Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Enthousiaste App Ontwikkelaar (Voorburg)

Geplaatst op:
27 maart 2020 17:05
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
Apps
Opdracht ID:
42935
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
> € 2000
Locatie:
Voorburg, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij willen een interactieve app laten ontwikkelen waarop vraag en aanbod samengebracht dienen te worden. We zitten in een testfase en hebben een minimale versie nodig die binnen 6 weken af dient te zijn. De app moet zowel voor iOS en Android geschikt zijn, we hebben een architect in huis die dit proces zal begeleiden.

Ben jij iemand met passie voor programmeren (liefst omgeving Den Haag), heb je de aankomende 6 weken ruim de tijd, zin in een gaaf project en sta je open voor het maken van een vaste prijsafspraak? Dan horen we graag van je.
 
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (6)

Joan Joan 27-03-2020
referentiesterren
3 referenties
danny danny 27-03-2020
referentiesterren
8 referenties
Eugène Eugène 27-03-2020
referentiesterren
1 referentie
Barry Barry 27-03-2020
referentiesterren
1 referentie
Marc Marc 27-03-2020
referentiesterren
7 referenties
Bart Bart 27-03-2020

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Android Gaming App Demo Versie Ontwikkelen
Beste freelancer,    Op dit moment ben ik op zoek naar een freelancer die een offerte op kan stellen voor het in elkaar zetten van een demo versie van een Android gaming app.    De opbouw van de demo versie: Opstart scherm Inlog scherm Aanmaken karakter (Aantal eenvoudige opties.) Je komt door middel van GPS op een kaart terecht…
25 mei
App voor Platform in Retail (Ionic, Angular & Rest API)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer die een hybride Ionic 4/5 Angular app kan ontwikkelen voor een nieuw te ontwikkelen platform in de retail sector. Er zal een Rest API koppeling moeten komen met bestaand CMS.    Kan je mij hierbij helpen? We zien je offerte met geschatte prijs graag tegemoet!
19 mei
App voor Taxi Bedrijf Rotterdam
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer die een taxi app voor ons kan ontwikkelen. Een makkelijk te gebruiken app waarmee mensen een taxi kunnen bestellen. Wij hebben al een bestaand taxi bedrijf.    Kan je mij hierbij helpen? Ik zie je offerte, met een geschatte totaalprijs, graag tegemoet.
13 mei
App voor Eenzame Ouderen Ontwikkelen
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer die ervaring heeft met het ontwikkelen van een app. We zijn bezig met een app te ontwikkelen zodat we de eenzaamheid voor ouderen tegen gaan. Voor meer informatie stuur gerust een berichtje.    We zien jullie offertes graag tegemoet.   
12 mei
Pro-actieve App Developer Gezocht
Beste freelancers,    Wij zijn per direct op zoek naar een pro-actieve developer (of team) voor het bouwen van een dynamische native Android en iPhone app. Geen kennis van beide platformen? Geen probleem! Je mag ook reageren als je maar 1 van beide kunt, want we staan er voor open om met meerdere individuele developers samen een team te vormen. …
9 mei
Videochat Applicatie Ontwikkelen
Beste freelancers,    Het idee is om wat te doen voor eenzame mensen. Applicaties zoals Skype hebben als 'doel' om mensen met elkaar in contact te brengen, die elkaar AL kennen. Zo kan je bijvoorbeeld videobellen met je vrienden of oma. Eenzame mensen hebben niet altijd iemand om mee te videobellen, daar komt deze applicatie van pas. …
24 apr
Voorraadbeheer App Bouwen voor Particulieren
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een native iOS en Android app kan bouwen om in de app stores aan te bieden. Het betreft een relatief eenvoudige voorraadbeheer app voor thuisgebruik (kleine database). De volgende specificaties zijn gewenst:    input en output via QR- en barcodescanner, plus handmatig;…
22 apr