Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Overige Design & Multimedia
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Industrieel Designer Gezocht (Kinderfietsen)

Opdracht ID: 50077

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 2 feb
Reacties: 6
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 7 feb
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij bij ***, het bedrijf achter zes bekende fietsmerken, zijn op zoek naar nieuwe samenwerkingen met Industrial designers. Wij hebben hulp nodig bij het ontwerpen van onze nieuwe kinderfietsen. De wonderlijke wereld van 3 tot 8-jarigen vinden wij de leukste ooit. Daar zijn regenbogen de routekaart naar het oneindige en de maan een prachtige tussenstop. Vanuit die kinderlijke verwondering bouwen wij graag fietsen voor de allerkleinste ontdekkingsreizigers.

Vertel ons en laat ons vooral zien hoe een kinderfiets of er over 5 of 10 jaar uitziet. Rijden kinderen in de toekomst op een fatbike of geven fietsframes in de toekomst licht? Niks is te gek! Laat je fantasie spreken en laat ons zien wat jou visie is.

Naast kinderfietsen zijn wij ook op zoek naar mensen die ons kunnen helpen bij het ontwikkelen en ontwerpen van onze e-bikes, transport- en bakfietsen.

Spreekt dit jou aan? Neem dan contact met ons op.

Freelance vormgevers die hebben gereageerd (6)

Joris
Joris
02-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Danny
Danny
02-02-2022
8 referenties
Gemiddelde score
9.2
Daan
Daan
03-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Rianne
Rianne
03-02-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Mehmet Akif
Mehmet Akif
06-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Benno
Benno
07-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance ontwerp opdrachten

Freelance Art Director Gezocht

Geplaatst: 1 aug
Beste freelancers, Wij zijn als bureau opzoek naar een creatieve Art Director voor de opmaak van diverse middelen voor onze vastgoedprojecten (nieuwbouw). De uitvraag verschilt per project, maar wij werken onder andere aan: - Branding/huisstijl: naam + look en feel - Websitedesigns - Signing, zoals bouwborden, geveldoeken, vlaggen, bestickering - Magazines, (inspiratie)brochures, bijlageboeken…

Hulp van Technisch Tekenaar

Geplaatst: 8 aug
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een elektrisch technisch tekenaar die mij kan helpen met het nakijken en corrigeren van tekeningen en mee kan helpen met verbeteringen. Ben jij degene die mij kan helpen? Dan hoor ik graag van je.

Creatieve conceptbrander

Geplaatst: 15 jun
Beste freelancer, Onze ideeën - voor verschillende unieke internationale foodconcepten - (be)staan nu slechts alleen nog maar op papier. Ze zijn inmiddels dringend toe aan een vertaling naar een sterke visuele brandidentiteit. Voor deze concepten, die stuk voor stuk deel uitmaken van één familie, komen wij dan ook graag in contact met een conceptbrander. Een creatief marketing strateeg…

ArtDesigner die uitblinkt in breedste zin!

Geplaatst: 13 jun
Beste freelancer, Voor een variëteit aan unieke concepten, stuk voor stuk met een internationale ambitie, komen wij graag in contact met een ArtDesigner. Of je nu beginnend of ervaren bent, als je maar uitblinkt met het visuele ontwerp dat ons concept kracht geeft om vanaf het eerste uur succesvol te (her)lanceren. Kun je ons (al) iets van je werk laten zien en sta je er open voor om de werkcondities…

Art Director voor Commercial (Heerenveen)

Geplaatst: 7 jun
Beste freelancers, Voor een commercial voor een vloerenproducent zijn wij op zoek naar een art director die verantwoordelijk is voor het inrichten van een woning en de styling en make-up van de figuranten. De basis van de commercial is een spin-of van het gezegde: ‘Als muren konden praten…’. Met de commercial vertellen we het verhaal van de vloer en brengen we de mooie en sprekende…

Logo van ZZPer Digitaal Maken (Spoed)

Geplaatst: 2 mei
Beste freelancers, Als startend ZZP'er wil ik mijn naam en logo z.s.m. digitaal maken (hoeft niet meer bedacht te worden). Graag reageren met prijsindicatie, dan neem ik daarna telefonisch contact op.

Projecten Omzetten van Cinema4d naar After Effects

Geplaatst: 10 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand met kennis en vaardigheden van After Effects. Graag zou ik hulp krijgen van iemand die mijn projecten, gemaakt in Cinema 4d, kan omzetten naar After Effects. Het gaat met name om het werken met de compositing tag om binnen After Effects afbeeldingen te kunnen vervangen. Ik hoor graag wie mij hiermee kan helpen.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht