Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
24 maart 2021 08:45

Budget
€ 350 tot 1000
Locatie
Wateringen, Zuid-Holland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
47133

Excel Specialist voor Aanpassingen in Excel Sheet

350 tot 1000 Wateringen, Zuid-Holland (10) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
24 maart 2021 08:45
Categorie
Websites & Applicaties
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelance website bouwer of ZZP'er gezocht voor deze opdracht:

Beste freelancers,

Ik wil graag een bestaande excel sheet laten aanpassen naar een excel sheet waarmee ik meer vergelijkingen kan maken. De sheet moet ook voorzien worden van verschillende formules waarmee ik naderhand eenvoudige overzichten kan maken. 

Ik zoek dus een freelancer die echt specialist is op het gebied van Excel en samen met mij achter de sheet kan zitten om de aanpassingen door te nemen en uit te voeren. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar iemand bij ons op locatie (Omgeving Wateringen / Den Haag)

Ben jij de Excel Guru die mij kan helpen? Reageer dan nu!
Stuur deze opdracht door:

Website bouwers die hebben gereageerd (10)

Amro
24-03-2021
Bjorn
24-03-2021
Peter
24-03-2021
Onno
24-03-2021
Miret
24-03-2021
Jelle
24-03-2021
George
26-03-2021
Tony
24-03-2021
Timo
24-03-2021
Madou
25-03-2021
Toon meer reacties
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
24 maart 2021 08:45

Budget
€ 350 tot 1000
Locatie
Wateringen, Zuid-Holland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
47133

Freelance website opdrachten

Hulp Gezocht bij Outlook op Mac (Apple)
Beste freelancers,    Outlook op Mac server loopt steeds vast en zit vol. Ik zou graag tips willen krijgen om dit te verhelpen.  Daarnaast advies over hoe het beste een archief te maken van e-mails.    Wie zou mij persoonlijk verder kunnen helpen? Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.
20 okt
Freelance Developer Gezocht voor Inrichting Shopware
Beste freelancers,    Wij zijn een groothandel in dierenbenodigdheden en zullen voor onze producten het e-commerce product Shopware in gebruik nemen. We zoeken nu een allround developer die ons kan helpen met de complete inrichting van het Shopware versie 6.  De juiste freelancer beschikt over kennis en ervaring van Shopware en weet…
19 okt
One Pager Koppeling Maken d.m.v. een App
Beste freelancers,    Voor een camping willen we een one pager maken. Maar die one pager moet ook te openen zijn vanuit een app. De app hoeft er alleen voor te zorgen dat de website geopend wordt.    Is dit mogelijk (of is er een andere oplossing?) en wat zijn de kosten?    We zien graag een reactie tegemoet op Hoofdkraan.nl.
12 okt
Website Developer Gezocht voor Verouderde Website
Beste freelancers,    Wij zouden graag onze oude website weer online krijgen, de backups van de website heb ik van de ontwikkelaar ontvangen. Ik kan dde site via filezilla etc. weer terug zetten maar helaas heb ik hiervan niet voldoende kennis.  Daarom ben ik op zoek naar een webdeveloper die mij kan helpen de website weer in de…
7 okt
Beginnend Schrijver zoekt Website voor Promotie en Verkoop
Hallo freelancers,    Ik ben een beginnend schrijver en wil graag op korte termijn een eigen website waarin ik mijn boeken kan promoten en verkopen. Het liefst low budget. Wat zijn hier de mogelijkheden voor?    Ik hoor graag van u via een reactie op Hoofdkraan.nl.
30 sep
Freelancer Gezocht, Implementatie van CRM Applicatie Efficy
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het implementeren van ons CRM-programma Efficy. In combinatie met Office 386, Outlook en standaard brieven en mails. Er zal langere tijd voor nodig zijn, wij verwachten een doorlooptijd van enkele maanden met enkele dagen per week aan werk. Mogelijk kan dit leiden tot een langdurige…
21 sep
Responsive Website voor Trainingspraktijk
Hallo freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een (responsive) website kan bouwen voor mijn trainingspraktijk.    Ik wil een vlotte en inspirerende website met veel foto/video, waar potentiële cliënten hun gegevens achter kunnen laten zodat ik contact met ze op kan nemen. Ook ben ik geïnteresseerd in een WhatsApp…
21 sep
Toon meer