Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Fotograaf voor Bescheiden Huwelijk (22 januari - Zwolle)

Geplaatst op:
11 januari 2018 14:05
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Fotografie
Opdracht ID:
32774
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 100 tot € 250
Locatie:
Zwolle, Overijssel

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Op 22 januari zijn mijn aanstaande en ik van plan te trouwen. De dag houden we erg klein, met weinig gasten (ongeveer 15 personen) zonder groot feest en het begint eind van de ochtend en duurt tot begin van de middag.

Graag willen wij foto's hebben van de plechtigheden / hoogtepunten. Hiervoor hoef je maar een klein deel aanwezig te zijn. We hebben een beperkt budget van 100-250 euro,  uiteraard vergoeden wij ook de andere onkosten, zoals bv vervoer.

Het huwelijk vindt plaats in Zwolle en aansluitend maken we er een klein feestje van tijdens een uitgebreide lunch op een mooie locatie aan het water, ook in Zwolle. Wij staan open voor verschillende stijlen fotografie.

Onze klus is, denken wij, het meest geschikt voor een beginnend fotograaf die graag zijn/ haar portfolio wil uitbreiden. Omdat ons huwelijk eenvoudig is qua organisatie, is er ook tijd en ruimte om, informeel, ter plekke met de fotograaf te overleggen wat hij/ zij graag op de foto zou willen zetten of om verschillende ideeën uit te proberen. Onze planning van de dag is, in tegenstelling tot veel andere huwelijken, namelijk niet zo strak.

Tot slot is de bruid 7 maanden zwanger en is de gastenlijst erg divers: van een kleintje van anderhalf tot een oma van boven de 80 jaar.

Wij zijn benieuwd of er iemand is die ons tegen dit beperkte budget kan helpen en wat dan de mogelijkheden zijn.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (14)

Kim Kim 11-01-2018
referentiesterren
9 referenties
Alex Alex 11-01-2018
referentiesterren
3 referenties
debby debby 11-01-2018
Bernard Bernard 11-01-2018
Sidders Sidders 11-01-2018
Wilma Wilma 11-01-2018
Dirk Dirk 11-01-2018
referentiesterren
1 referentie
Stef Stef 11-01-2018
referentiesterren
1 referentie
Lindy Lindy 11-01-2018
Aileen Aileen 11-01-2018
Andre Andre 15-01-2018
referentiesterren
6 referenties
Maria Maria 15-01-2018
referentiesterren
3 referenties
Rob Rob 15-01-2018
David David 15-01-2018
referentiesterren
2 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Fotograaf voor 50-Jarige Bruiloft
Beste freelancers,    Voor de 50 jarige bruiloft van mijn ouders ben ik op zoek naar een fotograaf (m/v). Bedoeling is dat er bij binnenkomst van de gasten foto's gemaakt worden. Dus geen groepsfoto maar een foto van bv een tante en een oom samen of van tante/oom/kinderen. Als iedereen binnen is ook nog foto's van het begin van het…
14 okt
Content Provider Instagram Gezocht
Beste freelancers,    Zoals de meesten van jullie wel weten is dat er een hele grote markt is met Instagram.  Sinds kort heb ik een systeem waarmee ik een account kan voorzien tot 700.000 volgers. Erg leuk natuurlijk maar helaas heb ik zelf geen content om te plaatsen.. zonder content is het niet interesant voor sponsoren om te investeren…
11 okt
Fotograaf voor Klassiek Concert (Leiden)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een fotograaf om een zaal repetitie en klassiek concert op dinsdagmiddag/-avond 23 oktober in de Stadsgehoorzaal in Leiden vast te leggen.  Het gaat met name om het fotograferen van het orkest op het podium. De grootte van de zaal zal iets als een zoomlens vereisen. De lichten in de zaal zullen…
9 okt
Fotograferen Klaslokaal Situaties voor Boek
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een persoon die foto's kan maken van situaties in een klaslokaal voor een boek. Je bent goed in het vangen van dynamiek op beeld.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
8 okt
Fotograaf voor Familiefoto en Nabewerken (Groningen)
Beste freelancers,    Wij zoeken een fotograaf op 17 november in de middag voor het maken van een familiefoto in de omgeving van Groningen. Als jij een geschikte locatie kent zouden wij daar erg blij mee zijn. Het gaat om een groep an 5 volwassenen, 1 peuter en 1 baby. Uiteindelijk zijn we op zoek naar één foto. Als je deze…
2 okt
Fotograaf voor Fotoshoot 60 Kids in Krommenie
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een fotograaf voor een fotoshoot van circa 60 kids van 13.00 tot 18.00 uur op woensdag as in een winkel te Krommenie, leuke speelse foto's.    Er is een foto achtergrond aanwezig, er is wel belichting nodig dus graag meenemen.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
2 okt
Fotograaf voor Autobiografische Vertelling (Veenendaal)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een fotograaf die 10 foto's kan maken voor een te publiceren boek. De foto's worden gemaakt van voorwerpen in huis. Bijvoorbeeld een schilderij, een delftsblauw tegeltje, een oude zwart-wit foto waar geen negatief meer van is, een antiek voorwerp.    De foto's worden gepubliceerd…
1 okt