Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Rianne

Rianne
Over Rianne

Mijn naam is Rianne Vink, grafisch vormgever, 33 jaar jong en wonend in hartje Gouda.

Na mijn HBO opleiding Lifestyle & Design (in Rotterdam), heb ik middels verschillende banen mij breed ontwikkeld als grafisch vormgever. Bij De Beren Holding was ik als vormgever verantwoordelijk voor de implementatie van een ketenbrede nieuwe huisstijl, voor de ontwikkeling en het ontwerp van alle on- en offline communicatie zoals marketing- en Social Media acties, nieuwsbrieven en promotioneel drukwerk maar bijvoorbeeld ook de verpakkingen, signing en menukaarten. 

Na De Beren was ik o.a. werkzaam bij Van Erkel Presentatie en communicatie; een reclamebureau in Schoonhoven waar ik de opmaak van signing en reclame verzorgde voor de Keurslager en De Echte Bakker. Tegenwoordig werk ik 8 tot 16 uur per week voor MetInkt; een letterpress drukkerij waar we op ambachtelijke wijze geboorte- en trouwkaarten verzorgen voor onze klanten. Daarnaast werk ik af en...

 

Portfolio

Ontwerp Boek 'Elke dag in zee'
(Lees verder)
Loading.

Met INKT
(Lees verder)
Loading.

Logo Buitenschoolse Opvang
(Lees verder)
Loading.

DTP & Vormgeving De Beren
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Rianne direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens: