Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Aad

Aad de JongOver Aad

Uiterst creatieve, resultaat gedreven, "hands-on" financieel- en administratief specialist welke door achtergrond, opleiding, werkervaring en verdere ontwikkeling is gevormd naar een generalist met zeer veel specialistische kennis en ruime ervaring op diverse vakgebieden. Financien, Controlling, ICT en Management behoren tot de "standaard" bagage maar daarnaast is er nog een meerwaarde in additionele tools en kennis van vakgebieden als Marketing en Bedrijfsrecht. Motiverende en coachende manager met ambities om toegevoegde waarde te kunnen leveren aan mens, milieu en onderneming. Complexe omgevingen of grote uitdagingen zijn daarbij extra motiverend (maak het onmogelijke mogelijk)! Wil graag nog tenminste 10 jaar "even knallen", "waarde toevoegen" en "kennis en ervaring gebruiken en overdragen" in een leuke, uitdagende en plezierige omgeving.
Met Masters in Business B.V. zorgen we, al bijna 20 jaar, voor alle MKB en ZZP, voor een adequate professionele invulling tegen vaste (maand) prijzen voor de navolgende werkzaamheden:
- interim management (tijdelijke vervanging...

 

Portfolio

(Lees verder) Loading.

(Lees verder) Loading.

(Lees verder) Loading.

(Lees verder) Loading.

(Lees verder) Loading.

(Lees verder) Loading.

 

Vraag Aad direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens: