Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. 3D & CAD

Freelance 3D Render Designer Gezocht Engelstalig

Opdracht ID: 49059

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 5 okt
Reacties: 5
Laatst gewijzigd: 6 okt
Status: Match!
Beste freelancers,

We zijn op zoek naar een 3D Render Designer die ons kan helpen om 3 lifestyle-afbeeldingen te maken voor ons product op Amazon.

De ideale kandidaat moet de volgende kwaliteiten en vaardigheden hebben:
  • Vloeiend geschreven en gesproken Engels en uitstekende schrijfvaardigheid.
  • Vaardigheden om ons merk en de product USP's te begrijpen.
  • Minimaal 1-2 jaar relevante ervaring in digitaal ontwerpen.
  • 3D-ontwerp, 3D-rendering, ontwerp

Interesse?
Reageer in het Engels en voeg je portfolio toe aan je reactie, geef de tijd aan die nodig is om de klus te klaren en de geschatte prijsopgave. We kijken ernaar uit om met de geselecteerde kandidaat samen te werken.

3D tekenaars die hebben gereageerd (5)

Herman
Herman
05-10-2021
8 referenties
Gemiddelde score
9.8
Joris
Joris
05-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Ivanka
Ivanka
05-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Daan
Daan
05-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Daniël
Daniël
05-10-2021
2 referenties
Gemiddelde score
9.5

Freelance 3D en CAD opdrachten

3D Tekening Inrichting en Interieur van een Restaurant
Geplaatst: 24 nov
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons kan helpen met het maken van een 3D tekening voor de inrichting van een restaurant. Het zou fijn zijn als deze persoon ook kan meedenken in de mogelijkheden van kleuren, materialen en combinaties. Wij zijn gevestigd in de omgeving van Den Bosch en zouden graag op locatie willen afspreken. Graag kom ik in contact met de freelancer…

Freelance 3D CAD Tekenaar Gezocht
Geplaatst: 20 nov
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die kan helpen met het maken van 3D tekeningen (CAD) tekeningen voor de productie van aantal custom onderdelen voor een campervan zoals Roofracks etc. Wie heeft interesse in deze opdracht? We zien graag een reactie tegemoet via Hoofdkraan.nl.

3D en CAD Tekenaar Gezocht voor Meerdere Opdrachten
Geplaatst: 15 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance 3D/CAD tekenaar. Het betreft 3 a 4 opdrachten. Meer informatie volgt bij interesse. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Technisch Illustrator tbv Offshore Wind Robotics (Spoed)
Geplaatst: 2 nov
Beste freelancers, Wij zoeken met spoed een technische illustrator die complexe technologische handelingen via mooie en heldere illustraties kan weergeven. Het gaat om robots die grote objecten installeren en scannen op zee en op land. We vragen je deze week langs te komen op ons kantoor in Rotterdam en in samenwerking 5 tot 10 illustraties te maken. Bij tevredenheid gaan werken we graag met…

Freelancer voor Installatietechnische Tekeningen
Geplaatst: 1 nov
Beste freelancers, Voor installatietechnische/revisietekeningen BMI/OAI zoeken wij een freelancer met wie wij een prettige samenwerking kunnen opbouwen.  Ben jij degene die wij zoeken? Stuur ons dan een bericht.

Constructietekening van Dakopbouw Tekenen
Geplaatst: 29 okt
Beste freelancers, Voor onze verbouwing hebben wij een constructietekening van onze woning nodig (het gaat om een dakopbouw). Een bouwtekening hebben we al. Is er iemand die ons hierbij kan helpen? Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

3D DWG Tekening in een Bestaande 2D DWG Tekening Maken
Geplaatst: 19 okt
Beste freelancers, Wij willen voor onze woning een technische tekening in een DWG 3D of IFC formaat laten maken. De tekening betreft een W, E, S en T installatie die in een bestaande DWG 2D tekening opgenomen moet worden. De specifieke zaken en tekeningen kunnen wij bij interesse overhandigen. Graag komen wij in contact met een freelancer die dit kan. Prijs en realisatietijd in overleg te bepalen.

Toon meer