Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Fotograaf voor Bescheiden Huwelijk (22 januari - Zwolle)

Geplaatst op:
11 januari 2018 14:05
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Fotografie
Opdracht ID:
32774
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 100 tot € 250
Locatie:
Zwolle, Overijssel

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Op 22 januari zijn mijn aanstaande en ik van plan te trouwen. De dag houden we erg klein, met weinig gasten (ongeveer 15 personen) zonder groot feest en het begint eind van de ochtend en duurt tot begin van de middag.

Graag willen wij foto's hebben van de plechtigheden / hoogtepunten. Hiervoor hoef je maar een klein deel aanwezig te zijn. We hebben een beperkt budget van 100-250 euro,  uiteraard vergoeden wij ook de andere onkosten, zoals bv vervoer.

Het huwelijk vindt plaats in Zwolle en aansluitend maken we er een klein feestje van tijdens een uitgebreide lunch op een mooie locatie aan het water, ook in Zwolle. Wij staan open voor verschillende stijlen fotografie.

Onze klus is, denken wij, het meest geschikt voor een beginnend fotograaf die graag zijn/ haar portfolio wil uitbreiden. Omdat ons huwelijk eenvoudig is qua organisatie, is er ook tijd en ruimte om, informeel, ter plekke met de fotograaf te overleggen wat hij/ zij graag op de foto zou willen zetten of om verschillende ideeën uit te proberen. Onze planning van de dag is, in tegenstelling tot veel andere huwelijken, namelijk niet zo strak.

Tot slot is de bruid 7 maanden zwanger en is de gastenlijst erg divers: van een kleintje van anderhalf tot een oma van boven de 80 jaar.

Wij zijn benieuwd of er iemand is die ons tegen dit beperkte budget kan helpen en wat dan de mogelijkheden zijn.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (15)

Kim Kim 11-01-2018
referentiesterren
8 referenties
Alex Alex 11-01-2018
referentiesterren
1 referentie
debby debby 11-01-2018
Bernard Bernard 11-01-2018
Sidders Sidders 11-01-2018
Wilma Wilma 11-01-2018
Dirk Dirk 11-01-2018
Stef Stef 11-01-2018
referentiesterren
1 referentie
Lindy Lindy 11-01-2018
Aileen Aileen 11-01-2018
Andre Andre 15-01-2018
referentiesterren
6 referenties
Maria Maria 15-01-2018
referentiesterren
2 referenties
Seila Seila 15-01-2018
Rob Rob 15-01-2018
David David 15-01-2018
referentiesterren
2 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Product Fotograaf voor Cosmeticaproducten
Beste freelancers,    Wij zoeken een fotograaf die ervaring heeft met productfotografie. Ons beauty merk krijgt een compleet nieuwe look. De nieuwe verpakkingen moeten prachtig in beeld gebracht worden, kun jij ons helpen?    1 dag, in september Liefst omgeving Noord-Brabant/Limburg Ervaring met productfotografie Prijs in overleg…
16 jul
Fotograaf voor Korte Bedrijfsreportage
Beste freelancers,    Ik ben zelf fotograaf en op zoek naar een fotograaf die mij kan vastleggen tijdens een buitenshoot in Amsterdam.    De shoot wordt in scène gezet met een model. De foto's gebruik ik voor mijn website en social media. Ik wil shots van mijzelf aan het werk (div. hoeken) en misschien nog een portret.  …
13 jul
Foto's Maken van Huis in Amsterdam (Airbnb)
Beste freelancers,    Ik zou graag nieuwe foto's willen laten nemen van mijn huis in Amsterdam voor airbnb.  De huidige inrichting is gewijzigd over de jaren dus een vernieuwing is van foto's is hard nodig.    Graag zie ik de mogelijkheden en offerte tegemoet  Alvast bedankt voor jullie reacties.
11 jul
Foto's van Artiest op Dance Festival (Middelburg, 13 juli)
Beste freelancers,    Ik ben een artiest en zal op vrijdag 13 juli 15 minuten optreden bij City of Dance festival in Middelburg. Ik wil graag toffe foto's van mijn optreden en backstage.    Wie zou dit voor mij kunnen verzorgen? Ik zie graag een reactie tegemoet.
11 jul
2 Foto's Bewerken tot 1 Foto
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die van 2 foto's 1 foto kan maken.  Het gaat om een foto van een monumentaal gebouw met ervoor bomen en een grasveld. De 2e foto is van een serie fonteinen.    Nu zoek ik iemand die de serie fonteinen plaatst voor het monumentale gebouw en die bomen/grasveld 'weg haalt' en dus…
5 jul
Fotograaf voor Regelmatige Opdrachten (Interieurs)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance fotograaf die voor een bedrijf regelmatig foto's wil maken van interieurs. Werkzaamheden zullen voornamelijk in Amsterdam e/o zijn.    Beloning in overleg.
2 jul
Fotograaf voor Shoot met Paarden
Beste freelancers,    Voor een pas opgestarte webshop zijn wij op korte termijn op zoek naar een fotograaf voor ongeveer 3 uur. We willen graag foto's van hoofdstellen en teugels "in actie" en wellicht nog wat andere productfoto''s. Van de teugels en hoofdstellen zouden we graag foto's op paarden hebben, maar hebben…
2 jul