Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Freelance Business English Copywriter Gezocht

Geplaatst op:
20 april 2018 15:45
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Vertaler/Tolk
Opdracht ID:
34177
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 100 p.u.
Locatie:
Nijmegen, Gelderland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

We zoeken naar een Business English copywriter. Bij voorkeur afkomstig uit Nederland. Graag laten we onze corporate communicatie controleren/omzetten: 2500-3000 woorden.

Een pré is dat de copywriter bekend is met retail, apps, shoppers en Search Engine / App Store Optimization en dat we een cv / vorig werk in kunnen zien. 90% van de teksten is namelijk bedoeld voor websites en app stores.

Het gaat dus niet om transcreation, maar om het omschrijven in juiste tone of voice in Business English. Graag ontvangen we een uren inschatting en totaalprijs.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (2)

Angelo Angelo 20-04-2018
referentiesterren
2 referenties
Gemma Gemma 23-04-2018
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Native English Schrijver met ICT Kennis
Beste freelancer,    Voor een project zoeken wij een Native engelse tekst schrijver die kan redigeren en creëren. Het project is bij een internationaal opererend softwarebedrijf .    Het gaat om white papers en webteksten (redigeren) maar je zal ook social media teksten kunnen gaan maken. Het aantal uur dat je aan deze opdracht…
15 okt
Vertaling Huurcontact NL - Eng (Beëdigd Vertaler)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een beëdigd vertaler NL - Engels voor de vertaling van een huurcontract. Ik heb dit nodig in verband met mijn visum aanvraag.    Het betreft slechts 2 pagina's en weinig tekst. Echter het document moet wel de officiële gegevens/stempel en ondertekening bevatten van de beëdigde…
13 okt
Vertaling van een Boek NL - Engels
Beste freelancers,    Ik wil graag een vertaling laten uitvoeren van mijn boek van het Nederlands naar het Engels. Mijn boek is bijna klaar en bestaat uit ongeveer 47.000 woorden.    Ik zou graag een indicatie van de prijs willen ontvangen om te bepalen of het aantrekkelijk is om het boek in Nederlands en Engels uit te geven. Het…
10 okt
Handleiding van Nederlands naar Spaans Vertalen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij Nederlands naar het Spaans kan vertalen.  Het gaar hier om een handleiding die moet vertaald worden naar het Spaans.    Budget in overleg omdat we waarschijnlijk nog wat meer werk hebben wat vertaald moet worden.    Graag een reactie bij interesse.
3 okt
Vertaling van een Nieuwsbrief Engels - Duits
Beste freelancers,    Ik zoek voor een project een Duitse native schrijver/vertaler die een Engelse nieuwsbrief kan vertalen naar het Duits.    Het betreft een licht technisch tekst van ca. 10.000 woorden. Het is essentieel dat je ook schrijfervaring hebt, we hebben nl. geen goede ervaring met pure vertalers.    We hebben…
2 okt
Juridische Tekst Vertalen NL-ENG
Beste freelancers,    Wegens het opzetten van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een vertaler die onze inkoopvoorwaarde kan vertalen naar het Engels. Dit contract bevat 2669 woorden. Wij zijn vooral benieuwd wat de kosten zijn om dit contract te vertalen. Uiteraard is enige juridische kennis handig.    Graag een reactie bij interesse.
1 okt
A4 Nederlands naar Duits Vertalen
Beste freelancer,    Kun jij één A4'tje vertalen voor een Amsterdamse bierbrouwerij? Vanuit het Nederlands naar het Duits. Graag oplevering binnen 5 werkdagen.    We zien graag een reactie tegemoet.
30 sep