Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Front End Development
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Front End Development voor Vastgoed Platform

Opdracht ID: 48763

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 02-09-2021
Reacties: 7
Locatie: Breda, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 12-09-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste Freelancers,

Ons platform (vastgoed gerelateerd) ontvangt maandelijks ruim 1.000.000 bezoekers en we zijn bezig met de ontwikkeling van een V2. Tijdens het ontwikkelen lopen we er tegenaan veel tijd te verliezen (vanwege het gebrek aan ervaring) met de implementatie van de front-end. Ook willen we lokale versies van de site in andere landen lanceren vanuit eenzelfde code base.

Wij zijn dan ook opzoek naar een enthousiaste en pro-actieve freelance front-end developer die bekend is met jQuery/javascript (of Vue), CSS en HTML. Kennis van bladefiles (voor integratie met de backend: Laravel) is een pré. We zijn NIET opzoek naar recruiters of partijen die de opdracht willen 'outsourcen'.

Lijkt het je een uitdaging om mee te helpen aan deze ontwikkeling en zou je graag meer informatie ontvangen? Graag zie ik je reactie en een stukje code waar je trots op bent tegemoet!

Freelance front end developers die hebben gereageerd (7)

Mike
Mike
02-09-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Danny
Danny
02-09-2021
10 referenties
Gemiddelde score
7.8
Jonathan
Jonathan
02-09-2021
13 referenties
Gemiddelde score
9.9
Manolito
Manolito
02-09-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Bas
Bas
02-09-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Jeroen
Jeroen
02-09-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Maurice
Maurice
02-09-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.4
Toon meer reacties

Freelance frontend development opdrachten

Senior Developer met Betty Blocks low code ervaring

Geplaatst: 24 jul
We zijn op zoek naar een Senior Developer met Betty Blocks low code ervaring om ons team te versterken. Als Betty Blocks expert ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van onze web- en mobiele applicaties met behulp van het Betty Blocks platform. Deze functie vereist sterke programmeer vaardigheden, een diep begrip van Betty Blocks en het vermogen om zelfstandig te werken. De voertaal…

Onlie platform coderen Ruby on Rails & Bootstrap

Geplaatst: 12 jun
We zoeken developers die kunnen coderen in Ruby on Rails en bootstrap. We hebben een online platform wat lijkt op airbnb / getyourguide alleen dan in een andere markt. We zijn opzoek naar developers die met ons kunnen meedenken, zien wat logische volgende stappen zijn. Wanneer het bevalt willen wij na het live gaan een standaard developer als aanspreekpunt voor fouten en bugs.  

Partner gezocht voor HTML, CSS en WordPress

Geplaatst: 29 mei
Beste freelancers, Wij zijn een internet agency uit de regio Rotterdam. Wij bouwen complexere bedrijfsapplicaties en cloud software (allemaal web gebaseerd). Denk aan logistieke platformen of een stuk software voor de retail (winkels). Zo nu en dan komt onze opdrachtgever met verzoeken voor websites. Voornamelijk zal dat in WordPress zijn. Wij zijn op zoek naar een freelancer (geen bureau's) die…

Button maken

Geplaatst: 9 mrt
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor meerdere opdrachten. Op dit moment heb ik een go back-button nodig die "history back -1" kan. Dan zou je denken is dat het...maar het gaat wél om een speciale. De button mag alleen zichtbaar zijn als de vorige pagina een pagina van de eigen website is. Komt de bezoeker van Google of een andere externe website? Dan mag de button niet zichtbaar…

Mobiel Autopoetsplatform

Geplaatst: 1 feb
Goedendag, Ik ben opzoek naar iemand die mij met onderstaand kan helpen. Graag ontvang ik een prijsindicatie. Conceptbeschrijving: Mobiel Autopoetsplatform Doel: Het ontwikkelen van een mobiel platform dat als bemiddelaar fungeert tussen autopoetsprofessionals en klanten. Het platform maakt het voor klanten eenvoudig om autopoetsdiensten te boeken op hun locatie, terwijl autopoetsprofessionals…

VUE Ontwikkelaar voor uitbreiding filter Wordpress website

Geplaatst: 23 jan
Beste freelancers, Voor een bestaande Wordpress website ben ik op zoek naar iemand die overweg kan met VUE.js. Er moet op een productpagina een filter uitgebreid worden met een aantal extra filters. De filter werkt samen met Algolia Search voor het ophalen van de resultaten. Bronbestanden zijn aanwezig.

Display code voor Listing plugin FacetWP

Geplaatst: 8 jan
Beste freelancers, Op een WordPress website maken we op dit moment gebruik van de plugin FacetWP. We hebben een custom listing (Dev Mode) die opgemaakt moet worden. De quaery staat al, enkel nog de Display (code). De deadline voor deze klus ligt op 8 januari. 
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht