Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Fotografie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Fotograaf voor zakelijk evenement in Den Haag op 26 juni

Opdracht ID: 55037

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 2 mei
Reacties: 2
Locatie: New Babylon, Den Haag, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 23 mei
Status: Gepauzeerd
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste,

Ben jij een gepassioneerde fotograaf op zoek naar een spannende nieuwe opdracht in omgeving Den Haag? Wij zoeken met spoed iemand voor het vastleggen van een zakelijk evenement in Den Haag op 26 juni. We hebben een getalenteerde fotograaf nodig om alle onvergetelijke momenten vast te leggen. We willen niet alleen geweldige zaalfoto's, close-ups van inspirerende sprekers en levendige groepsdynamiek, maar ook die kostbare netwerkmomenten vastleggen. Heb jij een zeer professionele camera(s) die ook donkere zalen of een wat donkere omgeving goed aankan? Dan zoeken we jou.

Dit ga je doen:
Op de dag zelf ben je aanwezig in Den Haag van 12.00 bij de binnenkomst, tot bij het netwerkmoment 18.00 (6u). Je maakt foto's van de binnenkomst van de deelnemers, de zaal, de sprekers en de interactieve netwerkmomenten / netwerkborrel. Je stuurt tijdens de dag een aantal leuke foto's aan ons; voor onze social media kanalen. Na het event maak je een selectie van maximaal high res 120 foto's met in ieder geval van elke spreker 1 goede foto, en een batch van binnenkomst en zaalfoto's en netwerkfoto's waarop mensen elkaar ontmoeten. Tijdens de dag zelf, zorg je ervoor dat je niet te veel opvalt, zodat de deelnemers zich op hun gemak voelen.

Je zorgt er voor dat er een timestamp staat in de bestandsnaam van de foto, en stuurt de foto's zo snel mogelijk in hoge resolutie naar ons op zodat wij ze kunnen bewerken en kunnen zien op welke tijd de foto was genomen van het programma. Bewerken, verkleinen of retoucheren of watermarken hoeft niet, dat kunnen we zelf.

Wij hebben een budgetrange van 360 tot maximaal 600 euro voor deze dag - dit zijn je uren, inclusief de selectie van de foto's. Daarnaast bieden we ook een kilometervergoeding.

Let op! Wij zijn niet op zoek naar een videograaf voor een after movie. Daar hebben we al specialisten voor. En: Wij werken het liefste met 1 persoon tijdens een event voor fotografie, dit werkt efficiënter met de communicatie.

Lijkt dit je een leuke klus? En zit je in de omgeving van Den Haag? Stuur dan je portfolio én offerte in vóór 8 mei.
We horen graag van je.

Freelance fotografen die hebben gereageerd (2)

Alex
Alex
02-05-2024
7 referenties
Gemiddelde score
10
Jolanda
Jolanda
14-05-2024
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance fotografie opdrachten

Freelance woningfotograaf / inmeter Rotterdam

Geplaatst: 13 jun
In verband met toenemende drukte zijn wij op zoek naar iemand met affiniteit voor woningfotografie in de omgeving Rotterdam / Den Haag / Dordrecht. Ervaring met het inmeten van woningen is een pré. Enig technisch inzicht voor het inmeten is een vereiste. Concreet ziet een werkdag er als volgt uit: 1) Je verzorgt het inmeten van de woning met behulp van een distometer en aan de hand van de NEN2580…

Foto's Appartement Airbnb - Amsterdam

Geplaatst: 10 jun
Hi, Wij willen graag foto's van ons huis voor verhuur op Airbnb. We wonen in Amsterdam. Het huis is 140m2 en de foto's zijn nodig van: 1) Woonkamer/Keuken 2) WC/Douche 3) Slaapkamer 1 4) Slaapkamer 2 5) WC/ Douche 6) Kinderkamer. Het zou kunnen op een vrijdag van 9:00-15:00.  

Fotos voor social media

Geplaatst: 10 jun
Beste freelancers, Ik wil graag wat leuke social media foto's. Deze kunnen na afloop naar mijn email gestuurd worden of op usb stick. Budget maximaal 50 euro.

Event fotograaf gezocht

Geplaatst: 2 jun
We are organising an event in Tilburg and we need a photographer, our budget is 200EUR

Fotograaf voetbal

Geplaatst: 20 mei
Beste, Ik zoek een Sport fotograaf voor voetbal. Locatie Bussum 22 juni 2024 Vastleggen van foto’s van mijn zoontje. Speelt toernooi met FC Eindhoven waaronder tegen AJAX

Fotograaf Feest

Geplaatst: 15 mei
Beste, We zijn opzoek naar een fotograaf voor een feest van onze studievereniging. Het zal gaan om een feest van rond de 50 mensen in Arbie’s beach house. We zoeken een fotograaf die portretten en foto’s van het feest kan maken!  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht