Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Filmregisseur voor Toneelvereniging Amsterdam

Geplaatst op:
24 juni 2020 10:05
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Film & Video
Opdracht ID:
43976
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
> € 2000
Locatie:
Amsterdam

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Onze studenten toneelvereniging uit Amsterdam is de grootste studenten toneelvereniging van Nederland, met jaarlijks 13 uiteenlopende producties. Onze vereniging is een combinatie van de gezelligheid van een studentenvereniging en de passie en het harde werken dat hoort bij theater maken. Elke productiegroep bestaat uit 12-14 spelers met verschillende acteerniveaus. Naast reguliere voorstellingen zijn er een aantal speciale projecten, waar wij dit jaar ook graag een filmproject bij willen voegen. Dit project zal plaatsvinden in het eerste halfjaar van het seizoen, en zal dus lopen tot december of januari.

Wij zijn op zoek naar iemand met filmregie ervaring, die het leuk zou vinden dit project aan te nemen.
Wij zorgen ervoor dat het benodigde materiaal voorhanden is en kunnen hulp bieden van leden die ervaring hebben op het gebied van licht, geluid, camera en editing. Dit omdat we ambiëren dat het zo professioneel als mogelijk wordt. Verder regelen wij een repetitieruimte, een theater, zorgen wij voor promotie en zorgen we ervoor dat een productiebudget klaarstaat om er een geweldig stuk van te maken. 

Lijkt het je leuk om dit toffe project op te pakken? Dan zien we je offerte graag voor 30 juni tegemoet, inclusief CV.
 
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (4)

Ilia Ilia 24-06-2020
referentiesterren
1 referentie
Etienne Etienne 24-06-2020
referentiesterren
1 referentie
Timo Timo 25-06-2020
referentiesterren
4 referenties
Remi Remi 26-06-2020

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Filmen en Livestreamen van Bruiloft
Beste freelancers,    Wij zoeken voor de bruiloft van mijn nichtje en haar verloofde iemand die de trouwerij zou willen filmen en livestreamen. Het feest vindt (buiten) plaats op 29 augustus in de buurt van Deventer, het gedeelte wat gestreamd wordt is van 16:00 tot 17:30. Op welke platform het wordt gestreamd maakt niet uit, zolang het met…
14 aug
Uitlegvideo van Applicatie d.m.v. Screen Capture
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die de werking van een applicatie vanaf een scherm kan vastleggen en editen.  Het eindproduct moet een filmpje zijn van maximaal 1 minuut, inclusief on screen tekst en eventueel muziek.    Ik zie graag een reactie tegemoet.   
13 aug
Lichtman Gezocht voor Videoclip Shoot
Beste freelancers,    Op 14 augustus as. gaan wij een shoot maken voor een video clip in Amsterdam. Hiervoor zijn we nog op zoek naar een lichttechnicus ofwel een lichtman die ons kan helpen met een professionele video clip.    Heb je interesse, ervaring en ben je beschikbaar, dan komen we graag met jou in contact.
10 aug
Filmopname van Trouwerij (8 Augustus 2020)
Beste freelancers,    Wie kan ons met spoed helpen aan een mooi trouw opname. Wij trouwen op zaterdag 08 augustus, 13:30 - 15:00 uur, de trouwerij vindt plaats aan de Singel in Amsterdam.  Graag zouden we uiteindelijk een compleet gemonteerde en bewerkte video willen ontvangen.    We horen graag van jullie!
7 aug
Geluidsfragment van Filmopname Verbeteren
Beste freelancers,    Van onze trouwopnames ben ik er achteraf achter gekomen dat de wind vol op de microfoon staat waardoor je heel veel wind ruis hoort en weinig speech.  Ik zoek iemand die het geluid / speeches zo duidelijk mogelijk kan maken met zo min mogelijk ruis van twee video fragmenten.    Ik weet dat je het in Adobe…
6 aug
Youtube Video Editor Gezocht
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een editor voor mijn Youtube kanaal. Mijn kanaal is gebaseerd op Lifestyle, fashion & Beauty. Momenteel upload ik 3 video's in de week meestal rond de 10 a 15 minuten. Samen wil ik graag kijken hoeveel van deze video's je zal gaan overnemen. Zelf ben ik een afgestudeerde AV-specialist…
3 aug
Filmmaker Gezocht (Particuliere Klus)
Beste freelancers,    Ik zoek een filmmaker die mijn zoon (keeper) wilt filmen tijdens zijn wedstrijden en af en toe trainingen en dan de beste momenten eruit wil halen om deze te bewerken.    Heb niet zo veel te besteden maar wie o wie zou deze klus aan willen gaan? Alles is bespreekbaar.
3 aug