Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Marcel Erik Jeroen Remco Yvonne Jesse Marek Annemieke Barry Marco Anahi Mitchell Jacobine Daan Chantal

Profiel

Online marketing en E-commerce specialist met bijna 20 jaar werkervaring.
Inzetbaar als: Adviseur, Interim Manager, Expert, Coach of Projectmanager.
Bijvoorbeeld in de rol van: (Online) Marketing strateeg, (Online) Marketing Manager, Senior (Online) marketeer, E-commerce Manager of Product Owner.

Ervaring met: B2B, B2C én overheidsorganisaties. Online strategie, opzetten nieuwe website of webshop, SEO verbeteringstrajecten, Inbound marketing , Visie en strategie ontwikkeling start-ups, (Online) Marketing plan, Customer Journey Mapping, Paid Search marketing (Adwords, Shopping, Display, Facebook, Linkedin), Webshop keuze en realisatie trajecten, Conversieoptimalisatie, Leadmanagement processen, Campaign Automation en CRM/Nurture marketing.

Dankzij jarenlange ervaring bij 'de grote jongens' en aan bureauzijde kan ik de kennis en ervaring die ik daar heb opgedaan inbrengen in kleinere organisaties. In het verleden heb ik verschillende start ups geholpen met het optuigen van een goede propositie en een uitvoerbaar en betaalbaar marketing plan. Erg leuk om met enthousiaste ondernemers samen te werken.

Maar door diezelfde ervaring stap ik ook bij middelgrote tot grote bedrijven zo in een rol als Interim Online marketing of E-commerce specialist. Ik weet hoe de hazen rennen en kan waar nodig omgaan met interne politiek en de verschillende belangen.

“De klantbeleving is leidend geworden in een tijd waarin het product zelf of de prijs niet langer het onderscheidend vermogen van een organisatie kan bepalen. Het gaat erom de merkbelofte waar te maken en klantwensen daarin mee te nemen. Daarom werk ik graag vanuit een online perspectief, met de klantbeleving en merkbeleving als stip op de horizon aan E-commerce, marketing en communicatie opdrachten.”

Vraag Bibi direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden