Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Tekst & Vertaling >
 3. Webtekstschrijver
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Freelance Copywriter Native Speaker Duits (Vergelijkingsite)

Opdracht ID: 49719

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 21-12-2021
Reacties: 1
Locatie: Tilburg, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 06-01-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar native speakers die webteksten kunnen schrijven voor een nieuwe Duitse website die wij gaan opzetten. Op deze website kunnen consumenten informatie en inspiratie op doen bij het aankopen van allerlei producten. Daarbij worden altijd 5 tot 10 producten uitgelicht d.m.v. een mini-review.

Kort uitleg over de werkzaamheden
 • Je gaat wekelijks 5 tot 10 artikelen schrijven van zo'n 2000 tot 3000 woorden per tekst
 • De webteksten gaan over een breed scala aan producten, waarbij je een top 10 geeft (die onze VA voor je bij elkaar zoekt) en kort omschrijft. Daarnaast geef je a.d.h.v. een koopgids tips en adviezen bij het kopen van een product
 • De teksten kun je doorsturen naar onze VA die ze online zal plaatsen
   
 • Mocht jij ervaring hebben met het doen van zoekwoorden onderzoek dan zouden we dit ook graag bij jou neer willen leggen. Wij hebben wel de Nederlandse zoekwoorden per onderwerp, maar die moeten uiteraard nog vertaald worden naar het Duits m.b.v. de Google Keywordplanner

Enkele voorbeelden van onderwerpen zijn:
 • Beste steelstofzuiger
 • Beste zonnebrandcreme voor het gezicht
 • Beste pizzarette

Wat bieden wij jou
 • Een structurele lange termijn samenwerking waarbij je wekelijks 5 tot 10 artikelen mag schrijven en eventueel dus aanvullend zoekwoorden onderzoek doet
 • Een vaste vergoeding per woord bij het schrijven van de Duitse artikelen. Voor eventueel aanvullend zoekwoorden onderzoek compenseren we in overleg.

Vereisten:
 • Duits als native taal. Uiteraard moet je het Duits tot in de puntjes beheersen
 • Minimaal 5 teksten à 2000-3000 woorden per week opleveren op een vaste dag
 • Kennis van SEO (zoekwoorden onderzoek) is een pré
 • Kennis van affiliate marketing is een pré

Mocht dit iets voor jou zijn en mocht je beschikbaar zijn, dan horen we het graag van je, vergeet niet je prijs per woord aan te geven.

Freelance content schrijvers die hebben gereageerd (1)

Mehmet Akif
Mehmet Akif
06-01-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance tekstschrijver opdrachten

Website Vertalen Engels naar Nederlands

Geplaatst: 20 sep
Beste vertalers, Wij zoeken een vertaler Engels-Nederlands om 13 websitepagina's te vertalen. Het gaat om onze website in IT and cyberveiligheid. Het aantal woorden per pagina is verschillend. Er zijn ongeveer 500 woorden per pagina. Graag tariefvoorstel met indicatie uren. Alvast bedankt!

Tekstschrijver affiliate website

Geplaatst: 26 aug
Hallo Allemaal, Voor een website op het gebied van baby's ben ik op zoek naar een tekstschrijver. Het gaat vooral om het schrijven van vergelijkingsartikelen. Ontvang graag een bericht van schrijvers die mij kunnen helpen. Ik hoor graag iets over je ervaring, zie graag voorbeeldteksten en hoor graag wat de eventuele kosten zijn en waar dit van af hangt.

Webtekst schrijven

Geplaatst: 19 jul
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een tekstschrijver die voor onze nieuwe website de tekst kan schrijven die ook nog eens Google vriendelijk is . Het zal niet heel veel tekst zijn. Ongeveer 500-1000 Woorden . ik hoor graag wie me kan helpen.

Tekstschrijver website

Geplaatst: 2 jun
Beste freelancers,  Ik ben op zoek naar een tekst schrijver voor mijn website. Dit kan in grote lijnen een vertaling zijn van een andere website (vanuit de fabrikant). Dus wanneer jij een Engelstalige website kan vertalen in het Nederlands, ben je ook van harte welkom.  

Schrijver inspirerende SEO teksten

Geplaatst: 28 apr
Beste freelancers, Voor mijn webshop in beddengoed waar kennis en persoonlijk advies kernwaardes zijn, ben ik op zoek naar iemand die inspirerende SEO teksten schrijft. Hierbij is het wel belangrijk dat de tekst ook echt aansluit bij waar mensen naar op zoek zijn. Een producttekst moet alle belangrijke informatie bevatten welke de gebruiker wil weten over het product. Het is daarbij goed om telkens…

Native Engelish Webtext schrijver gezocht

Geplaatst: 16 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een native english copywriter die een tekst die ik heb geschreven voor op een (binnenkort te lanceren) website. de website gaat over persoonlijke ontwikkeling en wellzijns-management. de tekst moet van het Engels naar beter Engels worden geschreven. En niet alleen goed Engels, de tekst moet ook zodanig worden opgeschreven dat het fijn leest en dat de mensen op…

Freelance Copywriter voor Product Beschrijvingen

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Ik zoek een copywriter die voor mijn website de producten beschrijving kan schrijven en om de site er beter uit te laten zien door meer informatie te geven op te homepage. Ik hoor graag van jullie.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht