Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Marisca

Marisca Smits - Van Gent

Marisca Smits - Van Gent

Locatie: Den Bosch
|
Actief sinds: 10-10-2018
|
Uurtarief: € 45
|
Profiel bekeken: 6 keer
|
KvK-nummer: 61956449 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

De Brabantse Boekhouder

Adresgegevens

Haalderen 10
5235ER Den Bosch

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Ik ben Marisca Smits - Van Gent en de bedrijfsnaam verklapt het natuurlijk al, ik kom uit het altijd zo gezellige Noord-Brabant, ben geboren en getogen en tevens gevestigd in 's-Hertogenbosch. Sinds 2014 verzorg ik inmiddels voor tientallen kleine ondernemers met veel plezier de boekhouding van A t/m Z. Hiernaast ben ik inzetbaar als interim- boekhouder. Ik vind betrokkenheid, service en persoonlijk contact erg belangrijk.

Destijds ben ik als (part-time) ondernemer gestart naast mijn part-time baan als uiteraard boekhouder. Het is begonnen de gehele boekhouding te verzorgen voor ondernemende kennissen en vrienden. Dit naar aanleiding omdat voor hen het voeren van een gedegen boekhouding een flinke klus was en door de huidige (fiscale-) regelgeving haast ondoenlijk bleek te zijn. Nu drie jaar verder ben ik een full-time onderneming geworden met drie gediplomeerde medewerkers en samen met hen doe ik het werk met alle liefde en met veel plezier.

Een financiƫle administratie voor iedereen uniek en vereist maatwerk de ondernemer te ontzorgen, deze uitdaging neem ik graag met beide handen aan, met als doel voor ogen, de kostbare ondernemerstijd vrij te maken door de administratieve- en fiscale taken (deels) over te nemen.

De ondernemer wil namelijk eigenlijk graag toch doen wat hij het beste kan: ONDERNEMEN!

"De Brabantse Boekhouder" is voornamelijk gericht op;

ZZP - eenmanszaak en VOF
Particulier
Interim opdrachten

Ik werk samen met specialisten uit verschillende disciplines. Hierdoor ben je nog meer verzekerd van de juiste kwaliteit en zorg wat je van een boekhouder mag verwachten.

Kan je wel wat hulp of advies gebruiken? Laten we even bellen; 06-52673345

Portfolio

Interim Boekhouder

Vraag Marisca direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden