Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Fotografie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Fotograaf voor Bruiloft Apeldoorn in 2021

Opdracht ID: 42296

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 03-02-2020
Reacties: 7
Locatie: Apeldoorn, Gelderland
Laatst gewijzigd: 08-02-2020
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben Savannah en samen met mijn verloofde Dennis ben ik op zoek naar iemand die ongeveer 6 uur foto's komt maken op onze bruiloft op 26 maart 2021. Dit zal dan vanaf half 2 (ceremonie begint om 2 uur) tot half 8 zijn (net na het eten). Eventueel, ligt aan de prijs, nog 2 uur extra om het begin van de feest mee te nemen (begint om half 9).

Extra informatie:
  • We trouwen in een hotel Apeldoorn
  • We hebben tussen de 80 en 90 gasten
  • We proberen een budget sprookjesachtige dag ervan te maken
  • De ceremonie is van 2 tot 3 uur, erop volgend een korte toast met alle gasten, daarna willen we graag een fotoshoot doen (op de locatie of ergens anders is nog niet zeker), daarna wat groepsfoto's met de gasten en dan het avondeten rond half 6/6 uur.

Voor die 6 uur (eventueel 8 als het mogelijk is in verband met de kosten), ruwe foto's een het liefst een aantal bewerkte foto's (hangt ook af van wat we voor ons budget kunnen krijgen) op USB of zelfs WeTransfer als dat in kosten scheelt.

Met het budget zitten we het liefst maximaal aan de 700 euro. Alles eronder zou super zijn, we betalen alles zelf en hebben het niet heel breed. Maar we willen wel kwaliteit, dus kan het echt niet onder ons budget zullen we even in overleg moeten hier thuis.

Met deze informatie, wat kan je ons aanbieden? We zien je reactie met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.
 

Freelance fotografen die hebben gereageerd (7)

Delano
Delano
03-02-2020
5 referenties
Gemiddelde score
10
Murk
Murk
03-02-2020
42 referenties
Gemiddelde score
9.7
Ilse
Ilse
03-02-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Andre
Andre
03-02-2020
6 referenties
Gemiddelde score
9.9
Krista
Krista
03-02-2020
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Lotte
Lotte
03-02-2020
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Daniel
Daniel
03-02-2020
12 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance fotografie opdrachten

Product Fotograaf voor Medische Braces

Geplaatst: 20 mei
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een fotograaf met minimaal 2 jaar ervaring. We willen graag de braces van ons merk opnieuw laten fotograferen. Over ons Wij zijn al ruim 30 jaar een betrouwbare partner voor hoogstaande kwaliteit, een uitgebreid assortiment, snelle levering en goede service. Wij zijn zowel nationaal als internationaal bekend met de distributie van orthopedische producten…

Fotograaf Gezocht in Limburg op 6 Juni

Geplaatst: 17 mei
Beste freelancers, Ik zoek een fotograaf op locatie in Haler op 6 juni 2022 in de middag voor 1 of 2 uurtjes. Het is voor een fotoshoot van een grote familie; een opa en oma met 9 kinderen, partners en kleinkinderen. We willen de foto's graag digitaal ontvangen. Fotoboek is niet nodig.  Ik zie je reactie met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.

Fotograaf voor Gender Reveal in Den Haag

Geplaatst: 17 mei
Beste freelancers, Graag wil ik een fotograaf die foto’s maakt van het moment waarop het geslacht van de baby bekend wordt gemaakt. Locatie is in Den Haag. Interesse? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Freelance Fotograaf in Oss Gezocht (27 Mei)

Geplaatst: 17 mei
Beste freelancers, Ik heb een foto opdracht voor 3 vriendinnen in de plaats Oss. Misschien is er een leuk plekje nabij de Maaslandse Kano vereniging, maar we staan open voor suggesties voor andere mooie locaties. Graag op 27 mei tussen 9 uur en 16 uur een uurtje. De foto's krijgen we graag digitaal, geen fotoboek nodig. Bij interesse zien we je reactie met voorbeelden van voorgaand werk graag…

Fotoshoot op 28 mei in Doetinchem

Geplaatst: 12 mei
Beste freelancers, Wij zoeken een fotograaf die op zaterdag 28 mei een paar leuke (casual) foto's wil maken van onze familie (10 volwassenen en 7 kids tussen de 0 en 4 jaar oud). Locatie: Halle (in de buurt van Doetinchem). Duur: 60-90 minuten. Interesse? Reageer direct!

Fotoshoot in Horst op 22 Juli

Geplaatst: 10 mei
Beste freelancers, Op 22-7-22 zullen mijn vriend en ik ons registeren als partners bij de gemeente Horst aan de Maas. We willen deze dag graag vieren met onze directe familie (ouders, broers, zussen, kinderen). Na de ceremonie in het gemeentehuis hadden we het idee om in Kronenberg foto’s te laten maken van ons allen, in meerdere samenstellingen. Ik ben dan 27 weken zwanger en wil dit mooie…

Product fotograaf voor Skin Care Brand

Geplaatst: 9 mei
Beste freelancers, Wij zijn bezig met het op zetten van een skin care brand. Wij zoeken nog een creatieve en professionele fotograaf die product foto's kan schieten en foto's met modellen kan schieten. Locatie (optioneel). Bij interesse zie ik je offerte met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht