Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Barry

Barry

Software engineer muziektechnologie applicatie ontwikkelaar

|
Locatie: Rotterdam
|
Actief sinds: 08-03-2016
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 1218 keer
|
KvK-nummer: 60944552 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Moworks

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Software-engineer en elektronisch muziekproducent. In brede zin kennis opgebouwd in de vertaling van wens naar product. Hierbij hebben creativiteit, doorzettingsvermogen, eigenzinnigheid en oplossingsgericht werken een belangrijke rol gespeeld.

Tijdens mijn 20-jarige loopbaan heb ik gewerkt aan softwaresystemen die het onderwijsproces ondersteunen in multi-user omgevingen tot aan rekenkundige geotechnische software en data visualisatie voor geografische informatiesystemen.

Daarnaast heb ik sinds korte tijd grote interesse ontwikkeld in het componeren en produceren van elektronische muziek in verschillende genres.

De overeenkomst tussen het maken van muziek en het ontwikkelen van software is het aandacht schenken aan zowel subtiele technische details als aan het grote plaatje. Het eindproduct is hier ook natuurlijk van groot belang.

Referenties

Datum:
26-07-2016
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Barry heeft een complexe opdracht in korte tijd helemaal naar tevredenheid afgemaakt. Omdat we niet bij elkaar in de buurt zaten, moest communicatie over de mail en soms over de telefoon verlopen. Desondanks lukte het hem om de instructies om te zetten in een werkende app die er precies zo uitziet zoals ik had geschetst. Great job!

Uitgevoerde opdrachten

Muzikale App Ontwikkelaar Gezocht
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een muzikale app ontwikkelaar voor Windows óf voor iOS. Bij voorkeur iemand die persoonlijke ervaring heeft met MIDI apparatuur en software (zoals Cubase, Logic, etc) en het liefst MIDI kan programmeren.    Voor de eenvoudige app heb ik het concept helemaal uitgewerkt. De gebruiker…
Amsterdam 17-08-2016

Vraag Barry direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden