Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Expert voor WooCommerce en WPML Gezocht

Opdracht ID: 30332

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 25-07-2017
Reacties: 4
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 28-07-2017
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben een WordPress site aan het maken, ben zelf vormgever maar heb weinig ervaring met WooCommerce en geavanceerd WPML. Is dat iets waar jij veel ervaring mee hebt? Dan kan ik je hulp goed gebruiken.

In mijn site heb ik een shop al redelijk opgezet maar wil graag filters en een search functie. Daarnaast is het plan om op een pagina nog een shop op te zetten maar daarin de e-commerce functies uit te zetten, waardoor het een catalogue wordt. (Ik vond al iets over een plugin hiervoor). Alles moet ook multilingual gaan werken.

Graag ontvang ik je reactie als je hiermee uit de voeten kunt met daarbij link(s) naar een of meerdere voorbeelden van WooCommerce shop(s) die je hebt gemaakt, liefst multilingual.

Bij interesse zal ik je benaderen voor een kort overleg via Skype over aanpak en om je prijs te bespreken, daarna zal ik beslissen. Ik hoor graag van je.

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (4)

Mustafa
Mustafa
25-07-2017
4 referenties
Gemiddelde score
9.8
Jos
Jos
25-07-2017
0 referenties
Gemiddelde score
Jasper
Jasper
25-07-2017
1 referenties
Gemiddelde score
10
Gino
Gino
25-07-2017
25 referenties
Gemiddelde score
9.8

Freelance Wordpress opdrachten

Filter/custom fields via code toevoegen aan WP Store Locator

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, Programmeur of developer gezocht die in de plugin WP Store Locator via code dropdown filters/custom fields kan toevoegen. WP Store Locator heeft slechts 1 categorie-filter. Tarief in overleg, maar daar komen we uit!

Google Analytics

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Ik beheer enkele websites. In het verleden kon ik via Google Analytics zien hoeveel mensen de websites bekeken, welke pagina's (berichten) het meest werd bekeken enzovoort. Sinds enige tijd heeft Google het Google Analytics systeem veranderd. Nu moet ik een en ander instellen, maar dit is niet mijn ding. Ik zoek iemand die mij hierbij kan helpen, en in de toekomst ook een…

Wordpress website ombouwen

Geplaatst: 2 apr
Beste freelancers, Ik wil mijn website, gebouwd met thema Astra en Elementor Pro, omzetten naar het Avada thema en opnieuw opbouwen. De pagina- en categoriestructuur moet anders worden en de hele achterkant moet opnieuw ingeregeld worden (technische zaken, statistisch paneel, beveiliging, maar ook huisstijl, zoals kleuren en fonts). De site moet voorzien worden van een blog-omgeving, mogelijkheid…

Website developer Frontend

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, Wij zijn een bedrijf die alleen met freelancers werkt. Ik heb geen personeel. Om ons team te versterken zoek ik nu een freelancer die op regelmatige basis werk voor me kan uitvoeren, een website developer met als specialiteit DIVI. Maar die ook bekend is met Elementor. Ik zoek dus geen programmeur, (die hebben we al) maar echt een developer. Of kort door de bocht: een website bouwer!…

WordPress website

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die een WordPress website voor mij kan bouwen en deze binnen 1 week kan opleveren. De website bestaat uit 4 pagina's (inclusief de contactpagina). Graag iemand die creatief is, meedenkt en vlot is. Mocht je interesse hebben in de opdracht, reageer dan op dit bericht met wat van je al verrichtte werk en de prijs. 

Geavanceerd Automatisch Bestelsysteem

Geplaatst: 6 apr
Geavanceerd Automatisch Bestelsysteem Budget: €2000,- Introductie : ** is een innovatief bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en distributie van duurzame reinigings- en hygiëneproducten. Onze missie is om bedrijven in verschillende sectoren zoals horeca, gezondheidszorg en onderwijs te voorzien van milieuvriendelijke oplossingen zonder in te boeten aan effectiviteit. Onze producten…

Webbouwer WordPress DIVI gezocht

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancers, Ik zoek een webbouwer die goed kan werken met WordPress en met name met DIVI. Het gaat om +/- 10 websites die met DIVI zijn gebouwd. Deze websites van klanten moeten onderhouden worden en uitgebreid. Tevens komen er voor nieuwe klanten websites bij. Hoor graag wie mij hierin kan helpen en overleg over de kosten per case.  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht