Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

DTP-er/Designer voor Print Magazines/Guides

Geplaatst op:
26 maart 2019 15:05
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
DTP
Opdracht ID:
38583
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 46 p.u.
Locatie:
Amstelhoek, Utrecht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een ervaren freelance DTP-er/Designer voor print magazines en guides.

Liefst iemand uit de omgeving Amsterdam/Utrecht.

Het gaat om een periode van 4 maanden, start werkzaamheden a.s. augustus-september, 16-24 uur p.w. locatie Uithoorn-Mijdrecht, sterk accent vormgeving voor Europese Glamping Guide 2020_450 pages _ verschijning december.

Het budget is in overleg.

Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (11)

Erik Erik 02-04-2019
Ilse Ilse 26-03-2019
Angela Angela 26-03-2019
referentiesterren
2 referenties
Nathalie Nathalie 26-03-2019
referentiesterren
1 referentie
Lian Lian 26-03-2019
referentiesterren
2 referenties
Robert Robert 26-03-2019
referentiesterren
19 referenties
Merijn Merijn 26-03-2019
Remzi Remzi 26-03-2019
Amir Amir 26-03-2019
referentiesterren
1 referentie
Esther Esther 26-03-2019
Louis Louis 04-04-2019
referentiesterren
4 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Drukwerk Bestand Magazine Maken
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mijn InDesign bestand in het profiel: magazinesAds 1v4 kan opslaan.    Ik heb eventueel het zip bestand met dit profiel, maar heb zelf het InstandPDF bestand niet om dit te kunnen gebruiken.    Liefst vandaag anders morgen vanwege een deadline. Wie kan mij helpen?
8 aug
Eenvoudige Bedrijfsflyer Maken
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die flyers kan maken voor mijn bedrijf. Het gaat alleen om het ontwerp (voor-en achterkant. Logo heb ik al moet alleen nog op de flyer incl tekst. Ik heb een beperkt budget beschikbaar.    Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
6 aug
Hulp bij Maken van Glossy voor Bruiloft
Beste freelancers,    Ik ben een glossy aan het maken online voor mijn dochter, heb alle info paraat maar zoek iemand die het geheel mooi kan afmaken. Wie zou mij hierbij kunnen helpen en wat zijn de kosten?    Ik zie bij interesse graag een reactie tegemoet.
18 jul
DTPer Gezocht Per Direct (4 weken, Amstelveen)
Beste freelancers,    Per direct - Op zoek naar een DTPer voor opmaakwerk.  Full-time voor 4-5 weken voor max 40 euro per uur.    Werken op locatie in Amstelveen/Aalsmeer.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
3 jul
Ontwerp Banner (Spoed Vandaag Gereed)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance DTP-er.    Wij hebben een print ready bestand nodig met daarop ons logo, een slogan en 1 regel text welke wij als groot formaat banner willen laten drukken, moet wel vandaag klaar zijn!    Dus alleen reageren als dat haalbaar is aub.  Budget is in overleg …
21 jun
DTP Werkzaamheden (Haarlem)
Beste Freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor DTP werkzaamheden, dit betreft op locatie in Haarlem en als dat echt niet lukt dan kan het eventueel via mail of ik kan verplaatsen naar jouw locatie.    Voor nu betreft het werkzaamheden voor ongeveer 1 uur. Dit gaat vooral om kip/plakwerk/lijnen trekken/tekst. Maar…
18 jun
Opmaak Brochure (20 Paginas)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance DTP-er voor het opmaken van een brochure/boekje van 20 pagina's.    Het betreft een eenmalige opdracht.    Het design is er al in PowerPoint, het gaat alleen om het opmaken en druk klaar maken voor een vouw/niet boekje.    Wij zien graag een reactie…
12 jun