Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Exact Online Boekhouding Inrichten

Geplaatst op:
15 november 2018 13:05
Categorie:
Finance & Administratie
Subcategorie:
Boekhouden
Opdracht ID:
36758
Status:
Match!
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Waalwijk, Noord-Brabant

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij hebben net voor ons bedrijf exact online aangeschaft, we zijn gestart met inrichten maar ver komen we helaas niet.

Wij zijn daarom op zoek naar een boekhouder die met Exact online werkt en dit voor ons kan inrichten qua dagboeken, grootboeken ed.
Daar willen we graag dat alles, op financieel gebied, vlekkeloos verloopt binnen ons bedrijf.

We zijn gevestigd in Noord Brabant (omgeving Waalwijk), maar aangezien het Exact Online betreft kan je ook gewoon thuiswerken.

Kan je ons helpen, dan horen wij graag van je.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (9)

Shailendra Shailendra 15-11-2018
Elroy Elroy 15-11-2018
Sharon Sharon 15-11-2018
Pieter Pieter 15-11-2018
referentiesterren
14 referenties
Jacobine Jacobine 15-11-2018
referentiesterren
16 referenties
Marisca Marisca 15-11-2018
Linda Linda 15-11-2018
Ronald Ronald 15-11-2018
Dustin Dustin 18-11-2018
referentiesterren
2 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Boekhouder voor een Recent Gestarte Eenmanszaak
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een boekhouder voor onze hulpdienst.    Ik ben recent een eenmanszaak gestart. Een online en telefonische hulpdienst voor 50 plussers. Op ons ondernemersplatform kunnen organisaties hun producten en diensten, tegen betaling beschikbaar stellen voor de doelgroep.    Enerzijds helpen…
22 feb
Hulp bij Boeken van Facturen en Dagafschriften (Exact Online...
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mij op weg kan helpen bij het boeken in Exact Online.    Het gaat om in- en verkoop facturen en de dagafschriften van de bank.    Plaats: Hendrik-Ido-Ambacht.  Deadline: Zo snel mogelijk.    Ik zie graag een reactie tegemoet.   
21 feb
Boekhouder voor Prognose 2019
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een boekhouder (mag ook een accountant of administratiekantoor zijn) die voor mij een geprognosticeerde resultatenrekening kan opstellen in verband met het verkrijgen van een huurwoning.    Ik werk als zzp'er en heb een eenvoudige boekhouding die ik zelf doe (voornamelijk inkomsten,…
13 feb
Freelance Expert in Exact Online
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met de boekhouding uit te voeren in Exact Online. (crediteuren, debiteuren, banken, verkoop en inkoop, betalingen).    Graag kennis van de mogelijkheden van Exact Online om de financiële administratie naar een hoger niveau te tillen. Het lijkt ons zinvol…
7 feb
Boekhouding Uitvoeren in Exact Globe
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met de boekhouding uit te voeren in Exact Globe. (crediteuren, debiteuren, banken, voorraad en inkoop, betalingen).    Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in sensor systemen en secure services.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
5 feb
ZZP-er voor de Boekhouding en Administratie
Beste freelancers,    Wij zoeken een goede en betrouwbare man/vrouw voor de afhandeling van de administratie van ons bedrijf.    Omgeving: Amsterdam.  Uren: +/- 10 uur in de week.  Periode: Voor langere tijd.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
3 feb
BTW Aangifte voor Uitzendbureau (BV)
Beste freelancers,    In November wij zijn een uitzendbureau (BV) in Nederland gestart speciaal voor werknemers uit Bulgarije en Polen. Nu moeten wij aangifte btw voor kwartaal doen voor de Belastingdienst in Nederland. Wij zoeken hier hulp bij. Wie kan ons helpen en voor hoeveel? Engelse taal is beter.    Wij hebben nog geen omzet.…
30 jan