Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Financieel Administratief Medewerker (Boekhouden)

Geplaatst op:
24 mei 2019 09:05
Categorie:
Finance & Administratie
Subcategorie:
Boekhouden
Opdracht ID:
39300
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 25 tot € 50 p.u.
Locatie:
Leiden, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een financieel administratieve medewerker die 2-4 uur per maand de boekhouding bijwerkt in ons online boekhoudsysteem. Wij werken volledig online.

Het grootste deel van de boekhouding is geautomatiseerd, wij zoeken iemand voor de volgende taken:
 
  • Verwerken van boekstukken (gegevens van een gescande bon invoeren in het systeem).
  • Boekingen en betalingen koppelen.
  • Checklist nalopen of alle facturen elke maand verwerkt zijn en zonodig een herinnering sturen.

Inschatting is dat dit 2-4 uur per maand in beslag zal nemen. Wij zoeken iemand die voor langere tijd deze klus wil doen.

Wij zien graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Pieter Pieter 24-05-2019
referentiesterren
16 referenties
Meriam Meriam 24-05-2019
Esther Esther 24-05-2019
Dustin Dustin 24-05-2019
referentiesterren
5 referenties
Henriette Henriette 24-05-2019
Jacobine Jacobine 24-05-2019
referentiesterren
22 referenties
Arnold Arnold 24-05-2019
Kamil Kamil 24-05-2019
Aad Aad 24-05-2019
John John 24-05-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Winst/Verlies Prognose Opmaken over 2019
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een boekhouder of accountant die voor mij een prognose van mijn resultatenrekening kan opstellen voor 2019 in verband met het verkrijgen van een huurwoning.    Ik heb als zelfstandige gewerkt voor drie maanden dit jaar en ben inmiddels in vaste dienst. Ik heb alle facturen en kosten in een…
15:05
Controle in Exact Online voor kleine BV
Beste administratie specialisten,    Voor een kleine onderneming (BV) zonder personeel ben ik op zoek naar een freelancer die de administratie / btw aangifte van de afgelopen 2 kwartalen wil controleren in Exact Online (totaal 100 transacties).    Ik heb het vermoeden dat ik iets fout heb ingevoerd in Exact Online waardoor er in…
16 sep
Opstellen Openingsbalans voor Startende Onderneming
Beste freelancer,    Graag wil ik een opening / start balans laten opmaken voor een onlangs opgerichte onderneming.    Op de balans staan enkele posten, die ik uit mijn privé vermogen heb ingebracht. Alsmede een startkapitaal wat ik als DGA zelf in de onderneming investeer.  Het is de bedoeling dat de balans in een oogopslag…
10 sep
Belasting Aangifte Controleren en Aanpassen
Beste freelancers.    Wij hebben onze aangifte over 2016 reeds uitgevoerd, nu zoek ik zoek een freelancer die de al gedane aangifte kan controleren en eventueel kan aanpassen indien noodzakelijk.    De controle heeft enige haast, dus ik zoek iemand die op zeer korte termijn beschikbaar is.    Ik zie de reacties graag tegemoet.
4 sep
Boekhouder Gezocht voor ZZP'er in de Zorg
Beste freelancers,    Opdracht: boekhouder gezocht voor administratie en belastingaangifte    Ik ben (met spoed) op zoek naar een boekhouder die mijn administratie kan doen. Liefst iemand die ervaring met zzp'ers in de zorg heeft, en mij eventueel ook kan adviseren. Ik weet dat het erg laat is maar ook mijn aangifte voor dit…
29 aug
Boekhouder voor Jaarcijfers ZZP'er (Spoedopdracht)
Beste freelancers,    Wie kan met spoed een jaarrekening opstellen voor een ZZP'er? Het gaat om een balans, winst-en verliesrekening en toelichting. Het is in het kader van BBZ, het hoeft niet heel uitgebreid, maar een beknopte versie van een jaarrekening.    Graag spoedig een reactie.
27 aug
Hulp Gezocht bij Inkomstenbelasting en Jaaropgaaf
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een boekhouder voor mijn inkomstenbelasting en jaaropgaaf van 2018. Dit zou plaatsvinden rond februari 2020. Wie kan mij hierbij helpen?    Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.       
26 aug