Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Bianca

Bianca Bot
Over Bianca

Mijn naam is Bianca Bot, geboren in 1986 in Deventer. Van jongs af aan hou ik al van fotograferen. In 2012 heb ik mijn kleine broekzak camera vervangen voor een brugcamera. In de avonduren heb ik bij een lokale camerawinkel een cursus fotografie gevolgd. Eerst de basis en later voor gevorderden. In 2019 ben ik overgestapt op een spiegelreflexcamera. En heb ik een basisopleiding gevolgd bij de fotovakschool. Ik ben me steeds meer gaan verdiepen in de mogelijkheden en vind het leuk om dingen uit te proberen. Ik vind het mooi om objecten of natuur wat voor veel mensen als een vanzelfsprekendheid wordt ervaren mooi op de foto te krijgen om zo iets te kunnen laten zien wat veel mensen niet (bewust) zien.  
Ik hou van avondfotografie en van het fotograferen van architectuur, producten en natuur (landschap, macro en dieren). In mijn portfolio staan een paar voorbeelden hiervan. Op...

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Skyline Deventer
Loading.

Haven in Elburg
Loading.

Viaduct in Zutphen
Loading.

Koppelpoort in Amersfoort
Loading.

Een garde
Loading.

De theedoos
Loading.

 

Vraag Bianca direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
0631762523