Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Exact Online Boekhouding Inrichten

Geplaatst op:
15 november 2018 13:05
Categorie:
Finance & Administratie
Subcategorie:
Boekhouden
Opdracht ID:
36758
Status:
Match!
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Waalwijk, Noord-Brabant

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij hebben net voor ons bedrijf exact online aangeschaft, we zijn gestart met inrichten maar ver komen we helaas niet.

Wij zijn daarom op zoek naar een boekhouder die met Exact online werkt en dit voor ons kan inrichten qua dagboeken, grootboeken ed.
Daar willen we graag dat alles, op financieel gebied, vlekkeloos verloopt binnen ons bedrijf.

We zijn gevestigd in Noord Brabant (omgeving Waalwijk), maar aangezien het Exact Online betreft kan je ook gewoon thuiswerken.

Kan je ons helpen, dan horen wij graag van je.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (9)

Shailendra Shailendra 15-11-2018
Elroy Elroy 15-11-2018
Sharon Sharon 15-11-2018
Pieter Pieter 15-11-2018
referentiesterren
14 referenties
Jacobine Jacobine 15-11-2018
referentiesterren
20 referenties
Marisca Marisca 15-11-2018
Linda Linda 15-11-2018
Ronald Ronald 15-11-2018
Dustin Dustin 18-11-2018
referentiesterren
4 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Boekhouder voor Jaarlijkse Aangifte en Advies
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance boekhouder.    Ik heb een webshop in Rotterdam en ik voer zelf de stukken in en doe zelf de BTW-aangiften. Maar voor de jaarlijkse aangifte heb ik een deskundige nodig. En soms voor advies.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
3 mei
Boekhouder voor Aangiften en Jaarrekeningen (Yuki)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance boekhouder die met Yuki werkt.  Het gaat om het doen van de aangiftes en jaarrekeningen.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
1 mei
Kwartaal 1 Omzetbelasting Verzorgen
Beste freelancers,    Wij zijn een startend bedrijf en op zoek naar belastingconsulent of accountant die snel de kwartaal 1 omzetbelasting kan verzorgen. Gedaan voor 30 april. Niet veel. Alleen paar kosten en 1 verkoop. Daarna samenwerken op lange termijn.    Ook moet loonheffing ingediend worden. Geen personeel.    Aub…
28 apr
Boekhouder voor Jaarlijkse Belasting Aangifte
Beste freelancers,    Voor het doen van de jaarlijkse aangiftes zoeken wij iemand met ervaring in het doen van aangifte voor een klein bedrijf.    Wij doen zelf het invoeren van de stukken en de software maakt de concept jaarrekening.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
26 apr
Boekhouder voor Administratie (Exact Online)
Beste freelancers,    Wij zijn per direct op zoek naar een freelance boekhouder voor het uitvoeren van onze administratie in Exact Online.    Ervaring in exact Online is wel een pre. Wij zijn een klein bedrijf en de werkzaamheden bevat oa het inboeken van facturen, debiteuren/crediteurenadministratie en BTW aangiftes.   …
11 apr
Boekhouder (Waalre,Veldhoven,Eindhoven)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een betrouwbare boekhouder liefst in de omgeving van Waalre/Veldhoven/Eindhoven.    Daar wij zelf de boekhouding doen, dus alle boekingen etc. in Snelstart is het voor de volgende werkzaamheden :    Jaarrekening voor 1x BV en 1x Holding BV. Inkomstenbelasting voor 2 personen.…
7 apr
Hulp Gezocht voor onze Boekhouding (Amsterdam)
Beste freelancers,    Voor ons makelaarskantoor in Amsterdam zoeken we iemand die ons kan helpen met het invoeren van onze boekingsstukken in het boekhoudsysteem. Daarnaast dient de btw ieder kwartaal uitgerekend te worden.     We hebben reeds een accountant die de jaarrekening, VPB en Salarisadministratie verzorgd.  …
4 apr