Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

MM Creaties

Adresgegevens

Hazelaar 26
1853AG Heiloo

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Mijn naam is Jos Moes eigenaar en allround developer van MM Creaties Web & Grafisch design welke op maat gemaakte diensten, producten en online oplossingen realiseert welke tevens geschikt zijn voor alle apparaten. Naast realisatie hechten wij ook veel waarde aan doorlopende optimalisatie en denken graag met u mee om uw ideeën om te zetten in een pasklaar en meetbaar resultaat. Om deze doelen te behalen hanteren wij een stricte werkwijze welke terug te vinden is op onze website.

Enkele klanten van ons: VUmc, 359 Tennis, Mr Long, Rutgers Hoortechniek, Amstelbouw Advies

Naast online applicaties ligt onze expertise ook in ontwerpen van bedrijfslogo’s, visitekaartjes, flyers, brochures en al het andere grafisch design. Overeenkomstig uw wensen zal MM Creaties een passend design ontwerpen.

Wij gebruiken voor onze ontwerpen gecertificeerde programma’s, hierdoor blijft de kwaliteit van uw ontwerp – na bijvoorbeeld het vergroten of verkleinen – gewaarborgd.

Programmakennis: HTML(5), PHP, CSS, MySQL, XML, JSon, aravel, Magento 1, Magento 2, Wordpress, VUE Js, InDesign, Photoshop, Illustrator, Acrobat.

Benieuwd naar ons werk bekijk dan snel ons UITGEBREIDE portfolio!

Heeft u eventuele vragen? Schroom dan niet om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen via zowel email als telefoon/whatsapp. Wij reageren altijd snel en ook in de avond of het weekend.

Portfolio

Tennis-Team-Amstelveen---Webdesign-Door-MM-Creaties.jpg

359° Tennis

Wekelijks wordt door MM Creaties gewerkt aan zowel de online als offline optimalisatie van 359° tennis. Een gedachtegoed van Roland Laurense & Sven Groeneveld welke momenteel toptennister Maria Sharapova vertegenwoordigt.

Systemen die wij voor 359° hebben ontwikkeld zijn: Online Administratie, Custom Shop, Fysieke Testen, Auto mail responders en een compleet tennissysteem waar progressie en trainingen van de lessers in zijn bij te houden.
TheDutchef---Webdesign-door-MM-Creaties.jpg

The Dutchef

MM Creaties heeft een Full Responsive website inclusief shop gerealiseerd voor The Dutchef. Deze website is voorzien van een online recepten publicatie systeem en eenvoudig bij te houden webshop. Ook het logo is door MM Creaties ontworpen.
The-Dutchef-Logo-door-MM-Creaties.jpg

The Dutchef

Logo ontwerp voor The Dutchef
Armanda-Heste-Photography---Logo-Design-MM-Creaties.jpg

Armanda Hesta Photography

Logo ontwerp en branding Armanda Hesta
Schermafbeelding-2017-03-28-om-18.20.58.png

Magento Webshop Hoogland Styling

Webshop gebouwd binnen een Magento CMS welke full responsive, inclusief betaalmodules, verzendmodules en koppeling met Post NL is opgeleverd.

Uitgevoerde opdrachten

Update en Onderhoud OpenCart Webshops
Beste freelancers,    Wij hebben een OpenCart webshop die toe is aan een (grote) update en een aantal kleinere aanpassingen. Het gaat om een multishop met in totaal 6 webshops die actief zijn.    Na de update zou het handig zijn als je daarna de shops constant kan voorzien van de laatste updates zodat we nooit meer achterlopen.…
Meppel 19 mrt
Website Afmaken (Responsive, Plugins)
Beste freelancers,    Ik ben momenteel op zoek naar een webdesigner die mijn website verder kan afmaken, waar ik ben gestopt.  het gaat om de website van mijn toekomstige afhaal en bezorg restaurant. Momenteel ben ik bezig met het designen van mijn website op Wordpress met de (DIVI THEME) ik heb de home pagina, menu page en contact pagina…
Apeldoorn 16-06-2017

Vraag Jos direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden