Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. Online Marketing
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ervaren marketeer

Opdracht ID: 52833

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 30 mrt
Reacties: 7
Locatie: Nieuwegein, Utrecht
Laatst gewijzigd: 28 apr
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste Marketeer(s),

Wij gaan live en we zoeken hulp bij onze volledige marketing. Of 1 persoon of wellicht een volledig op te richten Marketing team.
Wie heeft ervaring met een complexe ICT Startup launchen? Online, cloud, SAAS, MRR, strategie, etc?

Persberichten schrijven, Digital Marketing opstarten, free pub opstarten, etc? 
Onze Website verder optimaliseren, goede teksten voor de CEO schrijven die hij naar klanten en investors moet sturen, helpen bij hun investment memorandum etc. Maar hij moet ook hulp hebben bij bv het reageren naar journalisten en de pers en 'wat hij dan moet zeggen, wil iedereen snappen wat onze onderneming doet'. Dus echt 'vertaalslag maken' tussen complexe technologie en eindgebruikers.

Het is lastig de juiste catagories te kiezen, want wij hebben nodig:
- strategie (waar moeten we ons marketing budget in gaan steken?
- Online marketing
- PR/Reclame
- SEO/SEA
- Social Media (focus op Linkedin)

We denken dat onze voorkeur uitgaat naar betrokken ZZP-ers, die goed bereikbaar zijn en 'er voor gaan' en ons helpen van de grond te komen. Iets minder naar Marketingbureaus. 

Tarief is zeer afh van kennis en concrete en vooral aantoonbare ervaring met 1) ICT 2) Startups en 3) Resultaten hebben geboekt. 
 

Online marketing freelancers die hebben gereageerd (7)

Elmer
Elmer
07-04-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Bibi
Bibi
30-03-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Judith
Judith
30-03-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Sander
Sander
30-03-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Sem
Sem
31-03-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Adriaan
Adriaan
01-04-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Noel
Noel
05-04-2023
7 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance online marketing opdrachten

Les in vloggen

Geplaatst: 20 sep
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mij met mijn bedrijf kan leren vlogs te maken met mijn IPhone en deze te leren plaatsen op social media. Daarnaast mij wegwijs te maken op de socials. Graag zou ik face te face werken. Ik kom uit Zuid-Holland dichtbij Zeeland.

Hulp bij publicatie gedichten bundel

Geplaatst: 18 sep
Hallo iedereen! Ik heb mijn eerste autobiografische gedichtenbundel: ''onweersbui van hoop''  geschreven en recent uitgebracht. ik wil graag zo veel mogelijk bereik creëren. Ik ben op zoek naar iemand die serieus onderzoek doet naar/hoe/wat/waar ik zo veel mogelijk geïnteresseerde mensen kan vinden en ik daardoor dus beduidend meer ga kunnen verkopen. Eigenlijk kort…

GA4 expert gezocht

Geplaatst: 2 sep
Beste freelancers.  Ik ben op zoek naar iemand die weet  waarom de data in de velden totale inkomsten en aankoopopbrengst leeg blijven in GA4 terwijl de E-commerce aankopen wel geladen worden?

Ervaren online marketier

Geplaatst: 3 aug
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een ervaren online/sociale media marketier die ons kan ondersteunen bij het genereren van voldoende warme leads en het opbouwen van een sterke branding. Ons bedrijf zit in de verduurzaming ( voornamelijk zonnepanelen en airco's) en willen hiervoor dagelijks voldoende leads genereren door gebruik te maken van verschillende platformen ( facebook, instagram,…

Online marketeer met liefde voor muziek

Geplaatst: 16 jun
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een online marketeer die mij wil helpen met het opzetten en vooral uitvoeren van een marketing- en advertisingcampagne voor een nieuw muziek start-up. Gaat om parttime activiteit. Periode juli - september, met afhankelijk resultaten daarna permanente inzet. Ervaring met social media, advertising en video gewenst/noodzakelijk. Je werkt in non-profit omgeving,…

Marketing webshop

Geplaatst: 8 jun
Hallo allemaal, Ik zoek iemand die me kan helpen voor goedkope online marketing. Ik heb een bedrijf met producten van een lage waarde, het gaat om accessoires. Ik zoek iemand voor ongeveer 8 uur in de week of voor een maandbedrag. Ik ben startende dus mijn budget is niet groot.  Graag hoor ik wanneer je geïnteresseerd bent!

Marketing e-commerce platform

Geplaatst: 7 jun
Beste freelancers, Wij hebben een nieuw e-commerce platform voor webshop eigenaren waar we plugins, payment service providers, webshopeigenaren en experts samenbrengen. Voor de marketing zijn wij op zoek naar een marketing medewerk(st)er. De eerste opdracht is de lancering van ons platform en zal ongeveer 20 uur werk zijn. We hebben een budget van € 25,00-€ 50,00 excl. BTW per uur.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht