Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Fotograaf voor Ontwerp Gezocht

Geplaatst op:
9 januari 2018 13:45
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Fotografie
Opdracht ID:
32742
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 100 tot € 400
Locatie:
Den Haag, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor een 'moderne meester' zijn we op zoek naar een enthousiaste fotograaf welke tevens eindmontage/bewerking kan maken. 

Wij maken van oude meesterwerken als Meisje met de parel, Vincent van Gogh en Mona Lisa weer moderne meesterwerken. Voor een nieuw werk zijn we op zoek naar een fotograaf welke hier gevoel bij heeft en eind januari beschikbaar is. De fotoshoot zal op (bijzondere) locatie in Den Haag zijn waar circa 4 uur tijd voor gereserveerd is. We bieden een marktconforme vergoeding.

We zien graag jullie reacties tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (14)

David David 09-01-2018
referentiesterren
2 referenties
Jurriaan Jurriaan 09-01-2018
referentiesterren
1 referentie
Paul Paul 09-01-2018
Andre Andre 09-01-2018
referentiesterren
6 referenties
Robert Robert 09-01-2018
referentiesterren
3 referenties
Tim Tim 09-01-2018
referentiesterren
1 referentie
Irén Irén 09-01-2018
referentiesterren
3 referenties
Maria Maria 09-01-2018
referentiesterren
2 referenties
Spike Spike 09-01-2018
Dirk Dirk 09-01-2018
Maaike Maaike 09-01-2018
Murk Murk 09-01-2018
referentiesterren
23 referenties
niek niek 09-01-2018
referentiesterren
1 referentie
EIKO EIKO 09-01-2018
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Product Fotograaf voor Cosmeticaproducten
Beste freelancers,    Wij zoeken een fotograaf die ervaring heeft met productfotografie. Ons beauty merk krijgt een compleet nieuwe look. De nieuwe verpakkingen moeten prachtig in beeld gebracht worden, kun jij ons helpen?    1 dag, in september Liefst omgeving Noord-Brabant/Limburg Ervaring met productfotografie Prijs in overleg…
16 jul
Fotograaf voor Korte Bedrijfsreportage
Beste freelancers,    Ik ben zelf fotograaf en op zoek naar een fotograaf die mij kan vastleggen tijdens een buitenshoot in Amsterdam.    De shoot wordt in scène gezet met een model. De foto's gebruik ik voor mijn website en social media. Ik wil shots van mijzelf aan het werk (div. hoeken) en misschien nog een portret.  …
13 jul
Foto's Maken van Huis in Amsterdam (Airbnb)
Beste freelancers,    Ik zou graag nieuwe foto's willen laten nemen van mijn huis in Amsterdam voor airbnb.  De huidige inrichting is gewijzigd over de jaren dus een vernieuwing is van foto's is hard nodig.    Graag zie ik de mogelijkheden en offerte tegemoet  Alvast bedankt voor jullie reacties.
11 jul
Foto's van Artiest op Dance Festival (Middelburg, 13 juli)
Beste freelancers,    Ik ben een artiest en zal op vrijdag 13 juli 15 minuten optreden bij City of Dance festival in Middelburg. Ik wil graag toffe foto's van mijn optreden en backstage.    Wie zou dit voor mij kunnen verzorgen? Ik zie graag een reactie tegemoet.
11 jul
2 Foto's Bewerken tot 1 Foto
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die van 2 foto's 1 foto kan maken.  Het gaat om een foto van een monumentaal gebouw met ervoor bomen en een grasveld. De 2e foto is van een serie fonteinen.    Nu zoek ik iemand die de serie fonteinen plaatst voor het monumentale gebouw en die bomen/grasveld 'weg haalt' en dus…
5 jul
Fotograaf voor Regelmatige Opdrachten (Interieurs)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance fotograaf die voor een bedrijf regelmatig foto's wil maken van interieurs. Werkzaamheden zullen voornamelijk in Amsterdam e/o zijn.    Beloning in overleg.
2 jul
Fotograaf voor Shoot met Paarden
Beste freelancers,    Voor een pas opgestarte webshop zijn wij op korte termijn op zoek naar een fotograaf voor ongeveer 3 uur. We willen graag foto's van hoofdstellen en teugels "in actie" en wellicht nog wat andere productfoto''s. Van de teugels en hoofdstellen zouden we graag foto's op paarden hebben, maar hebben…
2 jul