Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Rianne

Rianne
Over Rianne

Mijn naam is Rianne Vink, grafisch vormgever, 33 jaar jong en wonend in hartje Gouda.

Na mijn HBO opleiding Lifestyle & Design (in Rotterdam), heb ik middels verschillende banen mij breed ontwikkeld als grafisch vormgever. Bent u opzoek naar een vrolijke creatieve freelancer voor u opdracht? Neem gerust contact met mij op!

Bij De Beren Holding in Rotterdam was ik als vormgever verantwoordelijk voor de implementatie van een ketenbrede nieuwe huisstijl, voor de ontwikkeling en het ontwerp van alle on- en offline communicatie zoals marketing- en Social Media acties, nieuwsbrieven en promotioneel drukwerk maar bijvoorbeeld ook de verpakkingen, signing en menukaarten. 

Na De Beren was ik o.a. werkzaam bij Van Erkel Presentatie en Communicatie (Keurslager en De Echte Bakker), Bloom09  en MetInkt; een letterpress drukkerij waar we op ambachtelijke wijze geboorte- en trouwkaarten verzorgen voor onze klanten. Inmiddels werk ik volledig als freelancer en vind...

Uitstekend
2 beoordelingen

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Bijzonder drukwerk
Loading.

Poster ontwerp
Loading.

Illustratie
Loading.

Verpakking ontwerp
Loading.

Patroon ontwerp
Loading.

Boek ontwerp
Loading.

 

Vraag Rianne direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

2
Alle beoordelingen (2 van 2)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens: