Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Fotografie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Fotografen gezocht

Opdracht ID: 53218

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 14 jun
Reacties: 2
Locatie: Amersfoort, Utrecht
Laatst gewijzigd: 5 jul
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancer,

Voor onze magazines, die zich richten op de thema’s wellness en naaktrecreatie, zoeken wij enthousiaste en creatieve fotografen in heel Nederland. Een reisreportage, beeldverhaal of portret bij een interview: de opdrachten lopen uiteen.

Zo ga je de ene keer met een tekstschrijver op pad om een camping in beeld te brengen en ga je de andere keer aan de slag met figuranten in een zwembad of saunacomplex. Dan weer maak je mooie portretten bij een interview of arrangeer je een creatief stilleven.

Onze bladen verschijnen vier keer per jaar, dus we hebben regelmatig een leuke klus te vergeven. Je hoeft persoonlijk niets met naaktrecreatie te hebben, maar het is belangrijk dat je op comfortabele wijze kunt werken met figuranten die mogelijk ongekleed zijn en dat je deze doelgroep met respect benadert. Lijkt het je leuk om toegevoegd te worden aan onze freelancerspool? Stuur dan enkele (voor zover mogelijk relevante) foto’s mee.

Freelance fotografen die hebben gereageerd (2)

Marc
Marc
14-06-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Bianca
Bianca
18-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance fotografie opdrachten

Freelance fotograaf studentengala

Geplaatst: 12:25
Hee, ik ben op zoek naar een fotograaf met eigen apparatuur die het leuk vindt om in Maart bij een studentengala te fotograferen. Het zal gaan om 3/4 uur, over de prijs valt te praten. Twijfel niet om contact op te nemen als je denkt dat dit voor jou een leuke klus is of als je nog vragen hebt, ik ga graag met je in gesprek!  

Fotograaf gezocht!

Geplaatst: 23 nov
Beste freelancers, Vanuit een jongerenorganisatie ben ik op zoek naar een fotograaf voor 21 december in Goes. Op een school in Goes sluiten wij dan namelijk het MDT (maatschappelijke diensttijd)-traject af. Het gaat dus om foto's van jongeren in klas-setting en er zal ook een feestelijke afsluiting zijn! Het duurt van ongeveer 9:00 tot 12:00. Uiteraard ontvang je tzt een uitgebreidere briefing.…

Trouwfotograaf/videograaf

Geplaatst: 27 nov
Gezocht: Creatieve Freelance Bruiloftsfotografen en -Videografen Wij zijn op zoek naar getalenteerde freelancers met een passie voor het vastleggen van liefdesverhalen. Ben jij in staat om met jouw eigen camera de een trouwdag op een unieke en prachtige wijze vast te leggen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat Wij Bieden: - Een uurloon van €40-€50, afhankelijk van ervaring en kwaliteit. -…

foto's van familieleden

Geplaatst: 23 nov
Beste freelancers, foto's maken van mij en mijn kinderen en kleinkinderen in totaal 15 personen tijdens een uitstapje in de dierentuin in Rhenen op 11 februari 2024. ik dacht aan 1 uurtje waarin de fotograaf zowel van iedereen 1 foto maakt en van ieder apart. ik hoor het graag wat de mogelijkheden zijn.  

Bedrijfsfotograaf

Geplaatst: 22 nov
Beste freelancers, We willen graag een fotograaf die de foto's kan maken die we willen gebruiken voor onze website en marketing doeleinde. Het gaat om een schoonmaakbedrijf met multidiensten.

Tinder fotoshoot

Geplaatst: 16 nov
Hi, ik wil graag een kleine fotoshoot inplannen. Deze is voor Tinder bedoeld en daar wil ik mooie foto’s op hebben staan ;-). Ik vind namelijk dat ik altijd k op foto’s sta, en wellicht kan een goede fotograaf daar verandering in brengen. Het kan mits een goed fotograaf zo gedaan zijn toch?  

Fotograaf voor een uur doop baby Amsterdam

Geplaatst: 30 okt
Hallo, ik zoek een fotograaf die op zaterdag 11 november 2023 van 14:00 tot 15:00 uur foto’s kan schieten van de doop van mijn dochtertje in de Onze Lieve vrouwenkerk in Amsterdam (Keizersgracht).
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht