderkleding concept website finaliseren ( bedrijf bestaat al 20 jaar) Kleine aanpassingen in het thema SEO Aanbrengen Technische APK Budget beschikbaar en bespreekbaar boven markt condities Project mag als een main of een side worden gedaan. Wij luisteren graag naar jouw voorstel!  

Hobby webshop

Geplaatst: 23 feb
Beste freelancers, Graag zoek ik iemand die een gebruiksvriendelijke (zodat ik zelf makkelijk erin kan werken als het klaar is), mooie Woocommerce webshop met WordPress als systeem en een Ideal functie voor mij kan maken.Ik wil deze webshop graag opzetten voor mijn hobby. Liefst omgeving Deventer.

Woocommerce naar Gripp

Geplaatst: 2 feb
Beste freelancers, Wij zoeken een freelance programmeur die een zo simpel mogelijke koppeling kan maken van Wordpress Woocommerce naar Gripp. Het gaat om een soort webshop waarbij diensten kunnen worden uitgekozen, waarna een offerte moet worden toegezonden die direct ook in Gripp komt vanaf Woocommerce. Klanten dienen ook een offerte direct te krijgen met enkele variabelen. Meer details na overleg.

Wordpress / Woocommerce specialist voor bouwen keuzehulp

Geplaatst: 23 jan
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die een keuzehulp kan bouwen in Woocommerce. Voor een project dat binnenkort gaat spelen zoek ik voor een e-bike verkoper een Woocommerce specialist die een keuzehulp kan bouwen voor het kiezen van de juiste e-bike. Ik verwacht dat hierin grofweg 5 keuzes gemaakt moeten worden. - Type fiets - Jouw lengte - Budget - Motor - Merk Hieruit moet een bepaald aanbod…

webshop design en hulp met oprichten bedrijf

Geplaatst: 9 jan
Beste freelancers, ik ben oriënterend aan het zoeken naar iemand die mij kan helpen bij het oprichten van een webshop. Er moeten voornamelijk unieke producten voor in huis worden verkocht die je normaal niet zo snel zou kopen bij een nep uitziende website of een website waar je mega lang moet wachten op je bestelling, dus de website moet er betrouwbaar uitzien en een beetje catchy voor jongeren…

Shopify webshop opzetten en inrichten met producten

Geplaatst: 22-12-2023
Beste freelancers, Ik ben voornemens om een webshop te laten opzetten bij voorkeur in Shopify. Op het moment verkopen wij gebruikte apple producten op verschillende websites, graag willen wij deze aangeboden producten ook in een eigen webshop aanbieden. Via een partnerplatform is het mogelijk om een api-koppeling te leggen tussen Shopify en de genoemde verkoopplatformen. Graag een freelancer die bekend…

Magento specialist met ervaring gezocht

Geplaatst: 22-11-2023
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mijn magento2 webshop kan onderhouden. Moet dus iemand zijn met magento ervaring van minimaal 5 jaar
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht