Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Fotografie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Food Fotograaf Gezocht voor Webshop in Hondenbrokken

Opdracht ID: 48344

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 13-07-2021
Reacties: 6
Locatie: Rijswijk, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 30-07-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor onze webshop zijn wij op zoek naar een product/food fotograaf die onze hondenbrokken (die wij verkopen) op natuurlijke wijze in beeld kan brengen.

In totaal hebben we 16 verschillende soorten hondenbrokken met verschillende ingrediënten. Van elke soort hebben we al een foto, maar we willen per product graag 2 of 3 foto's op onze webshop tonen. Ons idee is om de hondenbrokken op een sfeervolle manier te presenteren met daarnaast enkele belangrijke ingrediënten (zoals bijvoorbeeld rijst).
De doelstelling is om de foto's op de webshop te gebruiken, we willen ze dus bewerkt en digitaal aangeleverd krijgen. 
Het gaat dus om minimaal 16 foto's, maar wellicht kunnen er per soort iets meer foto's gemaakt worden.

Wij zijn gevestigd in Rijswijk Zuid Holland en zoeken iemand die dit de komende maand voor ons kan uitvoeren.

Als je interesse hebt, dan zie ik je reactie met prijsindicatie en portfolio (Food Foto's) graag tegemoet.

Freelance fotografen die hebben gereageerd (6)

Murk
Murk
13-07-2021
42 referenties
Gemiddelde score
9.7
zippora
zippora
13-07-2021
1 referenties
Gemiddelde score
8
Tjade
Tjade
13-07-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Dirk
Dirk
13-07-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.5
Ingrid
Ingrid
13-07-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10
Delano
Delano
13-07-2021
5 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance fotografie opdrachten

Portretfotograaf Gezocht in Rotterdam

Geplaatst: 6 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance fotograaf die van 2 personen ieder één portretfoto en een aantal foto's samen kan maken voor gebruik op website en pers. Locatie centrum Rotterdam op woensdag 15 februari tussen 10:00 en 12:00 's ochtends. Ik zie jullie reacties met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.

Productfotograaf voor een Matrassenmerk

Geplaatst: 5 jan
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een productfotograaf. Het gaat voornamelijk om het fotograferen van matrassen. De foto's kunnen op eigen locatie gemaakt worden als het nodig is. Nabewerking is vereist. We willen een matt sleeps uitstraling hebben. Heb je interesse? Stuur je portfolio door of heb je vragen dan horen we het ook graag.

Fotograaf met Eigen Studio Gezocht

Geplaatst: 2 feb
Beste freelancers Wij zijn opzoek naar een aantal nieuwe fotografen die op freelance basis shoots willen fotograferen voor ons. Het liefst hebben wij fotografen met een eigen studio die ook in het weekend beschikbaar zijn. Wij bieden een uurtarief van 120,- per uur. Mocht je interesse hebben dan kan je contact opnemen met ons.

Productfotograaf Gezocht in Enschede

Geplaatst: 2 feb
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een professionele freelance productfotograaf in regio Enschede. Heb jij affiniteit met interieur, design en in het bijzonder verlichting en productfotografie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ben je daarnaast flexibel, enthousiast en heb je zin om voor een snelgroeiende organisatie te werken? Lees dan snel de volledige omschrijving en reageer! Wie zijn…

Bedrijfsfotograaf Gezocht in Groningen

Geplaatst: 19 jan
Beste freelancers, Wij zoeken een Portretfotograaf / Bedrijfsfotograaf met minimaal 2 jaar ervaring die een aantal sfeerbeelden kan maken van ons bedrijf en onze medewerkers. Het is zowel om nieuwe medewerkers aan te trekken, een LinkedIn foto voor de medewerkers te hebben en onze stakeholders een idee te geven wie wij zijn en hoe wij er uit zien. Het meeste werk zou zitten in de voorbereiding van…

Fotograaf Gezocht in Culemborg

Geplaatst: 17 jan
Beste freelancers, We zoeken een product en sfeer fotograaf in de omgeving van Culemborg. Er kan zowel op locatie als in de studio gewerkt worden. We hebben eens per zoveel weken nieuwe producten die voor de website en voor sfeer op de foto mogen. Tarief in overleg. Interesse? Dan horen we graag van je.  

Fotoshoot op Texel (28 Januari 2023)

Geplaatst: 9 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance fotograaf met minimaal 2 jaar ervaring. Ik wil een fotoshoot van ons gezin van 19 personen in de vakantievilla op de Krim, Texel op zaterdag 28 januari om 15.00 uur. Nabewerking van de foto's is vereist. Interesse? Dan zie ik je reactie met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht